Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.669
- Πόντοι
- 8.346
Θες να μαζευτούμε κάπου ή ο καθένας από το σπίτι του?Ομαδική μαλακία για πάρτη της και να της στείλουμε τα χύσια σε βίντεο
Θες να μαζευτούμε κάπου ή ο καθένας από το σπίτι του?Ομαδική μαλακία για πάρτη της και να της στείλουμε τα χύσια σε βίντεο
Να μαζευτούμε από κοντά εννοώΘες να μαζευτούμε κάπου ή ο καθένας από το σπίτι του?
Τ'οσο καιρό το λες, αλλά τίποτα....Ομαδική μαλακία για πάρτη της και να της στείλουμε τα χύσια σε βίντεο
Για ποιο πράγμα φίλε μου?ποια εφαρμογη χρησιμοποιησες;
Τι ακριβώς μας λες??Ρε παιδιά τόσο καιρό σας το λέω αλλά ανταπόκριση μηδέν
Να μαζευτούμε να χύσουμε για πάρτη τηςΤι ακριβώς μας λες??
Εγώ μέσα είμαι.Να μαζευτούμε να χύσουμε για πάρτη της
Ναι ρε συ τι πιο φυσιολογικό και όμορφο. Πως δεν το σκεφτήκαμε τόσο καιρό.Να μαζευτούμε να χύσουμε για πάρτη της
Τι ακριβώς βλέπουμε εδώ μύστη μου ;;
Τιποτα τυπε. Αν πάρεις κάποιο παραισθησιογόνο ισως δεις τα βυζια της Φυρου αν και μάλλον αυτο που θα δεις στο τελος ειναι δρακουςΤι ακριβώς βλέπουμε εδώ μύστη μου ;;
Τύπε για να καταλάβουμε πως έχει χαλάσει πλέον το Φόρουμ, κάποτε ανεβαίνανε εδώ βίντεο αβέρτα κουβέρτα με την παρτούζα στο τζακούζι του μίδα και το άλλο το βίντεο που ήταν στα τέσσερα και έλεγε να το βάλουμε και πίσω ;; Ωραίες εποχές αλλά από τότε που έστειλε τα εξώδικα σε κάτι μελη ο Κοψιαλης καταστραφήκαμεΤιποτα τυπε. Αν πάρεις κάποιο παραισθησιογόνο ισως δεις τα βυζια της Φυρου αν και μάλλον αυτο που θα δεις στο τελος ειναι δρακους
Αυτό λέω να μαζευτούμε να χύσουμε για αρχήτο πιο ωραιο ειναι να της στελναμε μαζικα δεμα με ελτα κουριερ χυσια
λυσσαξες να χυσουμε ομαδικως ρε τυπε!!!!Αυτό λέω να μαζευτούμε να χύσουμε για αρχή
Κανείς δεν βλέπει τίποτα. Μάλλον η καύλα έχει βαρέσει κόκκινοΒλέπετε εσείς βυζια δηλαδή τώρα
λυσσαξες να χυσουμε ομαδικως ρε τυπε!!!!
τα ξερουμε τα κολπα σας...θα μαζευτουν 5-6 αβγαλτοι και αθωοι νεανιες και τοτε θα τους πεις το ποιημα οτι και καλα εχεις τενοντιτιδα και καποιος να σε βοηθησει....
Δεν είναι όλοι σαν εσένα να ζητιανευουν..λυσσαξες να χυσουμε ομαδικως ρε τυπε!!!!
τα ξερουμε τα κολπα σας...θα μαζευτουν 5-6 αβγαλτοι και αθωοι νεανιες και τοτε θα τους πεις το ποιημα οτι και καλα εχεις τενοντιτιδα και καποιος να σε βοηθησει....
λυσσαξες να χυσουμε ομαδικως ρε τυπε!!!!
Κρίμα τίποτα δεν βλέπουμεΤιποτα τυπε. Αν πάρεις κάποιο παραισθησιογόνο ισως δεις τα βυζια της Φυρου αν και μάλλον αυτο που θα δεις στο τελος ειναι δρακους