elecman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 219
- Πόντοι
- 280
Συμφωνώ. Νομίζω πιο πολύ "ευσεβής πόθος" είναι να είναι αληθινή η φωτό που είναι με το εσώρουχο στο κρεβάτι. Είναι ποτέ δυνατόν να ανεβάζε η ίδια τέτοια φώτο στα stories της που θα απεικόνιζε τον εαυτό της;καμια σχέση η πρωτη φβτο με την αλλη.. αλλο τι θελουμε να δουμε και αλλο τι βλεπουμε
Συμφωνώ. Νομίζω πιο πολύ "ευσεβής πόθος" είναι να είναι αληθινή η φωτό που είναι με το εσώρουχο στο κρεβάτι. Είναι ποτέ δυνατόν να ανεβάζε η ίδια τέτοια φώτο στα stories της που θα απεικόνιζε τον εαυτό της;
Ναι ρε τυπε, και στις φωτογραφίες της Μυκόνου και στην εν λογω φωτογραφια μια κωλαρα είναι "πρωταγωνίστρια". Αλλά άλλο μια φωτογραφία σε δωμάτιο ξενοδοχείου με πρώτο φόντο αντρικά πόδια και άλλο φωτογραφία στις παραλίες με λουόμενους, αν με καταλαβαίνεις. Άσε που οι φωτογραφίες της στο instagram είναι και σχετικά σεμνές.Γιατι όχι τύπε; Δεν δείχνει τίποτα περισσότερο από αυτό που δείχνει κάθε καλοκαίρι στην Μύκονο.
Με τι ασχολείστε ρε .... και τις βοηθάτε στο σκοπό τους .....
Τυπε οταν είσαι κάθε καλοκαίρι στα καλύτερα μαγαζιά της Μυκόνου και σε πηγαινοφερνουν με ελικόπτερο στην Αραχωβα και αλλού το σκοπό τον έχει ήδη πετύχει, δεν περίμενε το bourdela.com να την αναδείξει.
Ανέβασε στόρι που λέει ότι δεν είναι δικός της ο κώλος και ότι στεναχωρήθηκε που νομίζαμε οτι ειναι δικός της και οτι απλως τον είδε κάπου της άρεσε και τον ανέβασε Με λίγα λόγια δεν θα ανέβασε ποτέ τον δικό της κώλο στο Instagram αλλά δεν έχει πρόβλημα να ανεβάσει έναν ξένο
Καλα ρε σεις ασχολειστε τρεις σελιδες τωρα με μια φωτο που φαινεται λιγο ο κωλος
στα πεντε μετρα?Και αν ειναι δικος της..
Βαλτε τα βιντεακια απο τη Μ υκονο που ειναι απο κοντα,λαχταριστος,ηλιοκαμενος
και σιγουρα δικος της..
ΕΛΕΟΣ Τι μπαγλαμαδες γινεσται ωρες ωρες..
Ή μπορείτε να έρθετε τα πρωινά στο γυμναστήριο που γυμνάζεται και να τη χαζέψετε από κοντά
(αν και δεν σας εγγυώμαι ότι δεν θα αλλάξετε γνώμη)
το βρηκε στο instagram αλλα δικος της κωλος δεν ειναι , αλλα δεν μπορει το ινστα να ειναι του γκομενου ....
καποιος να βρει το ινστα doses_of_i... γιατι εγω δεν βρισκω τπτ ..