Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
Άμα αυτή είναι η ομορφότερη Ελληνίδα τότε εγώ είμαι ο νέος Μπραντ Πιτ.
Ξανθός εισαι ?
βαθυ μαυρο ειναι τα μαλλια της πιεξουλας, για να ταιριαζει με την αβυσσο που εχει στη σουφρα της
Ξανθός εισαι ?
Ξέρει κανείς τον ακριβή αριθμό μοντέλων στην χώρα μας;;;;
ναί έχεις δίκιο.... ο τίτλος του φίλου είναι υπερβολικός...........
αλλά είναι ενδιαφέρον τεμάχιο.... ε???? μπράντ
Τα δικά σου μωρή λουγκρητία είναι σκατουλί, σαν αυτά που έχεις μέσα στο κεφάλι σου.
Τέτοιας λογής θέλουμε σε τσόντες.
να την έρχεται ? και αν ναι..με πόσα ?Θεσσαλονικείς και Αθηναίοι ....κρατηθείτε! Το 20χρονο μοντέλο Σοφία Χιουμά, έρχεται με άγριες διαθέσεις, για να μονοπολήσει τις φαντασιώσεις των αντρών!
Η μελαχροινή Θεσσαλονικιά με την πληθωρική προσωπικότητα (και όχι μόνο), βγήκε ομόφωνα Miss Sirina και κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ, ενώ παράλληλα σπουδάζει σχέδιο μόδας. Το σίγουρο είναι πως στο μέλλον θα μας απασχολήσει πολύ...!
Σιγουράκι ,δυστυχώς δεν είναι γνωστό το πως στο ευρύ κοινό το πως(γραμμή επικοινωνίας).να την έρχεται ? και αν ναι..με πόσα ?
που θα τις βρούμε αυτές τις άκρες ???Σιγουράκι ,δυστυχώς δεν είναι γνωστό το πως στο ευρύ κοινό το πως(γραμμή επικοινωνίας).
Κρίμα για όσους έχουν γερά πορτοφόλια κ όχι άκρες.
Ξέρω γω...στείλτε κανένα πμ στον Anti!!!!που θα τις βρούμε αυτές τις άκρες ???
παρατηρησε κανας αλλος οτι εχει μονοκομματη γαμπα απο το γονατο ως τον αστραγαλο? κ το μπουτι δυσαναλογα λεπτο σε σχεση με τη γαμπα
ισχυει ρε τυπε αλλα για τα ελληνικα δεδομενα γαμαειπαρατηρησε κανας αλλος οτι εχει μονοκομματη γαμπα απο το γονατο ως τον αστραγαλο? κ το μπουτι δυσαναλογα λεπτο σε σχεση με τη γαμπα