Νέα

SKYPE - Δωρεάν Τηλεφωνική Επικοινωνία με όλο το κόσμο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelos21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Μου ανεφερε ενας φιλος το skype ειναι ενα εργαλειο που μπορεις να μιλησεις σε ολο τον κοσμο δωρεαν με την προιποθεση να εχει και ο αλλος εγκατεστιμενο το ιδο προγραμμα .
ειναι καλο βρισκεις και ατομα και σου απαντουν αμεσα (μια απο Ιαπωνια σχεδον αμεσως και μια απο Κορεα ) αναλογα την χωρα που ζητας
που το κατεβαζεις?
παιδια καλο εργαλειο δοκιμαστε το

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Ναι πραγματι είναι πολυ καλό προγραμματάκι. Ομως υπάρχει και το VoipDiscount με το οποίο μπορείς και να πάρεις τηλέφωνο σε κάποιες χώρες δωρεάν και σε κάποιες άλλες με πολυ χαμηλες χρεώσεις! Δοκιμασμένο! () :dancing: ;) :dancing: ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Το Skype είναι ένα πρόγραμμα-υπηρεσία μέσω του οποίου προσφέρεται η δυνατότητα τηλεφωνίας μέσω Internet (Voice Over IP), παρακάπτοντας τις κλασσικές γραμμές και το σημαντικότερο, χρεώσεις του ΟΤΕ! Φανταστείτε κάτι σαν το ΜSN Messenger αλλά με πολύ περισσότερες δυνατότητες επικοινωνίας...

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Skype μπορούν να χωριστούν σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Τις δωρεάν, για τις οποίες δεν χρειάζεται να πλήρώσετε απολύτως τίποτα και παρόλα αυτά είναι πολύ χρήσημες και ενδιαφέρουσες και τις extra οι οποίες απευθύνονται στους ποιο απαιτητικούς και για τις οποίες χρειάζεται ένα χρηματικό αντίτιμο το οποίο όμως στην ουσία σας γλυτώνει από πολύ περισσότερα χρήματα!

Περισσότερα...
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://apaixtos.net/2006/11/26/skype/[/URL]
[URL unfurl="true"]http://www.skypestore.gr/oi-skype-a12.html[/code[/URL]]

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Κι επειδή πολλοί από μας μπορεί να ήδη να το χρησιμοποιούμε, νομίζω είναι ωραία ιδέα όποιοι έχουμε χρόνο κ όρεξη για κουβεντούλα να κάνουμε εδώ σ' αυτό το thread ένα σχετικό post, π.χ. "Duracell: διαθέσιμος" κ όποιος συναγωνιστής θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας να μας στέλνει ένα pm κι εφ' όσον επιθυμούμε να τα λέμε live τηλεφωνικά!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Αντε μπραβο γιατι πολυ τα κονομησαν οι εταιρεις κινητης απατης

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ερώτηση..το τηλεφώνημα χρεώνεται δηλαδή κανονικά??

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εμένα το SKYPE είναι η σωτηρία μου!!Είμαι Αγγλία και με 1 πακέτο που στοιχίζει 3,50 ευρώ το μήνα μπορώ να κάνω απεριόριστες κλήσεις Ελλάδα και να παίρνω τους γονείς μου,τους φίλους μου και άλλους ενώ πριν καμια 10ετία ήταν εφιάλτης να καλέσει παιδι που σπουδαζε έξω την οικογένειά του και θυσαύριζε ο ΟΤΕ.Όσοι έχετε ADSL από 2 Mbit και πάνω συμφέρει να έχετε αυτό το πακετάκι και έτσι μπορείτε να μιλάτε σε όλα τα τηλέφωνα αστικά και υπεραστικά απεριόριστα!!Μακάρι μόνο να κάνουν και κάτι να μειωθεί το κόστος κλήσης και σε κινητά!!Αν και είναι φθηνότερα από ΟΤΕ 0,20 ευρώ το λεπτό δεν είναι ότι καλύτερο για VOIP..

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ευτυχώς, ΗΔΗ κυκλοφορούν κινητά που μπορείς να το τρέξεις άνετααα ;)
Ρε φιλε οταν πριν 9 χρονια παρακαλω ημουν στην Ιταλια για ενα πολυ μεγαλο διαστημα τα καρτοκινητα τοτε ηταν σχεδον τσαμπα. Σημερα οι χρεωσεις στην Ελλαδα ειναι ακομα υψηλες, χωρια που στα παιρνουν με ενα σωρο τεχνασματα ακομα. Τα κερδη των εταιρειων ειναι μετρημενα ακομα. Η επικοινωνια ειναι αναπφευκτο να γινεται στο μελλον δωρεαν.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• phpTZ9yUyPM.jpg
    phpTZ9yUyPM.jpg
    11,6 KB · Εμφανίσεις: 26

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρε φιλε οταν πριν 9 χρονια παρακαλω ημουν στην Ιταλια για ενα πολυ μεγαλο διαστημα τα καρτοκινητα τοτε ηταν σχεδον τσαμπα. Σημερα οι χρεωσεις στην Ελλαδα ειναι ακομα υψηλες, χωρια που στα παιρνουν με ενα σωρο τεχνασματα ακομα. Τα κερδη των εταιρειων ειναι μετρημενα ακομα. Η επικοινωνια ειναι αναπφευκτο να γινεται στο μελλον δωρεαν.

