Νέα

Σοφά λόγια μεγάλων ανδρών του σάιτ (μπουρδέλα.κομ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

No 1 ατακαδορος του μπου

• νωντας

Ψήφοι: 30 9,3%
  • αρκανς

Ψήφοι: 20 6,2%
  • λαιον7

Ψήφοι: 33 10,2%
  • χρυσαργος

Ψήφοι: 19 5,9%
  • ektor_lopez

Ψήφοι: 32 9,9%
  • apolyto_arseniko

Ψήφοι: 182 56,2%
  • gl

Ψήφοι: 24 7,4%
  • stam90

Ψήφοι: 9 2,8%
  • Πλεζουρας

Ψήφοι: 23 7,1%
  • παπαγιωργης

Ψήφοι: 14 4,3%
  • ιβλισ

Ψήφοι: 14 4,3%
  • βοθρος

Ψήφοι: 20 6,2%
  • γιασου

Ψήφοι: 45 13,9%
  • Boldemort

Ψήφοι: 19 5,9%
  • δον πορνοσ

Ψήφοι: 11 3,4%
  • τζορτζ μπεστ

Ψήφοι: 10 3,1%
  • παθος για τα τεμαχια

Ψήφοι: 26 8,0%
  • αχαχουχας

Ψήφοι: 21 6,5%
  • αβραμης

Ψήφοι: 16 4,9%
  • βυζολαγνος

Ψήφοι: 22 6,8%
  • παιχτουρας

Ψήφοι: 15 4,6%
  • sinnerman

Ψήφοι: 8 2,5%
  • 1personanongrata

Ψήφοι: 28 8,6%
  • ασπρος

• λεονορο

Ψήφοι: 10 3,1%
  • hitman

Ψήφοι: 16 4,9%
  • Λιλας

Ψήφοι: 36 11,1%
  • τσολιας

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    324

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γενικά δεν είμαι φανατικός κρεοφάγος οπότε η νηστεία δεν είναι κάτι το οποίο με υποβάλει σε κάτι διαφορετικό.. όχι βέβαια ότι είμαι χορτοφάγος αλλά σαν λάτρης του μαγειρευτού τα λαδερά είναι must.. οπότε η νηστεία δεν είναι κάτι το οποίο θα μου δώσει στέρηση.. παλιά που κάπνιζα δεν κάπνιζα την Μ.Παρασκευή..

:think: :think: :think:

Απο την πορτα σου περνω και τηγανιζεις ψαρια πετα μου εναν κεφτε.....ο τραμουντανας μιλαει για νηστεια και καταληγει στο καπνισμα περνωντας απο τα λαδερα φαγια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρωταει καποιος τον λιλα αν θελει να γινει πρωθυπουργος της ελλαδας
και απαντα ο λιλας

πουστης ειμαι,οχι μαλακας

:2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
επεισης εχω κατουρησει γαλονια απο τα γελια σε τσακωμους πιεξ75 και μεμουλη

η ατακες του πιεξ ειναι τρομερες

φραγκοκοτα
διακορευμενη παπια
καλντερμιριτζου
γρασαρισμενη ροδελα
ξεφτυλισμενη εταιρα

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απο τοτε που γραφω στο σαιτ, εχω κολησει και χρησιμοποιω πολυ την λέξη "συναγωνιστες"

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
επεισης εχω κατουρησει γαλονια απο τα γελια σε τσακωμους πιεξ75 και μεμουλη

η ατακες του πιεξ ειναι τρομερες

φραγκοκοτα
διακορευμενη παπια
καλντερμιριτζου
γρασαρισμενη ροδελα
ξεφτυλισμενη εταιρα
ροζ μυξα
δυσεντερια
ροζ συφιλη
κτλ
:2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε παιδια,εχω μια απορια,αφου πιστευετε οτι η εισχωρηση αντικειμενων στον πρωκτο σας ειναι ακρως αντρικο,γιατι δε παιρνετε μια κανονικη γυναικα πουτανα να σας χωσει δονητη και προτιματε ενα τραβελι να σας χωσει τη ψωλη του?

αποριες λαιον7 πριν το αυταρχικο γινει μοδα.....μετα απο αυτην την απορια εγινε....... :2funny: :2funny: :2funny:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
ηταν στην περιοδο των εκλογων τυπε
εχει πολιτικη θεση τελικα ο λιλας τυπε.
φαινετε οτι ειναι πολιτικοποιημενο ατομο.
ολοι οι πουστηδες τυπε ασχολουντε με την πολιτικη.
κατι ξερει ο βαλιανατος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχει πολιτικη θεση τελικα ο λιλας τυπε.
φαινετε οτι ειναι πολιτικοποιημενο ατομο.
ολοι οι πουστηδες τυπε ασχολουντε με την πολιτικη.
κατι ξερει ο βαλιανατος.
τυπε ο λιλας εχει πει τι ψηφισε
«Χαρίζω Οικόπεδα, χαρίζω χρέη»! Είναι το κόμμα του κ. Μιλτιάδη Τζαλαζίδη, που σε κάθε προεκλογική περίοδο όλοι θυμόμαστε και ουκ ολίγες φορές έχουμε … «απειλήσει» ότι θα το ψηφίσουμε. Κάποιοι το τόλμησαν και το «Χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη» τους αντάμειψε…!
Ο πρόεδρος του περίφημου κόμματος είναι ο 83χρονος Μιλτιάδης Τζαλαζίδης, ο οποίος όντως διαθέτει μια μεγάλη έκταση στα Γρεβενά την οποία είναι πρόθυμος να διαθέσει στους ψηφοφόρους του.

