[/quote]
Το καλύτερο τζέρτζελο είναι επαρχία ... που δεν φτάνουν όλοι οι ... παραπάνω !
(το πρόσφατα του ασπροπύργου ... μετρά ήδη 4 χρόνια , ενώ της πάρνηθας έχει κλείσει εδω .... 10 χρόνια (που είναι κλειστό) .... και υπάρχει και η μαλακάσα) [/quote]
Δεν είπα κάτι για να με μαλώσεις αδερφέ... λες να μην το ξέρω πως είναι κλειστή η Πάρνηθα;;;;
Όταν όμως μιλάει κάποιος για κόμπακ πρέπει να ξέρει πως το κόμπακ γεννήθηκε στην Πάρνηθα!!! Γαλουχήθηκε στο Σχιστό όταν έκλεισε το σκοπευτήριο και όλος ο κόσμος κατέβηκε Σχιστό που ήδη έκανε αγώνες ,με τις 2 σκητομηχανές+1 ιδιωτική αριστερά και φέρμα με τη ρομποτική δεξιά.
Η Μαλακάσα τότε ΔΕΝ ήθελε να βάζει μέσα "κυνηγαραίους" όπως οι ίδιοι έλεγαν. Αργότερα κατάλαβαν πως εκεί είναι το ψωμί κι έφτιαξαν δεύτερο γήπεδο κλπ.
Ο κόσμος με την ελπίδα πως θα ξανανοίξει η Πάρνηθα, τραβήχτηκε εδώ κι εκεί. Μέχρι και στον Πύργο φτάσαμε στου Α.Κ παλιού τραπαδώρου!!!
Στη Σαλαμίνα,έκλεισε πριν καν ανοίξει επειδή κάποιοι του έκλεψαν τις μηχανές νομίζω μαζί με βανδαλισμούς!!!
Παράλληλα υπήρχε το Δρακόντιο πολύ μακρυά από Αθήνα!!! Κι άλλο ένα στη Μακεδονία που δεν είχα πάει.
Έπειτα ήρθε η Ρόδος με τα δυο παγκόσμια μπακ του μπακ, τα Χανιά, του Ασκύφου...
Μέχρι που άνοιξε ο Πυργετός!!!! Τραβήχτηκε ο κόσμος, πολύ, αυθημερόν για αγώνα και πίσω!!! Νέα γήπεδα,παγκόσμια, φιλανθρωπικοί αγώνες, αίγλη!!!
Μπήκαν στο χορό πολλοί, άλλοι για καλό άλλοι για κακό!!! Μυρίστηκαν χρήμα...Σκοπευτικό τρίαθλο στο Σχιστό,διήμερο 200άρι στη Μαλακάσα,Πανελλήνιο στα Χανιά!!! Σπόρτινγκ με βατήρες και χουλαχούπ...Χαμός!!! Μέχρι που έκλεισε και το Σχιστό,έκλεισε και η Μαλακάσσα... στη Δήμαινα βρεθήκαμε για αγώνα!!!
Τότε ακούστηκε για τον Ασπρόπυργο και σιγά σιγά άνοιξε και άνοιξε και το Σχιστό πάλι και η Μαλακάσα κλπ (ίσως όχι με αυτή τη χρονολογική σειρά,είμαι και γέροντας πια και ίσως να ξεχνώ) Μέχρι που αποφάσισε ο "ΑΡΧΟΝΤΑΣ" να ασχοληθεί στα σοβαρά και έφτιαξε τα Ψαχνά, το ναό του πήλινου στην Ελλάδα ασούμε!!!
Υ.Γ.Δε γράφω για αντιπαράθεση με κανέναν,απλά θυμήθηκα κάποια πραγματάκια.
Ίσως να ξεχνώ κάποιες λεπτομέρειες επειδή τα γράφω όπως μου έρχονται στο μυαλό αλλά...
έχω κάποια ένσημα στο χώρο, αν έχεις κι εσύ, τότε σίγουρα γνωριζόμαστε!!!