Νέα

+SODA: Θυμάστε? (Το θρυλικό club που άλλαξε την αθηναϊκή νύχτα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα perseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Με πιο πολλά τέτοια σκηνικά θα έφτανες να πάρες Κ1 σαν τον Κόικα :grin:

Bmw-k1-1.jpg

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
384
Πόντοι
21
Σε ενα ρέιβ παρτυ σε αποθήκη μετα το πρακτικέρ στην πειραιως ειχα πουλήσει κατι καραμέλες που ειχα φέρει απο Αγγλία , για έκστασι !!!!
Το ξαναέκανα σε αλλο ρέιβ παρτυ στο ΑΙΓΙΟ

loca?σε αυτο το κλαμπ εννοεις?

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
814
Πόντοι
96
Σε ενα ρέιβ παρτυ σε αποθήκη μετα το πρακτικέρ στην πειραιως ειχα πουλήσει κατι καραμέλες που ειχα φέρει απο Αγγλία , για έκστασι !!!!

Δεν ήταν κλαμπ . Βιομηχανική αποθήκη ήταν κ εγινε τοτε της πουτανας . Τα γαμησια που εκανα εγω ενας φίλος μου κ δυο κοπελες απο την φικοΣοφικη Σχολή αθηνων ήταν απίστευτα

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
384
Πόντοι
21
εποχες απιστευτες....γκομενες πολυ σκληροπυρηνικες!!!μουσικαρες!!!Δοξα τω θεω τα ζησα!!!Θυμαμαι σε δελτιο ειδησεων του ΑΝΤ1 πεσιμο σε παρτυ σε κλαμπ στο μεταξουργειο η κολωνο καπου στα 1998.....ξημερωματα να βγαζει η αστυνομια γκομενες με χειροπεδες κ να φορανε μονο τα σουτιεν απο την μεση κ πανω.....φαντασου τι γινοτανε.......οπως επισης τρελο καψιμο ηταν και το καρναβαλι της πατρας την δεκαετια 90.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
μερσεντες ρεξ, μπούζιος, μαστ, αυτα θυμάμαι...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ο καθένας γράφει το κοντό και το μακρύ του, να γράψω και το δικό μου
Πολλοί πρώην μεταλάδες που μυρίστηκαν χάπια, μπάφους και κοκο και απέκτησαν άποψη για μαγαζιά και μουσική που ποτέ δεν κατάλαβαν.

Γενικό το σχόλιο μου από πάνω...τα από κάτω χωρίς απαραίτητα να συνδέονται.

Αμφιθέατρο....ήταν ένα mix του γαμώ-glam-clubbing και αυτού που πρέσβευε το +SODA. Ένα King Size με δόσεις +SODA στη μουσική κάποιες βραδιές. Και δεν λέω ότι δεν ήταν εντυπωσιακό μαγαζί, ήταν, απλά άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Το +SODA στην Ερμού, ήταν κάτι σε καταγώγι-underground με εκπληκτικά σετ/βραδιές με απίστευτους guest, και εγχώριους και ξενόφερτους διάσημους DJ, όχι τύπου Guetta όμως που θα έφερνε πανεύκολα αν υπήρχε σήμερα ένα μαγαζί τύπου αμφιθέατρο. Ηλεκτρονική μουσική με άποψη και όχι μαϊντανούς. ΒΕΒΑΙΑ, μετά το 96 που για κάποιο απροσδιόριστο λόγο το μαγαζί έγινε "in" άρχισαν να το επισκέπτονται και ορδές διάσημων, αυτό δεν ήταν κακό ιδιαίτερα, απλά τα πράγματα επηρεάστηκαν απο κάποια στιγμή και μετά. Ερχόταν ο LTJ Bukem και από κάτω στα "VIP" να χορεύει ο Κωστέτσος με άλλους της γνωστής παρέας, μόνο και μόνο γιατί για κάποιο φεγγάρι είχε γίνει πολύ trendy το Drum n Bass. Κάποια καλοκαίρια το μαγαζί άνοιγε και στην παραλία με αποκορύφωμα αυτό του '98 νομίζω που άνοιξε στο ......(απέναντι από το αεροδρόμιο στον Αγιο Κοσμά, δίπλα στα καρτ και στον δρόμο που πάει για Ακρωτήρι) όπου το μαγαζί παρόλο που συνέχιζε να παίζει καλές μουσικές με πολύ καλούς guest είχε αρχίσει να γίνεται λιγάααακι King Size σε κόσμο, αλλά οι μουσικάρες μουσικάρες.

Έχω δουλέψει στο +SODA και έζησα φοβερές στιγμές. Και έχω ηχογραφήσει και κάποια σετ από τους residents μια σεζόν (DJ DINO [size=8pt](όχι MFU for gods shake)[/size] και Mrs Lefki....όποιος θέλει τα ανεβάζω.

Ημούν τότε ο κλασσικός γιος μάνας raver, με μια μικρή διαφορά ότι το ναρκωτικό μου (μας) ήταν η μουσική μόνο και όχι ουσίες. Κέρδισα, έχασα....δεν ξέρω....είμασταν σε μια τρελή ecstasy έτσι κι αλλιώς με όσα ζουσάμε.

Factory (Mikele και Mike....μουσικάρες)
Fuzz (δεν πρόλαβα, δεν πήγα....δεν θυμάμαι, αλλά ήταν ναός)
Αλσος (στο υπόγειο του για μας τους junglists αλλά και πάνω εννοείται, φοβερές βραδυές)
Φάρμα (Μια φορά πήγα, και δόξα το θεό που το έζησα και αυτό....τέλειο μέρος, τέλειο σκηνικό)
και εκείνες τις εποχές αρκετό psychedelic Trance σε X-movie Theater, αργότερα μετακόμιση στο Battery σε διάφορα σημεία που έκαναν πάρτυ οι Trancemedia (Αλιμο, Αλεποχώρι κτλ), πάρτυ στο Κατσιμίδι στην Πάρνηθα και ένα σωρό άλλα πάρτυ που γινόντουσαν απο ομάδες σε "mainstream" μαγαζία (πχ στο Camel) και σε καταγώγια και αλάνες.
Και άπειρα άλλα μέρη που το μυαλό δεν συγκρατεί πλέον ....έχω όμως καμια 500αριά flyers από τότε...που μου θυμίζουν χώρους και πάρτυ που πήγα.

Απίστευτες εποχές, όχι γιατί τις έζησα αλλά γιατί πιστεύω ότι εδω και πολλά χρόνια δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι διαχωρισμοί στα μουσικά ακούσματα. Ο κόσμος πλέον δεν ασχολείται, ότι παίζουν οι playlists των ραδιοφωνικών/φερέφωνων των δισκογραφικών και μαζικά όπου είναι τα μουνιά, μπουζούκια και γάμω-glamo-clubs.

Κάποιος ανέφερε τον Τσιλιχρίστο κάπου πριν και με πιάνουν τα γέλια και τα δάκρυα. Εχει γίνει φίρμα ο Τσιλιχρίστος και αναφέρεται σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με ηλεκτρονική μουσική, αλήθεια; Σαν επιχειρηματίας και για τα μαγαζιά που έστησε στο παρελθόν (με πλάτες άλλων) μπορεί ο καθένας να του βγάλει το καπέλο αλλά είμαστε αρκετοί που και δεν είμαστε χθεσινοί ούτε άσχετοι για δώσουμε κάποια ιδιαιτερο credit στον DJ Τσιλι. Είμασταν εκεί κάποιοι όταν στο King Size έβαζε τα παιδάκια (πραγματικοί) dj στην άκρη για να παίξει και οι παρελάσεις στις αλλαγές περνούσαν σε ΚΑΘΕ αλλαγή, ένα ολόκληρο μαγαζί που γέλαγε. Μετά απο 200 χρόνια, με όλα τα μέσα και με όλες τις σημερινές ευκολίες ακόμα και η Χαραλαμπίδου κάνει αλλαγές όταν παίζει. Περισσότερο ΚΑΚΟ έχει κάνει ο Τσιλιχρίστος στην νύχτα ομως παρα καλό. Αυτός έφερε τη δηθενιά τη γαμω-γκλαμουριά στα clubs της Αθήνας. Μπορεί να πέτυχε (τότε και για μια 10ετία) σε αυτό αλλά το αποτέλεσμα ήταν πολύ κακό, και άφησε πίσω του το τίποτα.
Σε ζηλευω τυπε.Μονο για το οτι εισαι γιος της μανας ραιβερ εχεις το σεβασμο μου.Για τα μαγαζια που ανεφερες εισαι τυχερος που εζησες σε αυτα το psy-trance σκηνικο της εποχης.μακαρι να ανοιξει ενα φορουμ εδω για παρταρες σε οινοφυτα σε αττικη γενικα και νησια.Εχεις ζησει το sola luna?παντως απο παρτακια οτι κανει το amorphia εντος αθηνας και free earth festival χαλκιδικη.θα ηθελα παντως να γινουν τιποτα παρτακια για τις παλιοσειρες ρειβαδες σε νησια πιο νοτια η εστω σαμοθρακη οχι μονο χαλκιδικη.

