apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ευχαριστω κολητε.
ευχαριστω κολητε.
Σε τρεις ωρες και 58 λεπτα θα δωσεις μονομαχια, νιωθεις ετοιμος;Το ¨ΤΥΠΕ¨ του απόλυτου μου κόλλησε τα μαλα
Το προσφέρω και έξω πλέον !!!!!!!!!
Μα φυσικα !!!!!!!Σε τρεις ωρες και 58 λεπτα θα δωσεις μονομαχια, νιωθεις ετοιμος;
γιατι βρομιζεις το στομα σου κορωνα?Μα φυσικα !!!!!!!
Εβαλα και το γουρικο σωβρακο ανάποδα για γούρι !!!!!!!!!
Δεν θα φτάσω όμως σε τέτοιες λύσεις !!!!!!!!!
Ξέρω που θα απευθυνθώ .........
Επρεπε να το μαζέψουν όταν ξεκίνησε
Δεν μου αφήνουν αλλα περιθώρια πλέον.........
Πόρδοςγιατι βρομιζεις το στομα σου κορωνα?
τυπε αχαχουχα μην μασαςΠόρδος
Νέος
*
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: axaxouxas στις: σήμερα στις 06:01 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
μαζεψε τα λογια σου γιατι σε περιμενει ο τυπος με το δερματινο με τη ζωνη στην πλατεια ομονοιας ρε αναπηρε με το φλωγοβολο παραμασχαλα :-*οσο και να κλαις η ωρα σου φτανει χοντρε αναπηρε
Αναφορά στον Διαχειριστή
Πόρδος
Νέος
*
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: axaxouxas στις: σήμερα στις 06:05 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
θα σε γαμησουμε ολοι μαζι αναπηρε pipa1 δε σε σωζει τιποτα να ξερεις ρε ξεφτυλισμενε πουστη οσο και να κλαιγεσαι
δεν ξερεις τι σε περιμενει ρε μπασταρδε απο πατερα Headbaning!
Με απειλεις ακομη πουστρακι ?
Ο εκφοβισμος σε μενα δεν περναει ......
Μονο που εγω δεν αρεσκομαι σε αρσενικα !!!!!δεν το βλέπω σαν απειλή.
μήπως είσαι όμορφος και σε γουστάρει, γιατί όλο για πίπες και γαμήσια βλέπω σου λέει.
το δερμάτινο πρέπει να έχει να κάνει με τίποτα s&m
Από τσιμπούκι χωρίς καπότα αναγκάστηκα να σταματήσω τον αθλητισμό.
Είσαι ο ΠΙΟΥ των μπουρδελιάρηδων!
Τη λέξη τύπε τη βλέπω και σε άλλα σάιτ. Δεν ξέρω αν είναι από μέλη του μπουρδέλα ή αν έχει αποκτήσει ευρεία χρήση.
...οντως εχει ξεφυγει η λεξη "τυπος" απο τα στενα ορια του σαιτ ,μαλιστα εχει αποκτησει και παραγωγα ( κλωνο τυπος ,τρολλοτυπος ,κ/λ/π/) ,αλλες ενδιαφερουσες ατακες ειναι το "τεμαχιο" , ο "πυρφορος" ,το "ξεροχυνω" ,ο "χυστης" ,και το καλλυτερο που διαβασα τελευταια ,το "παπιοκλωνος" . ο μεγαλυτερος ατακαδωρος μαλλον πρεπει να ειναι ο πιτσι...Τη λέξη τύπε τη βλέπω και σε άλλα σάιτ. Δεν ξέρω αν είναι από μέλη του μπουρδέλα ή αν έχει αποκτήσει ευρεία χρήση.
...αληθεια τυπε...?την λεξη τυπος - τυπε.... την εχω σκισει να την χρησιμοποιω καθημερινα
παρακολουθα τον μπολντη και εισαι μεσα τυπε !!!!!!!Νόμιζα ότι ήξερα όλη την κωδική ορολογία του site - ακόμη και τον όρο "πυρφόρος" - "πυρφορίζω", παρά το ότι δεν έτυχε να τoν συναντήσω στην αρχή του, ωστόσο τον κατάλαβα από τα συμφραζόμενα.
Η λέξη που δεν ήξερα και με μπέρδεψε ήταν το "αβράμης", αλλά και "αβραμίζω".
Μάλιστα επειδή την πέτυχα πέρσι, μετεκλογικά, στο νήμα για την Χρυσή Αυγή, νόμιζα ότι αναφερόταν στον Αβραμόπουλο και το ιδιαίτερο στιλ του.
Τελικά δεν πέτυχα ποτέ post του Αβράμη (ποιος ήταν τελικά αυτός ο μυστήριος τύπος;), αλλά του Πυρφόρου έτυχε να δω και μάλιστα και σε παρεμφερές site.