Να σου πω και εδώ στην Αγγλία είναι πανάκριβες οι εταιρίες.Στις πιο πολλές η χρέωση είναι 0,10 πέννες το sms!!!Και να καλέσεις κινητά και σταθερά στην Αγγλία είναι 0,25 πέννες!!!Με εξαίρεση 1 που έχω που η χρέωση είναι 0,07 πέννες το sms και οι κλήσεις και σε σταθερα και κινητά ,15 πέννες.Δηλαδή μπουρδέλο!!!Της Ελλάδας το Frog είναι από τα ανταγωνιστικότερα σε διεθνές επίπεδο!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Ετσιιι...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Να σου πω και εδώ στην Αγγλία είναι πανάκριβες οι εταιρίες.Στις πιο πολλές η χρέωση είναι 0,10 πέννες το sms!!!Και να καλέσεις κινητά και σταθερά στην Αγγλία είναι 0,25 πέννες!!!Με εξαίρεση 1 που έχω που η χρέωση είναι 0,07 πέννες το sms και οι κλήσεις και σε σταθερα και κινητά ,15 πέννες.Δηλαδή μπουρδέλο!!!Της Ελλάδας το Frog είναι από τα ανταγωνιστικότερα σε διεθνές επίπεδο!!!
Στην Αγγλια τα παντα ειναι πιο ακριβα ομως. Η μεγαλη ρεμουλα πια εδω γινεται με τα παγια και τα συμβολαια. Μακαρι να εδραιωθει αυτη η προσπαθεια.

(για να μη μιλησουμε για τη μεγιστη αρπαχτη του ΟΤΕ και του καθε μονοπωλιακου ΟΤΕ σε πολλες χωρες δεκαετιιιιιιες στις πλατες του ανιδεου του λαου)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
το εχω  κ το χρησιμοποιω ενα χρονο περιπου
πολυ καλη ποιοτητα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το δωρεάν στον τίτλο δεν καταλαβαίνω
αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχεις
1) internet στο κινητό σου...πράγμα που πρέπει να το πληρώσεις.
2)το MSN και οι δωρεάν υπηρεσίες του Skype είναι ακριβώς οι ίδιες.
3)το VoIP ενεργοποιείται όταν πληρώσεις το αντίτιμο στην εταιρία του Skype

Υ.Γ. υπάρχουν και άλλες τέτοιες υπηρεσίες, στις οποίες πάλι πληρώνεις αλλά δεν χρειάζεται να  κάνεις εγκατάσταση τίποτα.. απλά μπαίνεις στο site βάζεις τον αγορασμένο κωδικό και καλείς.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Το κινητο πρεπει να εχει απλα Wi-Fi και φυσικα να υπαρχει access point μεσα στην εμβελεια του.
Υπαρχει και τηλ/νο SKYPE (dual το εχω) για το σπιτι 129 ευρω και με 40 ετησιως καλεις σταθερα σε 27 χωρες στην ευρωπη και εχεις και νουμερο σε χωρα που διαλεγεις.  Για κινητα ειναι απειρα φθηνωτερα απο συνηθισμενη χρεωση.  Τωρα το ιντερνετ στο σπιτι το πληρωνεις ετσι και αλλοιως.  Η διαφορα ειναι τεραστια.  Φυσικα οταν αυτο που καλεις ειναι SKYPE τοτε πρακτικα ειναι δωρεαν.

Το δωρεάν στον τίτλο δεν καταλαβαίνω
αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχεις
1) internet στο κινητό σου...πράγμα που πρέπει να το πληρώσεις.
2)το MSN και οι δωρεάν υπηρεσίες του Skype είναι ακριβώς οι ίδιες.
3)το VoIP ενεργοποιείται όταν πληρώσεις το αντίτιμο στην εταιρία του Skype

Υ.Γ. υπάρχουν και άλλες τέτοιες υπηρεσίες, στις οποίες πάλι πληρώνεις αλλά δεν χρειάζεται να  κάνεις εγκατάσταση τίποτα.. απλά μπαίνεις στο site βάζεις τον αγορασμένο κωδικό και καλείς.

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Αν καλείς από Ελλάδα αστικά και υπεραστικά πάλι Ελλάδα τί πληρώνεις;

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν έχει να κάνει από που καλείς.Οι προορισμοί είναι standard από όπου κι άν καλείς.Το ίδιο χρεώνεσαι αν καλέσεις Ελλάδα από Αθήνα και το ίδιο απο Νορβηγία.Το ίδιο αν καλέσεις Αγγλία από Λονδίνο,το ίδιο και από Ρόδο.

Και για Ελλάδα μαζί με το ΦΠΑ η κλήση σε σταθερά σε όλη την Ελλάδα είναι ενιαία 0,03 ευρώ δηλαδή 3 cent.Για κινητά κάπου 0,20 ευρώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom