ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Μουνίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. θα πας ρε πουρόκερ? Αλλα τι ρωταω ο μαλάκας? Δίπλα είσαι
κοφτε τις μαλακιες σπαμ. και συ λατρεια
Μουνίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. θα πας ρε πουρόκερ? Αλλα τι ρωταω ο μαλάκας? Δίπλα είσαι
Ποιός άλλος???
για τερρα δε λεμε?
ενα σωρο φιλοι μου θα πανεεεεε
εγω οχι :-
Μην πας πολύ μπροστά γιατί δέρνουνε. Ρίξε και μια γυροβολιά για το φιλαράκι σουΚι αν παρήλθον οι χρόνοι,μυαλό δε βάζουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ψάξτε και την Αλήντισσα...όποια δείτε με το πιο παράξενο ντύσιμο μιλήστε της...αυτή θα είναι!
Κι αν παρήλθον οι χρόνοι,μυαλό δε βάζουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Έκτορα αγάπη μην με μαλώνεις γιατί δεν θα πιάσει η βαφή
Δεν θα πάω τελικά,προέκυψε κάτι σοβαρόΨάξτε και την Αλήντισσα...όποια δείτε με το πιο παράξενο ντύσιμο μιλήστε της...αυτή θα είναι!
Ψάξτε και την Αλήντισσα...όποια δείτε με το πιο παράξενο ντύσιμο μιλήστε της...αυτή θα είναι!
Δεν θα πάω τελικά,προέκυψε κάτι σοβαρό
Καλά διάβασε σε άλλο θρεντ την περιγραφή που έδωσε και μετά μίλα!Δεν πάμε στη Στανίση ρε παπάρα..
είμαι στην κλιμακτήριο, δεν έχω πια τέτοια προβλήματααν δεν εισαι στις δυσκολες μερες, εισαι οκ
Ρίξε και μια γυροβολιά για το φιλαράκι σου
Δεν πάμε στη Στανίση ρε παπάρα..
Κάνει πρεμιέρα ο Κιάμος?Δεν θα πάω τελικά,προέκυψε κάτι σοβαρό
είμαι στην κλιμακτήριο, δεν έχω πια τέτοια προβλήματα
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααΚάνει πρεμιέρα ο Κιάμος?
είμαι στην κλιμακτήριο, δεν έχω πια τέτοια προβλήματα