enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.687
- Πόντοι
- 3.656
εγω παω στοιχημα πως οσοι τους ειρωνευεστε εδω μεσα σαν "ψευτομαγκες" δεν τολματε να τους πειτε τιποτα απο ολα αυτα απο κοντα
μας απαξιωσες τυπε
εγω παω στοιχημα πως οσοι τους ειρωνευεστε εδω μεσα σαν "ψευτομαγκες" δεν τολματε να τους πειτε τιποτα απο ολα αυτα απο κοντα
Μέχρι τώρα, ήξερα ότι μπράβοι συνοδεύουν εφοπλιστές, μεγιστάνες, διάσημους ηθοποιους, καλλιτέχνες....Ολοι αυτοι οι ταπερς που το παιζουν ιστορια , τις μαγκιες τις κανουν μονο και μονο επειδη εχουν φραγκα και μπορουν να πληρωσουν δυνατους και γνωστους μπραβους της νυχτας διαφορετικα ουτε μεχρι το περιπτερο της γειτονιας τους δεν πανε μονοι τους.
Αδερφε οταν πληρωνεις μαζι σου θα τους εχειςΜέχρι τώρα, ήξερα ότι μπράβοι συνοδεύουν εφοπλιστές, μεγιστάνες, διάσημους ηθοποιους, καλλιτέχνες....
Για τραπερς δεν ήξερα
Η κοινωνία προοδευει
Καθιζηματα της κοινωνίας θα έλεγε ο προεδρος Λεβεντης
Enduro πολύ αγχωμένος μπερδεύει γκάζι φρένο κάθε δεύτερο φανάρι...κηφισσίας σε απόγνωσημας απαξιωσες τυπε
Enduro πολύ αγχωμένος μπερδεύει γκάζι φρένο κάθε δεύτερο φανάρι...κηφισσίας σε απόγνωση
Καταλαβαίνω τι εννοείς
Ομως εγώ ξεχωρίζω αυτό που ακούω, μουσική και στίχος από την Δημόσια Συμπεριφορά των περισσότερωντράπεζες....τράπερς
κι εγω μαζι σου δικε μου
και οι τραπεζες και οι τ(ρ)απερς τα ιδια σκατα ειναι, δεν αλλαζει κατι.τράπερς ήθελα να γράψω
Για να ναι κει που βρισκονται, δυστυχως πολυς κιολας.υπάρχει κόσμος που τους ακούει? απο διαλυμένες οικογένειες ειναι όλοι οι τράπερ ή μερικοί ?
Τυπε να τους τα πουμε απο κοντα οταν θα ερθουν μονοι τους και οχι με 20 φουσκωτους μαζι...εγω παω στοιχημα πως οσοι τους ειρωνευεστε εδω μεσα σαν "ψευτομαγκες" δεν τολματε να τους πειτε τιποτα απο ολα αυτα απο κοντα
Ουτε μισοΜας δουλεύεις ρε τυπε.Έχω δει τον λάιτ από κοντά πριν κάνα χρόνο.
Μισό μπουκέτο και λιποθύμησε.
Και ο άλλος δροσερός φαίνεται.
Δεν υπάρχει πιτσιρικας κατω τον 20 και να μην ακούει αυτο το είδος μουσικής, που ενας θεος να την κανει μουσική!!Ουτε μισο
Οσο για τον αλλον ειναι τοσο μαγκιτης που στελνει τους χτιστους να πουλησουν μουρη στα 16 χρονα
Και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια ,με τον πανηλιθιο το γιο μου
Μέσα σε μια πενταετία έχουν ανέβει πολύ αυτοί οι τραπερςΔεν υπάρχει πιτσιρικας κατω τον 20 και να μην ακούει αυτο το είδος μουσικής, που ενας θεος να την κανει μουσική!!
Αυτο που με εκνευρίζει περισσότερο ειναι οτι αυτα τα σκουπίδια χαρη στα πιτσιρίκια κονομάνε και γαμανε.
Μας δουλεύεις ρε τυπε.Έχω δει τον λάιτ από κοντά πριν κάνα χρόνο.
Μισό μπουκέτο και λιποθύμησε.
Και ο άλλος δροσερός φαίνεται.