Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Παραδέξου όμως,ότι το όνομα ΜΑΡΙΟΣ εγώ το έκανα μόδα εδώ μέσα,και αν δεν υπήρχα εγώ,τότε δε θα ξεφύτρωναν και άλλοι τόσοι ΜΑΡΙΟΙ στο σάιτ
εχεις pm ...
Παραδέξου όμως,ότι το όνομα ΜΑΡΙΟΣ εγώ το έκανα μόδα εδώ μέσα,και αν δεν υπήρχα εγώ,τότε δε θα ξεφύτρωναν και άλλοι τόσοι ΜΑΡΙΟΙ στο σάιτ
εγω γελαω με το ποστ της βελβυς.....οχοχοχοοο βγάζει την ουρά του απ'έξω ο τζιελ
αλλαξε αβαταρ ρε νουμερο εχεις ξεφτιλιστει τελειωςρε καημενο για καλο το χεις αυτο?
αλλαξε αβαταρ ρε νουμερο εχεις ξεφτιλιστει τελειως
ρε καημενο για καλο το χεις αυτο?
εμενα μου αρεσε ο beetlejuiceδε μου κανει εντυπωση που θεωρεις ξεφτιλα χαρακτηρες απο ταινια του τιμ μπαρτον. δε σε ειχα για καλυτερο.
πες μου μια ατακα του αξιοσεβαστου πουτανγαμωνος και παω να διαγραφω τωραΑ ξέχασα και τον Πουτανγαμών, το γειασοθ και τον Ιωσή Μπλάσκο.
πες μου μια ατακα του αξιοσεβαστου πουτανγαμωνος και παω να διαγραφω τωρα
ξυστα περασε διπλα μου η διαγραφη....να σαι καλα......χαλαρωσα τωρα που δεν βρηκες ατακα...διάβασε κριτικές του να κλάσεις στο γέλιο. Και στην τελική χέσου να χεστείς, εγώ γελάω άμα τον διαβάζω
οταν λες ιοση εννοεις γριπηΑ ξέχασα και τον Πουτανγαμών, το γειασοθ και τον Ιωσή Μπλάσκο.
μεχρι και μηνυσεις απειλουσε να κανει αν δεν σβηνονταν τα ποστ που τον λεγατε μαριορε κουναβι εγω με τον yorgos στο κατσαμε το μαριος, ξεχασες τα νευρα σου που σε λεγαμε ετσι? μεχρι και αυτο να οικειοποιηθεις κουναβι
μεχρι και μηνυσεις απειλουσε να κανει αν δεν σβηνονταν τα ποστ που τον λεγετε μαριο
τρομερο μουτσουνι ο αβραμης τυπεπου ναβλεπες στο τσατ τυπε τι ακουγαμε απο τον αρουγκανο οποτε τον λεγαμε