Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.327
- Πόντοι
- 12.756
δουλευες και στα διοδια ρε θηριο ... μωρε μπραβογια οσους ξερουν καποτε ημουν γνωστος ο ιπταμενος εμποδιακιας με διαφορα αυτοκινητα
δουλευες και στα διοδια ρε θηριο ... μωρε μπραβογια οσους ξερουν καποτε ημουν γνωστος ο ιπταμενος εμποδιακιας με διαφορα αυτοκινητα
Με ποιο όνομα πιάτσαρες παράδρομο?για οσους ξερουν καποτε ημουν γνωστος ο ιπταμενος εμποδιακιας με διαφορα αυτοκινητα
ναι Αττικη οδο σε εχω ανφας και προφιλ ειδικα τοτε που ειχες μεινει στα χιονιαδουλευες και στα διοδια ρε θηριο ... μωρε μπραβο
Με ποιο όνομα πιάτσαρες παράδρομο?
ΓΑΜΕΑΣ ΨΥΧΩΝΜε ποιο όνομα πιάτσαρες παράδρομο?
Μολόγα τώρα...ΓΑΜΕΑΣ ΨΥΧΩΝ
ειναι λυπηρο που οδηγει η φτωχειαΜολόγα τώρα...
Είσαι ο τραβεστί βιαστής?
www.protothema.gr/greece/article/1336344/neos-kosmos-agrios-viasmos-nearou-andra-se-roz-stoudio-apo-travesti/AMP/
τυπε μην μπερδευτει τα δει φτηνα και παει στην ιπποκρατειο πολιτεια βαλε στιγμαΕκάλη δεν νοικιάζεται τίποτα,εκτός και αν είσαι κανάς Ελ Τσάπο και θες να νοικιάσεις βίλα....
Πολιτεία σε ενδιαφέρει?
Είναι πιο καλά εκεί....
ξερω και απο εκει αλλα δεν μου αρεσει καθε χρονο σκεδον αποκλεισμος απο χιονιτυπε μην μπερδευτει τα δει φτηνα και παει στην ιπποκρατειο πολιτεια βαλε στιγμα
εχω ενα ευαερο κλουβι τωρα που ειναι καλοκαιρακι στο κτημα λακκαγκινη θα σε ταιζουν κιολας μαζι με τα αλλα ζωντανα ειναι ολ ινκλουσιβ διαμονηξερω και απο εκει αλλα δεν μου αρεσει καθε χρονο σκεδον αποκλεισμος απο χιονι
εσυ που εχεις ΠΟΛΛΑ ακινητα και δεν εισαι ΚΛΕΦΤΗΣ σαν τον αλλο κανε μου μια προσφορα στις περιοχες που εγραψα
θελω ενα απο τα σπιτια σου Κηφισιαεχω ενα ευαερο κλουβι τωρα που ειναι καλοκαιρακι στο κτημα λακκαγκινη θα σε ταιζουν κιολας μαζι με τα αλλα ζωντανα ειναι ολ ινκλουσιβ διαμονη
ιστορικο κεντρο θες αλωνιων γεωργαντα κασσαβετη λεβιδου η θα σε ριξω σε τιποτα κοκκιναρα αδαμες?θελω ενα απο τα σπιτια σου Κηφισια
οχι βορεια προαστεια μονο παιζω μπαλα...εδω λιγα τα ψωμια μουιστορικο κεντρο θες αλωνιων γεωργαντα κασσαβετη λεβιδου η θα σε ριξω σε τιποτα κοκκιναρα αδαμες?
για βορεια λεω και γω ρε ασχετεοχι βορεια προαστεια μονο παιζω μπαλα...εδω λιγα τα ψωμια μου
ισα ισα προλαβαινω να γαμ...εεε να χαιρετησω Χαρτοπολεμο και γεια σας μετα
Κοκκιναρας δεν μου αρεσει ουτε Αδαμες ειμαι περιωπης εγωγια βορεια λεω και γω ρε ασχετε
θα σε βαλω ιστορικο κεντρο διπλα σε γιο κουρη αυριανης και λιλα κουντουριωτου ρε μουνι αναμεσα δηλαδη γιατι δεν ξερω αν γυαλιζεις το πομολοΚοκκιναρας δεν μου αρεσει ουτε Αδαμες ειμαι περιωπης εγω
Μη δούνε άνθρωπο να θέλει να ανοίξει ένα σοβαρό νήμα ομαδικής οργάνωσης της μαλακίας ,μην τον παίζουν τα μέλη κοτουρου και άσκοπα,αμέσως να τα μπαχαλεψουν όλα οι ανεπροκοποι!Παιδιά δεν κάνω πλάκα.Αν εσείς θέλετε να το διακωμωδησετε οκ
Αυτο διακωμωδουμε τυπε....οτι δεν κανεις πλακα.Παιδιά δεν κάνω πλάκα.Αν εσείς θέλετε να το διακωμωδησετε οκ