Νέα

SMS από PC σε κινητά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mrbig69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρει κάποιος συνάδελφος πώς και αν μπορούμε να στείλουμε SMS απο το κομπιουτερ σε κινητο ??? :think:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ξέρει κάποιος συνάδελφος πώς και αν μπορούμε να στείλουμε SMS απο το κομπιουτερ σε κινητο ??? :think:

Μπορείς να αγοράσεις sms ..Υπάρχουν πολλά site που πουλάνε πακέτα sms..Βαλε στο google αναζήτηση : sms bulk και θα σου βγάλει αρκετά (είναι περισσότερο για επαγγελματική χρήση)..'

Αν έχεις σύνδεση conn-x μπορείς μέσω του να στείλεις δωρεάν με περιορισμό 250 sms / μήνα και 20 / ημέρα... ;)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Οι άλλοι πάροχοι adsl πέραν του ΟΤΕ δεν δίνουν αντίστοιχες υπηρεσίες με τζάμπα μηνύματα από PC; Κοίτα που θα αποδειχθεί ότι ο ΟΤΕ έχει πλεονεκτήματα...!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

υπαρχει και ενα αλλο ερωτημα που τιθεται απο αυτο το θρεντ....μπορει καποιος(οχι με bluetooth που απαιτει κοντινη αποσταση) να στειλει καποιο μυνημα το οποιο ειναι μαλλον τυπου ΜΜS χωρις να φαινεται ο αποστολεας και οταν κανει ο δεκτης του μυνηματος "αποδοχη" αντι να παει στα εισερχομενα παει και σωζεται κατευθειαν στις "εικονες μου"?Συνεβη σε εναν κολλητο μου,οπου του στελνουν ακομη φωτο με γαμησια κλπ...(μαλλον για πλακα) και τα κανει συνεχεια "ακυρωση" χωρις ποτε να φαινεται ο αποστολεας...Παρακαλω οι γνωστες να speakaroun....

Επισκέπτης
φίλε μου sms μπορείς να στείλεις με το skype το οποίο έχει μικρή χρέωση και ανάλογα με τι νικ θα δώσεις αυτό θα φαίνεται και τίποτε άλλο. 

Επισκέπτης
υπαρχει και ενα αλλο ερωτημα που τιθεται απο αυτο το θρεντ....μπορει καποιος(οχι με bluetooth που απαιτει κοντινη αποσταση) να στειλει καποιο μυνημα το οποιο ειναι μαλλον τυπου ΜΜS χωρις να φαινεται ο αποστολεας και οταν κανει ο δεκτης του μυνηματος "αποδοχη" αντι να παει στα εισερχομενα παει και σωζεται κατευθειαν στις "εικονες μου"?Συνεβη σε εναν κολλητο μου,οπου του στελνουν ακομη φωτο με γαμησια κλπ...(μαλλον για πλακα) και τα κανει συνεχεια "ακυρωση" χωρις ποτε να φαινεται ο αποστολεας...Παρακαλω οι γνωστες να speakaroun....;

αφου ζηταει "αποδοχη" & "αποριψη" ειναι σιγουρο bluetooth, πες του να το κλεισει και δεν θα ξαναπαρει τπτ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αφου ζηταει "αποδοχη" & "αποριψη" ειναι σιγουρο bluetooth, πες του να το κλεισει και δεν θα ξαναπαρει τπτ.

μα φιλτατε κανεις δεν ειναι σε αποσταση τετοια ωστε να μου στελνει με bluetooth τετοια μυνηματα....μηπως ειναι κατι αλλο?ποιος γνωριζει?

το κειμενακι που εμφανιζεται οπως το θυμαμαι ειναι καπως ετσι...

εισερχομενο
                            αντικειμενο
                          Αγγελε μ.-Mpg
                          Mεγεθος 3330Kb
                              Ελευθερ.
                            μνημη 36ΚΒ

Αποδοχη?

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
υπαρχει κατι σε δωρεαν υπηρεσια?Γνωριζω το wadja αλλα εχω παρατηρησει οτι δε μπορω να στειλω σε ολους τους αριθμους.Πχ στο δικο μου στελνει στου αδερφου μου οχι!!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Από αυτό μπορείς να στείλεις μόνο σε μέλη του σάιτ δεν είναι ετσι;

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
το skype ειναι πραγματι πολυ καλο και συμφερει παρα πολυ και για τα τηλεφωνήματα και για σμσ!

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
οχι δεν ειναι ετσι σε ολα στελνει κανονικα....

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
φίλε μου sms μπορείς να στείλεις με το skype το οποίο έχει μικρή χρέωση και ανάλογα με τι νικ θα δώσεις αυτό θα φαίνεται και τίποτε άλλο. 
με skype μπορεις αν θες να φαινεται εκτος απο το νικ σου και το νουμερο σου. κοστος 0.05 ευρο οι 160 χαρακτηρες, αυτη ειναι η χρεωση για ταυλανδη, για ελλαδα ειναι περιπου 0.091 ευρο

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Καλά οποιοδήποτε θέμα , αν αφορά τα Ταϊλάνδη το , το γνωρίζεις  :cheesy:

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
υπάρχει και το voipbuster με 0.05/sms

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
υπάρχει και το voipbuster με 0.05/sms
To voipbuster να σημειώσω ότι τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν δωρεάν σε κλήσεις PC σε σταθερό για Ελλάδα..(δεν ξέρω αν έχει αλλάξει πρόσφατα)..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom