Επισκέπτης
Ρε θα σας καταγγείλω στα αφεντικά σας,τεμπελόσκυλα δουλέψτε κ λίγο(όχι μόνο τον Λάκη)!!!
δουλεψαμε χτες...σημερα δεν δουλευουμε...τοσο που μας πληρωνουν....Ρε θα σας καταγγείλω στα αφεντικά σας,τεμπελόσκυλα δουλέψτε κ λίγο(όχι μόνο τον Λάκη)!!!
Γι'αυτό οι φίλοι κρατάνε τα καλά τα ποστ για να τα στείλουν σε αυτους που λείπουνΚαι να φανταστείς πως τα καλύτερα έχουν σβηστεί..
Ρε θα σας καταγγείλω στα αφεντικά σας,τεμπελόσκυλα δουλέψτε κ λίγο(όχι μόνο τον Λάκη)!!!
εγώ που είμαι αφεντικό του εαυτού μου να κωλοβαρέσω, ή θα με καταγγείλουν τα σαρκαστικά σου χείλη?Ρε θα σας καταγγείλω στα αφεντικά σας,τεμπελόσκυλα δουλέψτε κ λίγο(όχι μόνο τον Λάκη)!!!
Σε ζηλεύω νέε μου. Ωραίες καταστάσεις. slayer, σκόνη, αγάπη, κάκωση μηνίσκου και εξάρθρωση ώμου. Ρίξε κανά δυο γυροβολιές και για μέναΡουφιανακοοοοοοοοο...
Έχω πάρει άδεια σήμερα για τη συναυλία
Με τέτοιες ενέργεις ζημιώνεται το κεφάλαιο κ πέφτει η απόδοση!!!Ρουφιανακοοοοοοοοο...
Έχω πάρει άδεια σήμερα για τη συναυλία
Δεν κάνω διάλογο με προβοκάτορες,απαντώ απλά: αει στο διάολο μετά σαρκασμού!!!εγώ που είμαι αφεντικό του εαυτού μου να κωλοβαρέσω, ή θα με καταγγείλουν τα σαρκαστικά σου χείλη?
Με τέτοιες ενέργεις ζημιώνεται το κεφάλαιο κ πέφτει η απόδοση!!!
Κομμένες οι αδείες ή μάλλον καλύτερα άμισθες!!!
Έτσι,όχι παίζουμε!!!Καταλαβαίνουμε λοιπόν όλοι γιατί οι λιμενεργάτες του ΠΑΜΕ, αν και κομμουνιστές δεν επιθυμούν κομμουνιστή εργοδότη (COSCO)...
Ρε βλαμένε, είναι γνωστό ότι οι αριστεροί είναι τα χειρότερα αφεντικά. Μην καρφώνεσαιΜε τέτοιες ενέργεις ζημιώνεται το κεφάλαιο κ πέφτει η απόδοση!!!
Κομμένες οι αδείες ή μάλλον καλύτερα άμισθες!!!
Γι'αυτό οι φίλοι κρατάνε τα καλά τα ποστ για να τα στείλουν σε αυτους που λείπουν
Καταλαβαίνουμε λοιπόν όλοι γιατί οι λιμενεργάτες του ΠΑΜΕ, αν και κομμουνιστές δεν επιθυμούν κομμουνιστή εργοδότη (COSCO)...
Να σου γίνει μάθημα για τις επόμενες φορές. Ξέρεις από βέσπα?Που να το περιμένω ρε??
Βγήκα μια βόλτα με το μοτοσακό και μόλις γύρισα πάπαλα..
Πες μου ρε ένα τέτοιο αριστερό αφεντικό,προβοκάτορα!!!Ρε βλαμένε, είναι γνωστό ότι οι αριστεροί είναι τα χειρότερα αφεντικά. Μην καρφώνεσαι
Βγήκα μια βόλτα με το μοτοσακό και μόλις γύρισα πάπαλα..
Ο Κώστας Χατζηγεωργίου, ο Παύλος Κοντογιάννης, ο Τάκης Σκορδοπούτσογλου και ο Νώντας Γαμοσταυρίδης. Θέλεις κι'άλλα?Πες μου ρε ένα αριστερό αφεντικό π.χ.,προβοκάτορα!!!
Καλά χαλάρωσε. Μέχρι το περίπτερο άντεξε να πάει. Ξεβιδώθηκαν οι βοηθητικές και σκιάχτηκεΕχεις τετοια νεα;
Βουνα ετοιμαστειτε......
Τρεμε πανιδα....
Κοκορη,στολισε τραπεζαν.....
Πες μου ρε ένα τέτοιο αριστερό αφεντικό,προβοκάτορα!!!
Αυτός πάντως είναι ''σκουλίκης'' κ Πασόκος!!!Ο Κώστας Χατζηγεωργίου, ο Παύλος Κοντογιάννης, ο Τάκης Σκορδοπούτσογλου και ο Νώντας Γαμοσταυρίδης. Θέλεις κι'άλλα?