celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.947
- Πόντοι
- 6.056
Αν δεν το κανει παντως,να πας απο κατω να της δειξεις πως γινεται.Γι αυτο το λεωΚαλά το κάνει.....
Αν δεν το κανει παντως,να πας απο κατω να της δειξεις πως γινεται.Γι αυτο το λεωΚαλά το κάνει.....
Μπορει να το στειλει κ σε εμένα κάποιος ?
Aφου συμπληρωσες τα 5 μηνυματα τυπε θα σου πω εγω.Στελνεις πμ στον @Maximilien,ισως αργησει να απαντησει βγηκε για ποτακι με μια ανθυποσελεμπριτιΜπορει να το στειλει κ σε εμένα κάποιος ?
Γενικα τρολαρουν πολλοι το βιντεο υπαρχει παντως εμαθα και απο εναν γνωστο οτι το εχει δει τωρα πως το βρισκεις δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει καιρο τωραΜπορει να το στειλει κ σε εμένα κάποιος ?
Ρε φιλε εχουν βγαλει τα λεφτακια τους και συνεχιζουν να βγαζουνε με χορηγους κτλ πολλα, δεν χρειαζεται να κανουν βιζητες ...Εγω θεωρω οτι ειναι στα τετοια τους για οσα χρηματα δωσει καποιος για να πηδηξει την φυρου,και δεν ειμαστε και σιγουροι ετσι και αλλιως οτι ειναι βιζιτου ενω ειναι με τον κοψιαλη...Δηλαδή είπε ο πετρελαιάς/Σεΐχης/δισεκατομμυριούχος θέλω να σε φέρω Dubai να σου δώσω 25-30 χιλιάρικα και αυτοί είπανε όχι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα κάνουμε post να πάρουμε ένα δύο χιλιάρικα.....
Γενικα τρολαρουν πολλοι το βιντεο υπαρχει παντως εμαθα και απο εναν γνωστο οτι το εχει δει τωρα πως το βρισκεις δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει καιρο τωρα
Μπορει να το στειλει κ σε εμένα κάποιος ?
Αντε μα δούμε τ8 βίντεο
Κάποιες σελίδες πίσω υπάρχει φωτό που είχε πεταχτεί ένα χειλακι έξω το είχε ποσταρει σε παραλία και όταν το πήρε χαμπάρι το κατέβασε μάγκας συνάδερφος από εδώ όμως είχε προλάβει να το αποθηκεύσει δυστυχώς εδώ δεν μας το έκανε το δωράκι η σοφία.Πω πω παραλίγο κλειτορίδα....
Εσυ το εχεις δει?ο γνωστος μου που το χει δει λεει δεν ηταν κατι...Τύπε, όταν δεις το βίντεο θα αλλάξεις γνώμη....
Τα δόντια τα βουρτσησε μετά η μυτογκα?
Φυρου εσύ?Πριν μας χάλαγε τι ύψος, τώρα η μύτη
Άμα πάει και πειράξει μύτη και γίνει σαν την μούμια τον Michael Jason, θα ξεροχυνεις μετά?
Καλύτερα να έχει λίγο μεγάλη μύτη πάρα να παραμορφωθεί.
Επίσης, ρε μάγκα μου, στην Ελλάδα είσαι.
Εσένα η μυτούλα σου είναι βέρα γαλλική από κέντρο Παρισιου, διπλα απο πύργο του Άιφελ ε?
Λογο ποιότητας εικονας αμφιβάλω, τέτοια βίντεο τράβαγαν τα κινητά πριν 10 χρόνια και βάλε.Το βρηκα online τωρα δεν ξερω αν ειναι αυτη
Θα μας πουνε οι ειδικοι που το εχουν δειΛογο ποιότητας εικονας αμφιβάλω, τέτοια βίντεο τράβαγαν τα κινητά πριν 10 χρόνια και βάλε.
ηταν στο γυμνασιο τυπε .....Λογο ποιότητας εικονας αμφιβάλω, τέτοια βίντεο τράβαγαν τα κινητά πριν 10 χρόνια και βάλε.