Το «Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη» δεν είναι το πλήρες όνομα του κόμματος, απλά το ονομάζει έτσι χάριν συντομίας. Το κόμμα του ονομάζεται: "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ.Τζαλαζίδης)." Κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι είναι το μεγαλύτερο κόμματα... από την πλευρά της ονομασία του!
Δείτε ποιός είναι ο Μιλτιάδης Τζαλαζίδης:

Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με τη ΔΗΑΝΑ του Στεφανόπουλου, στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και το 2004 συνέπραξε με το ΔΗΚΚΙ του Τσοβόλα.

Στη συνέχεια κατέβηκε στις εκλογές του 2009 με το δικό του κόμμα " χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος" και φέτος κατεβαίνει για 9η φορά. Μέχρι στιγμής πάντως έχει μετρήσει 1376 ψήφους!
2012-04-28_064003.jpg

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
τυπε ο λιλας εχει πει τι ψηφισε
«Χαρίζω Οικόπεδα, χαρίζω χρέη»! Είναι το κόμμα του κ. Μιλτιάδη Τζαλαζίδη, που σε κάθε προεκλογική περίοδο όλοι θυμόμαστε και ουκ ολίγες φορές έχουμε … «απειλήσει» ότι θα το ψηφίσουμε. Κάποιοι το τόλμησαν και το «Χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη» τους αντάμειψε…!
Ο πρόεδρος του περίφημου κόμματος είναι ο 83χρονος Μιλτιάδης Τζαλαζίδης, ο οποίος όντως διαθέτει μια μεγάλη έκταση στα Γρεβενά την οποία είναι πρόθυμος να διαθέσει στους ψηφοφόρους του.

Το «Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη» δεν είναι το πλήρες όνομα του κόμματος, απλά το ονομάζει έτσι χάριν συντομίας. Το κόμμα του ονομάζεται: "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ.Τζαλαζίδης)." Κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι είναι το μεγαλύτερο κόμματα... από την πλευρά της ονομασία του!
Δείτε ποιός είναι ο Μιλτιάδης Τζαλαζίδης:

Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με τη ΔΗΑΝΑ του Στεφανόπουλου, στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και το 2004 συνέπραξε με το ΔΗΚΚΙ του Τσοβόλα.

Στη συνέχεια κατέβηκε στις εκλογές του 2009 με το δικό του κόμμα " χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος" και φέτος κατεβαίνει για 9η φορά. Μέχρι στιγμής πάντως έχει μετρήσει 1376 ψήφους!
2012-04-28_064003.jpg
τυπε αν θυμαμε καλα ειναι αυτος που πηρε 151 ψηφους σε ολη την ελλαδα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
απο ατακες δεν ξερω αλλα απο ιστοριες εδω μεσα αλλο τιποτα.3 που μου ειχαν μεινει ειναι ο μεγαλος ερωτας του τρειςλαλουναβραμη με την μπαιτ,η αλλη ιστορια του αρκανς που ειχε θεο του εναν τζειμς που το επαιζε γαμιας,και ανακαλυψε η γυναικα του οτι ειχε λογαριασμο εδω μεσα και τους καταξεφτιλισε και τους 2,και η ιστορια ερωτα και προδοσιας αχαχουχα-αγγελικουλας.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
απο ατακες δεν ξερω αλλα απο ιστοριες εδω μεσα αλλο τιποτα.3 που μου ειχαν μεινει ειναι ο μεγαλος ερωτας του τρειςλαλουναβραμη με την μπαιτ,η αλλη ιστορια του αρκανς που ειχε θεο του εναν τζειμς που το επαιζε γαμιας,και ανακαλυψε η γυναικα του οτι ειχε λογαριασμο εδω μεσα και τους καταξεφτιλισε και τους 2,και η ιστορια ερωτα και προδοσιας αχαχουχα-αγγελικουλας.
καταρχην λες μαλακιες.
ο τζειμς εγραψε την ιστορια του εδω μεσα,και δεν τον ειχα για θεο μου οπως λες,απλα εγω και πολλοι αλλοι τον συμβουλευαμε τι να κανει.
οσο για την γυναικα του,δεν εγραψε,απλα διαβασε αυτα που εγραφε ο τζειμς.

και στην τελικη σαλτα και γαμησου,δεν θα σου δωσουμε και λογαριασμο τι εγινε με τον τζειμς.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

την γυναικα μου την γαμησα φετος σε μια ερημικη παραλια, Αλεποχωρι πλευρα. Μαζευτικαν κατι τυποι ομως και κανανε ματι. Γελαγανε και σφυριζανε και αναγκαστικαμε να φυγουμε.
Δεν ξερω αν γελαγανε με το γαμηση η με την γυναικα μου που ειναι χοντρη

:grin: :grin: :grin:
bbwlover 06/08/08

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ο απολυτος μου κολλησε την  λεξη ΤΥΠΕ !!!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καταρχην λες μαλακιες.
ο τζειμς εγραψε την ιστορια του εδω μεσα,και δεν τον ειχα για θεο μου οπως λες,απλα εγω και πολλοι αλλοι τον συμβουλευαμε τι να κανει.
οσο για την γυναικα του,δεν εγραψε,απλα διαβασε αυτα που εγραφε ο τζειμς.

και στην τελικη σαλτα και γαμησου,δεν θα σου δωσουμε και λογαριασμο τι εγινε με τον τζειμς.
δεν ειπα να μου δωσεις λογαριασμο τυπε,απλα επεσε τρομερο γελιο με σας τους δυο.
και μην λες μαλακιες,ειχες ανοιξεις και θρεντ τζειμς ενας ηρωας αναμεσα μας.και καποια στιγμη
μπηκε η γυναικα του και ελεγε οτι ολα ειναι ψεματα και ειστε μεγαλοι μαλακες και οι δυο.Πρεπει να φαγε γερες παντοφλιες ο τζειμς μποντ. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom