Νέα

Σκρά και Θησέως 94, 1ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

asterias

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

ειμαι ενας θιασωτης του σαιτ αλλα δεν ηθελα να μπω μεσα θα ξεκινησω σημερα.  κατα αρχην χαιρετω ολους τους μασαζοπληκτους  ξεκιναω απο αυτη την ενοτητα γιατι τη βλεπω λειψη.  το συγκεκριμενο ιδρυμα  το εχετε στους φραπεδες λαθος ειναι κατι παραπανω και με καλο σερβις διαβαζω καποιους οτι παμε τσαμπα,  ψυχρη η κατερινα  λιγοτερο η τζοντι θα τρελαθουμε τελειως;  αγαπητε φιλε περιεργε και εσυ; στο ιδιο μοτιβο γιατι  εσυ που ξερεις καλυτερα απο τον καθενα τη γινεται εκει δεν αξιζουν την εχεμυθεια σου και το ξερεις, σαν αρχη αυτο θα επανελθω και με αλλα θεματα.             

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ειμαι ενας θιασωτης του σαιτ αλλα δεν ηθελα να μπω μεσα θα ξεκινησω σημερα.  κατα αρχην χαιρετω ολους τους μασαζοπληκτους  ξεκιναω απο αυτη την ενοτητα γιατι τη βλεπω λειψη.   το συγκεκριμενο ιδρυμα  το εχετε στους φραπεδες λαθος ειναι κατι παραπανω και με καλο σερβις διαβαζω καποιους οτι παμε τσαμπα,   ψυχρη η κατερινα  λιγοτερο η τζοντι θα τρελαθουμε τελειως;   αγαπητε φιλε περιεργε και εσυ; στο ιδιο μοτιβο γιατι  εσυ που ξερεις καλυτερα απο τον καθενα τη γινεται εκει δεν αξιζουν την εχεμυθεια σου και το ξερεις, σαν αρχη αυτο θα επανελθω και με αλλα θεματα.              
φιλε καλωσηλθες στην παρεα μας,
φαινεσαι γνωστης του χωρου.
περιγραφη της Τζοντι ?

asterias

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
η τζοντι ειναι ινδη απο την γκοα ειναι ψιλη με μαυρο μαλλι μακρυ βαφεται εντονα ειναι αρκετα μελαχροινη αυτα αμα την ξερεις.

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η τζοντι ειναι ινδη απο την γκοα ειναι ψιλη με μαυρο μαλλι μακρυ βαφεται εντονα ειναι αρκετα μελαχροινη αυτα αμα την ξερεις.
ουτε την εχω δει ποτε την κοπελα,
αλλα μικρος ακουγα goa μουσικη  :2funny:

asterias

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειναι πολυ καλη στο μασαζ εχει βυζομπαλα μεγαλα ειναι γυρω στα τριανταπεντε μπορει και λιγο παραπανω κανεικαλο σερβις αμα σε ξερει,  υπαρχει και ενα αλλο παιδι η κατερινα λιγο ζουμερο στο σωμα μικρα βυζια αλλα μουναρα απο κατω πρωτη και κολαρα καλη και αυτο καλο σερβις στους κολητους.

TasMx5

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες παιζει το τηλ της Τζοντι?αν μπορει καποιος ας μου το στειλει..

ευχαριστω

ErnieBall

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και απο μενα

Χθεσινη επισκεψη στη σκρα 94 η τζοντη απασχολημενη και ετσι πηρα τη κατερινα..Μια χαρα και στην δουλεια της αλλα και σαν ατομο.τα γνωστα, 50 ευρο ωραιο μασαζακι και φραπεδακι στο τελος.  :jerking:
Ηταν να παω και σημερα αλλα κανανε αποτρυχωση σε κατι κυριες .  :headbang:

see u guys

rmen7

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παλικαρια πηγα στο εν λογο θεραπευτηριο και δεν ειχε καν κουδουνια ..... με τι τροπο συνενοειστε ? μπορει καποιοσ να μου δωσει τηλεφωνο ? ευχαριστω

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
παλικαρια πηγα στο εν λογο θεραπευτηριο και δεν ειχε καν κουδουνια ..... με τι τροπο συνενοειστε ? μπορει καποιοσ να μου δωσει τηλεφωνο ? ευχαριστω
Το κουδουνι γραφει : ΦΩΤΕΙΝΗ Π.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
δεν βλεπω καμια ανταποκριση απο το ιδρυμα της τζοντι μηπως εκλεισε εχω καιρο να παω πηρα τηλεφωνο και ηταν κλειστο φιλε ασταρι ξερεις τιποτα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
περασα προχθες η τζοντη ειναι μονη...
κατερινα μαλλον δε θα ξαναρθει , μου τα μασαγε

pigasos_

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
25
Like
75
Πόντοι
10
τι να πω ρε παιδια!!! το απολυτο χενερωμα!!! 50ε για σκετο μασαζ?? περιμενα το κατι παραπανω!!πολυ κυρια μου το επεξε η τζοντι,ισως επειδη πηγα για πρωτη φορα!παιζει τιποτα παραπανω για πειτε παιδια?? ευχαριστω!!

nenepas

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
τι να πω ρε παιδια!!! το απολυτο χενερωμα!!! 50ε για σκετο μασαζ?? περιμενα το κατι παραπανω!!πολυ κυρια μου το επεξε η τζοντι,ισως επειδη πηγα για πρωτη φορα!παιζει τιποτα παραπανω για πειτε παιδια?? ευχαριστω!!

Θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε μου. Το μαγαζί είναι μια τίμια επιλογή και ειδικά η Τζόντι ξέρει να σε κάνει να περνάς καλά. Μουνάρα δεν είναι σε καμία περίπτωση αλλά πολύ καλό μασαζάκι και ποιοτικό φραπέ θα πάρεις. Μάλλον για κάποιο λόγο σε φοβήθηκε......

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε μου. Το μαγαζί είναι μια τίμια επιλογή και ειδικά η Τζόντι ξέρει να σε κάνει να περνάς καλά. Μουνάρα δεν είναι σε καμία περίπτωση αλλά πολύ καλό μασαζάκι και ποιοτικό φραπέ θα πάρεις. Μάλλον για κάποιο λόγο σε φοβήθηκε......
Συμφωνω απολυτα μαζι σου , πραγματι ετσι ειναι ενα τιμιο μαγαζι που ξερεις μεχρι που θα φτασεις και τιποτα παραπανω.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
το μαγαζι της τζοντι ειναι κλειστο λογω οτι η τζοντι εφυγε ινδια λογω θανατου της μητερας της θα ερθη την ερχομενη κυριακη.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το μαγαζι της τζοντι ειναι κλειστο λογω οτι η τζοντι εφυγε ινδια λογω θανατου της μητερας της θα ερθη την ερχομενη κυριακη.

τα συλληπητήρια μου να της μεταφέρεις.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom