γεια σου τυπε
γεια σου και σε εσενα!
γεια σου τυπε
εμεις βγαλαμε την χωρα απο τα μνημονια
τωρα με το πλεονασμα θα ρεει η σαμπανια αφθονη μεσα σε γοβακια ρωσιδωνμάβερικ για πρωθυπουργός με υπουργό οικονομικών χαστούρα για να εισάγουμε ό,τι ακριβότερο υπάρχει
τωρα με το πλεονασμα θα ρεει η σαμπανια αφθονη μεσα σε γοβακια ρωσιδων
τώρα μου θύμισες την μεγάλη αποκάλυψη της πούστικης κιθάρας ότι το κεμπάπ το αλέθουν μέσα σε υπόγεια πακιστανοί με γυμνά πόδια
τώρα μου θύμισες την μεγάλη αποκάλυψη της πούστικης κιθάρας ότι το κεμπάπ το αλέθουν μέσα σε υπόγεια πακιστανοί με γυμνά πόδια
Ο μούστος κι ο πούστος.τώρα μου θύμισες την μεγάλη αποκάλυψη της πούστικης κιθάρας ότι το κεμπάπ το αλέθουν μέσα σε υπόγεια πακιστανοί με γυμνά πόδια
μ αφησε μονο μου ο συνεταιρος μου στην πιτσαριαΈγραφε μεγάλες αλήθειες, ο μακαρίτης.
μ αφησε μονο μου ο συνεταιρος μου στην πιτσαρια
αμα εχει και μυκητες το ποδαρι χρησιμευει στο να φουσκωσει η ζυμη και να γινει αφρατη,μαθε μπαλιτσαΦταίτε κι εσείς όμως...
Του απαγορεύσατε να πλάθει τη ζύμη με τα πόδια...
θραυση εκανε η πιτσα με γυρο που λανσαραμεΦταίτε κι εσείς όμως...
Του απαγορεύσατε να πλάθει τη ζύμη με τα πόδια...
θραυση εκανε η πιτσα με γυρο που λανσαραμε
τωρα εμεινε μονοπωλιο ο μπιλιοντινας με την ταβερνα του στο φρουριο της λαρισαςΑν δεν έβαζε και τις πελάτισσες να τον σηκώνουν, θα το είχατε κλείσει το μαγαζί. Αλλά που μυαλό... Τον εξωθήσατε στην παραίτηση, με τα καμώματά σας...
στο βόλο έχει πίτσα με γύροθραυση εκανε η πιτσα με γυρο που λανσαραμε
ξεχνιουνται αυτα;στο βόλο έχει πίτσα με γύρο
Τα πρωινά μπαράκια τα θυμάσαι
βάλε καμια άλλη ατάκαξεχνιουνται αυτα;
μεταβάλε καμια άλλη ατάκα
τι έγινε γατάκια? βρήκατε τους κλώνους του ΠΠ?
βρήκατε κι ότι είμαι "άλλος"?
ο νικαντον666 ήταν φασιστοκλώνος σου ναι ή όχι? ;)
όχι φυσικά.
άλλη ερώτηση.
Με ζήτησε κανείς;
βάλε καμια άλλη ατάκα