Χρησημοποιω το θεμα για να σας πω την περιπτωση μου...
Στον σταθερο υπολογιστη, ειχα εναν σκληρο 160αρι serial, αργοτερα με την αλαγη της motherboard, ειχα παρει ακομα εναν 260 sata, εκανα εγκατασταση τα windows στον 260, και τον 160 τον εκανα φορματ, και τον αφησα πανω για αποθηκευτικο χωρο, αργοτερα ηθελα να βγαλω τον 160 απο το κουτι, αλλα με το που τον αφαιρω, δεν φορτωνουν τα windows, ακομα και αν αλαξω boot device, τα windows ψαχνουν καποιο αρχειο που λυπει, μαλλον εχει αποθηκευτει κατι κατα την εγκατασταση των windows στον 160, οποτε κανω παλι φορματ και στους 2 βαζω τα windows στον 260, ολα καλα εκει, και βγαζω τον 160 εξω για να τον βαλω σε μια external θηκη, αλλα εκει δεν μπορει να δουλεψει αν και τον βλεπει το συστημα δεν ανοιγει με τιποτα ο σκληρος, δοκιμασα αλλη θηκη και παλι το ιδιο, απο την αλλη αν τον βαλω ξανα μεσα στον σταθερο, το συστημα παει να κανει boot απο τον 160...
αυτο που θελω να κανω ειναι να τον κανω να δουλευει μεσα σε external θηκη, αλλα δεν μπωρω...γιατι.?? μπορει καποιος να με μου πει τι μπορει να φταει.?? ή να τον πεταξω τον 160 απο το παραθυρο να υσηχασει το μυαλο μου...