You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SMS από PC σε κινητά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mrbig69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ξέρει κάποιος συνάδελφος πώς και αν μπορούμε να στείλουμε SMS απο το κομπιουτερ σε κινητο ???
Μπορείς να αγοράσεις sms ..Υπάρχουν πολλά site που πουλάνε πακέτα sms..Βαλε στο google αναζήτηση : sms bulk και θα σου βγάλει αρκετά (είναι περισσότερο για επαγγελματική χρήση)..'
Αν έχεις σύνδεση conn-x μπορείς μέσω του να στείλεις δωρεάν με περιορισμό 250 sms / μήνα και 20 / ημέρα... ;)
Υπάρχει και το Bulk-sms.gr
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ευχαριστώ ¨)
20 σμσ την ημέρα μπορεί να στείλεις κι αν έχεις σύνδεση αντσλ της οτενετ
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ξέρει κάποιος συνάδελφος πώς και αν μπορούμε να στείλουμε SMS απο το κομπιουτερ σε κινητο ???
υπαρχει και ενα αλλο ερωτημα που τιθεται απο αυτο το θρεντ....μπορει καποιος(οχι με bluetooth που απαιτει κοντινη αποσταση) να στειλει καποιο μυνημα το οποιο ειναι μαλλον τυπου ΜΜS χωρις να φαινεται ο αποστολεας και οταν κανει ο δεκτης του μυνηματος "αποδοχη" αντι να παει στα εισερχομενα παει και σωζεται κατευθειαν στις "εικονες μου"?Συνεβη σε εναν κολλητο μου,οπου του στελνουν ακομη φωτο με γαμησια κλπ...(μαλλον για πλακα) και τα κανει συνεχεια "ακυρωση" χωρις ποτε να φαινεται ο αποστολεας...Παρακαλω οι γνωστες να speakaroun....
Επισκέπτης
φίλε μου sms μπορείς να στείλεις με το skype το οποίο έχει μικρή χρέωση και ανάλογα με τι νικ θα δώσεις αυτό θα φαίνεται και τίποτε άλλο.Ξέρει κάποιος συνάδελφος πώς και αν μπορούμε να στείλουμε SMS απο το κομπιουτερ σε κινητο ???
Επισκέπτης
υπαρχει και ενα αλλο ερωτημα που τιθεται απο αυτο το θρεντ....μπορει καποιος(οχι με bluetooth που απαιτει κοντινη αποσταση) να στειλει καποιο μυνημα το οποιο ειναι μαλλον τυπου ΜΜS χωρις να φαινεται ο αποστολεας και οταν κανει ο δεκτης του μυνηματος "αποδοχη" αντι να παει στα εισερχομενα παει και σωζεται κατευθειαν στις "εικονες μου"?Συνεβη σε εναν κολλητο μου,οπου του στελνουν ακομη φωτο με γαμησια κλπ...(μαλλον για πλακα) και τα κανει συνεχεια "ακυρωση" χωρις ποτε να φαινεται ο αποστολεας...Παρακαλω οι γνωστες να speakaroun....;
αφου ζηταει "αποδοχη" & "αποριψη" ειναι σιγουρο bluetooth, πες του να το κλεισει και δεν θα ξαναπαρει τπτ.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
αφου ζηταει "αποδοχη" & "αποριψη" ειναι σιγουρο bluetooth, πες του να το κλεισει και δεν θα ξαναπαρει τπτ.
μα φιλτατε κανεις δεν ειναι σε αποσταση τετοια ωστε να μου στελνει με bluetooth τετοια μυνηματα....μηπως ειναι κατι αλλο?ποιος γνωριζει?
το κειμενακι που εμφανιζεται οπως το θυμαμαι ειναι καπως ετσι...
εισερχομενο
αντικειμενο
Αγγελε μ.-Mpg
Mεγεθος 3330Kb
Ελευθερ.
μνημη 36ΚΒ
Αποδοχη?
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
υπαρχει κατι σε δωρεαν υπηρεσια?Γνωριζω το wadja αλλα εχω παρατηρησει οτι δε μπορω να στειλω σε ολους τους αριθμους.Πχ στο δικο μου στελνει στου αδερφου μου οχι!!
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
οχι δεν ειναι ετσι σε ολα στελνει κανονικα....
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
με skype μπορεις αν θες να φαινεται εκτος απο το νικ σου και το νουμερο σου. κοστος 0.05 ευρο οι 160 χαρακτηρες, αυτη ειναι η χρεωση για ταυλανδη, για ελλαδα ειναι περιπου 0.091 ευροφίλε μου sms μπορείς να στείλεις με το skype το οποίο έχει μικρή χρέωση και ανάλογα με τι νικ θα δώσεις αυτό θα φαίνεται και τίποτε άλλο.
To voipbuster να σημειώσω ότι τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν δωρεάν σε κλήσεις PC σε σταθερό για Ελλάδα..(δεν ξέρω αν έχει αλλάξει πρόσφατα)..υπάρχει και το voipbuster με 0.05/sms
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 981
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις