καμμενε μιλας για τον εαυτο σου σε τριτο προσωπο;;;;;εγω παιδια εχω κολλησει απο το μασαζερι πατισεριε που εγραφε στην υπογραφη του ο βασος και μιλαω μονο ετσι δηλαδη:
[size=14pt]παω για μπριζολερι εις την σαρκουδινερι με την γυαλαμπουκερι και στο τελος της πεταω τα χυσια στην γυαλαμπουκερι..[/size]
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοφά λόγια μεγάλων ανδρών του σάιτ (μπουρδέλα.κομ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 58K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lougros yasaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καμμενε μιλας για τον εαυτο σου σε τριτο προσωπο;;;;;
έλα ντε!αμα είναι και ιερέας ακόμη χειρότερα να εκφράζεται με τετοια ασεμνολογία.
lougros yasaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τεμαχιο
maximospapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καμμενε μιλας για τον εαυτο σου σε τριτο προσωπο;;;;;
τι καμμενε ρε παλιο μαλακα,γελοιο υποκειμενο,μιλας για εμενα οταν εχεις 1500000 ποστ και εισαι ολη μερα στον υπολογιστη..
και ρε παλιο μαλακα σου ειπα βαλε τον αντισθενη και εαν ειμαι ο βασος θα κατσω να με γαμισεις αλλα εαν δεν ειμαι θα σου ξεκοιλιασω το κωλαντερο και θα στο δωσω να το φας γελοιοδεστατο υποκειμενο..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
χαλαρωσε μωρη μπαλαρινα..τι καμμενε ρε παλιο μαλακα,γελοιο υποκειμενο,μιλας για εμενα οταν εχεις 1500000 ποστ και εισαι ολη μερα στον υπολογιστη..
και ρε παλιο μαλακα σου ειπα βαλε τον αντισθενη και εαν ειμαι ο βασος θα κατσω να με γαμισεις αλλα εαν δεν ειμαι θα σου ξεκοιλιασω το κωλαντερο και θα στο δωσω να το φας γελοιοδεστατο υποκειμενο..
maximospapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
χαλαρωσε μωρη μπαλαρινα..
μπορεις να μου πεις γιατι δεν παρεμβαινει η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος τους ιμπλιδες,τους χρηστιδιδες και καθε λογης διαταραγμενο να τους παει σε ειδικες κλινικες?
Mothers I Like to Fuckτι εννοειτε με τον ορο μιλφ?
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
Χαλαρά το Ελλεεινήδα!!
σιγα μωρη καποτα .....τι καμμενε ρε παλιο μαλακα,γελοιο υποκειμενο,μιλας για εμενα οταν εχεις 1500000 ποστ και εισαι ολη μερα στον υπολογιστη..
καμμενε ψυχανωμαλε και κομπλεξικε......θα παρεις φορα .... ;) ;) ;) ;)τι καμμενε ρε παλιο μαλακα,γελοιο υποκειμενο,μιλας για εμενα οταν εχεις 1500000 ποστ και εισαι ολη μερα στον υπολογιστη..
maximospapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
.... ;) ;) ;) ;)
σου εχω πει το ματι μην το κλεινεις συνεχεια θα σου μεινει τικ..