Patrick Jo

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2017
Like
6
Πόντοι
0

Μετα το Praktiker ηταν οι αποθηκες του Ιδρυματος μειζωνος ελληνισμου. τα παρτυ ηταν της Trance Aliance, του Σαραντου. Δουλευα 5-6 χρονια πορτα σε αυτες τις αποθηκες

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36
τα after party του φιξ πριν το γκρεμισουν στα πατησια το θυμαται κανεις?
εκει που τωρα βγαινουν οι μαυρουλες?

Rapunzel

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
παμπαλαιο.αρχαιο .

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εδώ είναι το νήμα του περνάγαμε γαμηστερά και επειδή οι μετέπειτα δεκαετίες είναι ξενέρωτες δεν το βάλαμε κάτω και το ρίξαμε στις πουτάνες. Ακόμα γαμάμε σαν πιτσιρικάδες όπως και εσείς γαμάτε αλλά δεν θα περάσετε ποτέ γαμηστερές δεκαετίες. Στα 40+ σας ελάτε να δούμε τα χάλια σας ΑΤΥΧΟΙ :grin:
Τα ειπε ολα ο obiwan....Γαματες εποχές,απειρα ξενυχτια,φραγκα, γκόμενες και τιγκα η παραλιακή και η Κηφισίας απο Πέμπτη μεχρι και Κυριακή..Κατευθείαν στο καραβι πηγαινα και πολλές φορές αργούσα κιόλας...
Θυμιστε μου το μαγαζί στην κατω μερια της Εκάλης που ηταν για μυημένους..Καθε Πεμπτη γινόταν της τρελλής μόνο για γνώστες -Παρτυ με μοντελες του στυλ Κουλιανου,Καγια,Τσιντικιδου,Σκληβα,Καρτσωνα-και τα ΣΚ η πορτα ηταν πιο σκληρη και από ατσαλι...Λυχναρι?

OP
OP
perseas

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.847
Πόντοι
736
Τα ειπε ολα ο obiwan....Γαματες εποχές,απειρα ξενυχτια,φραγκα, γκόμενες και τιγκα η παραλιακή και η Κηφισίας απο Πέμπτη μεχρι και Κυριακή..Κατευθείαν στο καραβι πηγαινα και πολλές φορές αργούσα κιόλας...
Θυμιστε μου το μαγαζί στην κατω μερια της Εκάλης που ηταν για μυημένους..Καθε Πεμπτη γινόταν της τρελλής μόνο για γνώστες -Παρτυ με μοντελες του στυλ Κουλιανου,Καγια,Τσιντικιδου,Σκληβα,Καρτσωνα-και τα ΣΚ η πορτα ηταν πιο σκληρη και από ατσαλι...Λυχναρι?

