bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Μαπα το καρπούζι. Όπως ειπε και ο συμαδελφος πιο πάνω, κάποιος πέταξε μια αερολογια και τσιμπησαμε όλοι. Εγώ θα τα έσκαγα για τη Φυρου.
Στειλε λεπτομερειες κ σε μενα συναγωνιστη..δες PM
Κοίτα αφου δεν έχω ο ίδιος κάποια εμπειρία να καταθέσω, υποθέτω οτι θα είναι για στενό κύκλο αν αληθεύει οτι κάνει βίζιτες.Μάγκες η κοπέλα κάνει παρέα με βίζιτα και με αρχητσατσά! 1+1 κάνουν 2 για μένα
γιατι σου θυμησαν τα κωλομερια της την καραφλα του φυρου;Η κορη του προπονητή ειναι;
γιατι σου θυμησαν τα κωλομερια της την καραφλα του φυρου;
Μάγκες η κοπέλα κάνει παρέα με βίζιτα και με αρχιτσατσα! 1+1 κάνουν 2 για μένα
ρε συ χορχε,βρες μια τη μαλακισμενη τη φιλη της τη βιζιτα!που εκανε κ τσοντα κ τραγουδαγε σε ενα μαγαζι στη Βουλιαγμενης.το HOLLYWOODΕμ τι για σένα θάκανε βίζιτες ;
Για έναν απλό μπουρδελιάρη ;
Αν δε ξέρεις μη μιλάς πανέξυπνε!Από τον κωλο σου τα βγάζεις; Άλλη είναι αυτή άλλη η φίλη της! Συγκεντρώσουν αδερφέ!!!
Αυτός πιστεύει ότι όλες αυτές οι τύπου Φυρού είναι παρθένες και ότι πάνε στη Μύκονο και το Ντουμπάι για να δούνε τα αξιοθέατα.
Αν δε ξέρεις μη μιλάς πανέξυπνε!
Εσύ μας τα σπας που λες κάθε φορά τα ίδια.
Ηρεμηστε ρε πουστη μου! θα μαλωσουμε τωρα για τα ξεκωλα,σοβαρα μιλαμε?
gr2121 σου λεω με 100% σιγουρια οτι η Κατερινα (Αριαδνη) με τη Σοφια γνωριζονται κ πολυ καλα μαλιστα.
Εμ τι για σένα θάκανε βίζιτες ;
Για έναν απλό μπουρδελιάρη ;
Ηρεμηστε ρε πουστη μου! θα μαλωσουμε τωρα για τα ξεκωλα,σοβαρα μιλαμε?
gr2121 σου λεω με 100% σιγουρια οτι η Κατερινα (Αριαδνη) με τη Σοφια γνωριζονται κ πολυ καλα μαλιστα.