JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.839
- Πόντοι
- 1.056
Δεν κρατιέται, η πουτάνα! Με κάθε ευκαιρία δείχνει στο πανελλήνιο τι μεγάλες βυζάρες κουβαλάει!
Τίποτα έτσι κάνει παιχνίδιΔεν κρατιέται, η πουτάνα! Με κάθε ευκαιρία δείχνει στο πανελλήνιο τι μεγάλες βυζάρες κουβαλάει!
Ρε την γαμιολα! Η κωλοτρυπιδα της εχει ρουφήξει ολο το κολαν μεσα στην κωλοχαραδρα.
Ούτε αυτός φράγκα έχει τρελά. Αν έβγαλε λόγω βλακείας του κόσμου, όπως και κάποιοι άλλοι, αυτό είναι άλλο θέμα.Και ο φελλος ο κοψιαλης γαμαει ΑΥΤΟ ...... γαμω τα λεφτα μου και τη φτώχεια μου
Πιστευω οτι αν δεν την ειχε γκαστρώσει θα ειχαν χωρίσει προ πολλού.Ούτε αυτός φράγκα έχει τρελά. Αν έβγαλε λόγω βλακείας του κόσμου, όπως και κάποιοι άλλοι, αυτό είναι άλλο θέμα.
Η Σοφία θα μπορούσε να πάει παραπάνω, αλλά προτίμησε 1η στο χωριό παρά τελευταία στην πόλη.
Τι εννοεί; Ότι μπορώ και εγώ που την βλέπω τώρα να την αγαπήσω;Και ο φελλος ο κοψιαλης γαμαει ΑΥΤΟ ...... γαμω τα λεφτα μου και τη φτώχεια μου
Κι εμείς αγαπάμε αυτές που αγαπάνε την ψωλή.Εννοεί ότι αγαπάει την ψωλη
Ξεκωλιάρα μάνα, για ξέσκισμα από πίσω ανελέητα
Παιδια αν το μπου μαθευτει σε περισσοτερες γυναικες θα ξεκινήσουν μηνυσειςΠαιδιά έχει κανένας την οαρτουζα της Σοφία και τίποτα από μαριποζα και Ράλλη σας ευχαριστώ πολύ
Λες να μας βγάλουν στις ειδήσεις να αρχίσουμε να γινομάστε και εμείς γνωστοί και influencer??Παιδια αν το μπου μαθευτει σε περισσοτερες γυναικες θα ξεκινήσουν μηνυσεις
Θεμα χρονουΛες να μας βγάλουν στις ειδήσεις να αρχίσουμε να γινομάστε και εμείς γνωστοί και influencer??
Μπαααα... Παίζονται πολλά από πίσω..Θεμα χρονου
Μιλαμε για μια ιστοσελιδα οπου στελνετε ολοι φωτογραφιες - πληροφοριες κοριτσιων . Πιστευεις αν μαθευτει σε αυτες θα το αφησουν ετσι;Μπαααα... Παίζονται πολλά από πίσω..
μια χαρα τα βλεπουν πολλες...Μιλαμε για μια ιστοσελιδα οπου στελνετε ολοι φωτογραφιες - πληροφοριες κοριτσιων . Πιστευεις αν μαθευτει σε αυτες θα το αφησουν ετσι;