ειμαι ενας θιασωτης του σαιτ αλλα δεν ηθελα να μπω μεσα θα ξεκινησω σημερα. κατα αρχην χαιρετω ολους τους μασαζοπληκτους ξεκιναω απο αυτη την ενοτητα γιατι τη βλεπω λειψη. το συγκεκριμενο ιδρυμα το εχετε στους φραπεδες λαθος ειναι κατι παραπανω και με καλο σερβις διαβαζω καποιους οτι παμε τσαμπα, ψυχρη η κατερινα λιγοτερο η τζοντι θα τρελαθουμε τελειως; αγαπητε φιλε περιεργε και εσυ; στο ιδιο μοτιβο γιατι εσυ που ξερεις καλυτερα απο τον καθενα τη γινεται εκει δεν αξιζουν την εχεμυθεια σου και το ξερεις, σαν αρχη αυτο θα επανελθω και με αλλα θεματα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκρά και Θησέως 94, 1ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
φιλε καλωσηλθες στην παρεα μας,ειμαι ενας θιασωτης του σαιτ αλλα δεν ηθελα να μπω μεσα θα ξεκινησω σημερα. κατα αρχην χαιρετω ολους τους μασαζοπληκτους ξεκιναω απο αυτη την ενοτητα γιατι τη βλεπω λειψη. το συγκεκριμενο ιδρυμα το εχετε στους φραπεδες λαθος ειναι κατι παραπανω και με καλο σερβις διαβαζω καποιους οτι παμε τσαμπα, ψυχρη η κατερινα λιγοτερο η τζοντι θα τρελαθουμε τελειως; αγαπητε φιλε περιεργε και εσυ; στο ιδιο μοτιβο γιατι εσυ που ξερεις καλυτερα απο τον καθενα τη γινεται εκει δεν αξιζουν την εχεμυθεια σου και το ξερεις, σαν αρχη αυτο θα επανελθω και με αλλα θεματα.
φαινεσαι γνωστης του χωρου.
περιγραφη της Τζοντι ?
ουτε την εχω δει ποτε την κοπελα,η τζοντι ειναι ινδη απο την γκοα ειναι ψιλη με μαυρο μαλλι μακρυ βαφεται εντονα ειναι αρκετα μελαχροινη αυτα αμα την ξερεις.
αλλα μικρος ακουγα goa μουσικη
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Hλικια; Απο μασαζ καλη;
ειναι πολυ καλη στο μασαζ εχει βυζομπαλα μεγαλα ειναι γυρω στα τριανταπεντε μπορει και λιγο παραπανω κανεικαλο σερβις αμα σε ξερει, υπαρχει και ενα αλλο παιδι η κατερινα λιγο ζουμερο στο σωμα μικρα βυζια αλλα μουναρα απο κατω πρωτη και κολαρα καλη και αυτο καλο σερβις στους κολητους.
καλησπερα και απο μενα
Χθεσινη επισκεψη στη σκρα 94 η τζοντη απασχολημενη και ετσι πηρα τη κατερινα..Μια χαρα και στην δουλεια της αλλα και σαν ατομο.τα γνωστα, 50 ευρο ωραιο μασαζακι και φραπεδακι στο τελος.
Ηταν να παω και σημερα αλλα κανανε αποτρυχωση σε κατι κυριες .
see u guys
Χθεσινη επισκεψη στη σκρα 94 η τζοντη απασχολημενη και ετσι πηρα τη κατερινα..Μια χαρα και στην δουλεια της αλλα και σαν ατομο.τα γνωστα, 50 ευρο ωραιο μασαζακι και φραπεδακι στο τελος.
Ηταν να παω και σημερα αλλα κανανε αποτρυχωση σε κατι κυριες .
see u guys
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6
Το κουδουνι γραφει : ΦΩΤΕΙΝΗ Π.παλικαρια πηγα στο εν λογο θεραπευτηριο και δεν ειχε καν κουδουνια ..... με τι τροπο συνενοειστε ? μπορει καποιοσ να μου δωσει τηλεφωνο ? ευχαριστω
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ουτε την εχω δει ποτε την κοπελα,
αλλα μικρος ακουγα goa μουσικη
ντούραπ...ντουράπ ντουντούι ντούι ντούραπ,ντουράπ,ντουντού....
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
δεν βλεπω καμια ανταποκριση απο το ιδρυμα της τζοντι μηπως εκλεισε εχω καιρο να παω πηρα τηλεφωνο και ηταν κλειστο φιλε ασταρι ξερεις τιποτα.
[youtube=124,124]Ahs-yv7CaJw[/youtube]ντούραπ...ντουράπ ντουντούι ντούι ντούραπ,ντουράπ,ντουντού....
τι να πω ρε παιδια!!! το απολυτο χενερωμα!!! 50ε για σκετο μασαζ?? περιμενα το κατι παραπανω!!πολυ κυρια μου το επεξε η τζοντι,ισως επειδη πηγα για πρωτη φορα!παιζει τιποτα παραπανω για πειτε παιδια?? ευχαριστω!!
Θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε μου. Το μαγαζί είναι μια τίμια επιλογή και ειδικά η Τζόντι ξέρει να σε κάνει να περνάς καλά. Μουνάρα δεν είναι σε καμία περίπτωση αλλά πολύ καλό μασαζάκι και ποιοτικό φραπέ θα πάρεις. Μάλλον για κάποιο λόγο σε φοβήθηκε......
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6
Συμφωνω απολυτα μαζι σου , πραγματι ετσι ειναι ενα τιμιο μαγαζι που ξερεις μεχρι που θα φτασεις και τιποτα παραπανω.Θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε μου. Το μαγαζί είναι μια τίμια επιλογή και ειδικά η Τζόντι ξέρει να σε κάνει να περνάς καλά. Μουνάρα δεν είναι σε καμία περίπτωση αλλά πολύ καλό μασαζάκι και ποιοτικό φραπέ θα πάρεις. Μάλλον για κάποιο λόγο σε φοβήθηκε......
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
το μαγαζι της τζοντι ειναι κλειστο λογω οτι η τζοντι εφυγε ινδια λογω θανατου της μητερας της θα ερθη την ερχομενη κυριακη.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
το μαγαζι της τζοντι ειναι κλειστο λογω οτι η τζοντι εφυγε ινδια λογω θανατου της μητερας της θα ερθη την ερχομενη κυριακη.
τα συλληπητήρια μου να της μεταφέρεις.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.