Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.433
- Πόντοι
- 12.756
πες της γαμιολας να ξαναγινει μελαχροινη
Να μην σε νοιαζει εσενα , εισαι δεσμευμένος .. εκτος αν τον παιζεις μαζί της ΚΡΥΦΑ
ΥΓ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΘΗΝΑΙΟΥ
πες της γαμιολας να ξαναγινει μελαχροινη
ρε μαλακα βλεπει Μαεστρο νετφλιξΝα μην σε νοιαζει εσενα , εισαι δεσμευμένος .. εκτος αν τον παιζεις μαζί της ΚΡΥΦΑ
ΥΓ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΘΗΝΑΙΟΥ
ααα καλααααα
ρε μαλακα βλεπει Μαεστρο νετφλιξ
ψωλαρω εδω στα ποιοτικα νηματα και πινω ζιροκαι εσυ βρηκες ευκαιρία να την παιξεις με το Σοφάκι
ψωλαρω εδω στα ποιοτικα νηματα και πινω ζιρο
ελα ρε και την ζιρο;καθε ΣΚ πινω μονοεχω κοψει αναψυκτικα
ναι όλα , σπάνια να πιω , μια φορά το μήνα και αν ..ελα ρε και την ζιρο;καθε ΣΚ πινω μονο
το μελος celebre το εχει , πρεπει να στειλεις εσυ μηνυμα σε αυτον να στο στειλει , και το μελος Μπίρλας .. στειλε προσωπικο μηνυμα και σε αυτονΔεν το έχει κανένας ;
Kαλα ρε μουνι,ενα μενσιον της προκοπης δεν μπορεις να κανεις.Στην τυχη πρεπει να ενημερωνομαι?το μελος celebre το εχει , πρεπει να στειλεις εσυ μηνυμα σε αυτον να στο στειλει , και το μελος Μπίρλας .. στειλε προσωπικο μηνυμα και σε αυτον
τυπε ηταν πολυ αργα , δεν ηθελα να σε ξυπνησω και να σε ανησυχήσω τετοια ωραKαλα ρε μουνι,ενα μενσιον της προκοπης δεν μπορεις να κανεις.Στην τυχη πρεπει να ενημερωνομαι?
Τύπος @Μπιρλας το έχει στον σκληρό δίσκοΠαιδιά μπορείτε να μου στείλετε και εμένα το βίντεο ;
Pliz plix plox .
Και φυρου και maripoza αν δεν είναι μεγάλο θέμα .Μικρο παιδάκι είμαι θέλω να τα δω
Καλησπέρα ως νέο μέλος εδώ προσπαθώ να βρω πως να σου Στείλω μήνυμα και δεν τα καταφέρνω αν μπορείς στείλε μου ένα μήνυμα ενδιαφέρομαι για το βίντεο.Πρωτο θα σε περασω ρε καριολη!!!
Μπροστα και απο ζανκλω!!!