:hi:

Επισκέπτης
Το μεταλ χαμερ και οι συμμαθητες μου μαλλιαδες ελεγαν οτι αυτα τα κλαμπ ειναι για φλωρους και ρεηβαδες

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Εμας ακολουθουν αδερφε. Παντα αυτο δεν γινοταν..;   :cool2:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.907
Πόντοι
2.846
  Ωραιο  μαγαζακι ηταν το  Soda , και μπορω να πω αρκετα πιο καυλερο απ Buzios και Loft και  Αυτοκινηση ,  διοτι  στο  Soda  λογο electronic σκηνης και  rave καταστασης που ητο και της μοδας  στο UK  και σε ολες περιπου τις Βορειες χωρες ...  μαζευε  και αρκετα  ξενα μωρακια  μετα τις 2 , οπως και διαφορες  wannabe μοντελες που ερχοντουσαν Αθηνα για διαφορα casting και διαφημιστικα , οι οποιες και εμεναν εκει στο  χοτελι στο λοφο του Στρεφη , την ειχα πεταξει μια Σερβα μετα απο ενα τρελο χαμουρεμα και πιπα  στο αμαξι , κοκκαλο η τυπισσα απο ξυδια και κοκες  αλλα η μαλακο δεν με αφησε να  ανεβω πανω για δευτερο  γυρο και καλα  επειδη ηταν η συγκατοικος και ηταν 6 το πρωι , μεγαλο καυλακι με πολυ ωραιο κωλι οπως περιπου ολες οι Σερβες  και με πολυ ωραιο και σεξυ μουτρακι , επρεπε να της τον ριξω εναν κρεμπιε δεν θα καταλαβαινε τιποτα απ την σουρα που ειχε  :grin: :grin: :fuck1: :fuck1: :s&m_2:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
   Ωραιο  μαγαζακι ηταν το  Soda , και μπορω να πω αρκετα πιο καυλερο απ Buzios και Loft και  Αυτοκινηση ,  διοτι  στο  Soda  λογο electronic σκηνης και   rave καταστασης που ητο και της μοδας  στο UK  και σε ολες περιπου τις Βορειες χωρες ...  μαζευε  και αρκετα  ξενα μωρακια  μετα τις 2 , οπως και διαφορες  wannabe μοντελες που ερχοντουσαν Αθηνα για διαφορα casting και διαφημιστικα , οι οποιες και εμεναν εκει στο  χοτελι στο λοφο του Στρεφη , την ειχα πεταξει μια Σερβα μετα απο ενα τρελο χαμουρεμα και πιπα  στο αμαξι , κοκκαλο η τυπισσα απο ξυδια και κοκες  αλλα η μαλακο δεν με αφησε να  ανεβω πανω για δευτερο  γυρο και καλα  επειδη ηταν η συγκατοικος και ηταν 6 το πρωι , μεγαλο καυλακι με πολυ ωραιο κωλι οπως περιπου ολες οι Σερβες  και με πολυ ωραιο και σεξυ μουτρακι , επρεπε να της τον ριξω εναν κρεμπιε δεν θα καταλαβαινε τιποτα απ την σουρα που ειχε  :grin: :grin: :fuck1: :fuck1: :s&m_2:

Λες το χοτέλι με το που ανέβαινες όλα τα σκαλάκια αριστερα  :rockon:

Τυχεροί όσοι έχουμε ρίξει πούτσες εκει μέσα,ότι και να γράψω για μουνιά που εχουμε φάει εκεί μέσα και το τι συνθήκες επικρατούσαν,δεν θα τα πιστέψει ποτε κανείς.
Μακράν η καλύτερη μουνοπηγή που είχα ανακαλύψει σαν φοιτητής στην Αθήνα.

Επισκέπτης
Λες το χοτέλι με το που ανέβαινες όλα τα σκαλάκια αριστερα  :rockon:

Τυχεροί όσοι έχουμε ρίξει πούτσες εκει μέσα,ότι και να γράψω για μουνιά που εχουμε φάει εκεί μέσα και το τι συνθήκες επικρατούσαν,δεν θα τα πιστέψει ποτε κανείς.
Μακράν η καλύτερη μουνοπηγή που είχα ανακαλύψει σαν φοιτητής στην Αθήνα.
Ακομα ειναι τουριστομουνοπηγη για οσους συχναζουν Εξαρχεια στα μπαρ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom