Νέα

Σκληρός δίσκος και ανεξήγητος δεσμευμένος χώρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MANOU
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
οκ μαν.........προς το παρον τιποτα,αν και το βλεπω για φορματ αν θα βρω ενα εξωτερικο σιντι ρομ..
δεν θελει τετοια πραγματα φιλαρακι, οταν τον ανοιγεις πατα f11 και ακολουθησε την διαδικασια

promotoras

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
να πω και γω τη μαλακία μου μπας και...
Υπάρχει περίπτωση να έχει γεμίσει ο σκληρός από τα restore points ιδίως δε το είχες ρυθμίσει να παραμένει περιορισμένο σε συγκεκριμένο χώρο,να σβήνει δηλ τα παλιά ρεστορε ποιντσ και να κρατάει τα πιο πρόσφατα.Και επειδή το έχεις και αρκετό καιρό χωρίς φορματ μπορεί ακόμη και να έχει γεμίσει όλο το σκληρό.
Πήγαινε σταρτ-δεξί στο υπολογιστής μου-ιδιοτητες-επαναφορα συστηματος και ξετίκαρε την επιλογή,επανεκκίνηση και πες μας.
Μπορείς να το κάνεις και με το ccleaner αυτό,όπως και να καθαρίσεις κ' άλλα πολλά άχρηστα αρχεία αλλά μάλλον δεν εχεις χώρο που να το εγκαταστησεις,εκτός και αν σβήσεις κανένα αρχείο 10-20ΜΒ που δεν χρειάζεσαι εγκαταστήσεις το πρόγραμμα και το τρέξεις.

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
201
Πόντοι
1
υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν κάνεις update windows να σου δημιουργεί διπλές εικόνες του λειτουργικού σου πριν την αναβάθμιση και μετα την αναβάθμιση. Συνήθος οι οικόνες αυτές στο ονομα του αρχείου έχουν αυτο το σύμβολο $ (δολάριο)

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν κάνεις update windows να σου δημιουργεί διπλές εικόνες του λειτουργικού σου πριν την αναβάθμιση και μετα την αναβάθμιση. Συνήθος οι οικόνες αυτές στο ονομα του αρχείου έχουν αυτο το σύμβολο $ (δολάριο)
το λοιπον.......το σκαναρα με το advance και μου βρηκε μεγαλο μερος απο μουσικες εικονες και αρχεια βιντεο που ειχαν σβηστει στο παρελθον και κατα ενα διαολεμενο λογο μπηκανε σε φακελο μεσα στον φακελο windows.....περα απο αυτο δημιουργηθηκε και ενας φακελος με ονομασια rollbacktrack μεσα στα windows παλι ο οποιος κρατουσε επεκτασεις αρχειων ο οποιος ειχε φτασει τα 128 gb...πιθανον απο τα update που εκανε..δεν ξερω.........τελος παντον τελος καλο ολα καλα........ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις σας..

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μηπως ειναι dual boot?
μπας και ειναι χωρισμενος ο δισκος σε partitions και για win και για linux και γι αυτο δεν εχεις κενο χωρο?
δοκιμασε και αυτο
HP System Health Scan! κλικαρε στον ελεγχο και περιμενε τι θα σου βγάλει...
θες συνδεση με νετ για να σου τσεκαρει το pc.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Χρησημοποιω το θεμα για να σας πω την περιπτωση μου...

Στον σταθερο υπολογιστη, ειχα εναν σκληρο 160αρι serial, αργοτερα με την αλαγη της motherboard, ειχα παρει ακομα εναν 260 sata, εκανα εγκατασταση τα windows στον 260, και τον 160 τον εκανα φορματ, και τον αφησα πανω για αποθηκευτικο χωρο, αργοτερα ηθελα να βγαλω τον 160 απο το κουτι, αλλα με το που τον αφαιρω, δεν φορτωνουν τα windows, ακομα και αν αλαξω boot device, τα windows ψαχνουν καποιο αρχειο που λυπει, μαλλον εχει αποθηκευτει κατι κατα την εγκατασταση των windows στον 160, οποτε κανω παλι φορματ και στους 2 βαζω τα windows στον 260, ολα καλα εκει, και βγαζω τον 160 εξω για να τον βαλω σε μια external θηκη, αλλα εκει δεν μπορει να δουλεψει αν και τον βλεπει το συστημα δεν ανοιγει με τιποτα ο σκληρος, δοκιμασα αλλη θηκη και παλι το ιδιο, απο την αλλη αν τον βαλω ξανα μεσα στον σταθερο, το συστημα παει να κανει boot απο τον 160...
αυτο που θελω να κανω ειναι να τον κανω να δουλευει μεσα σε external θηκη, αλλα δεν μπωρω...γιατι.?? μπορει καποιος να με μου πει τι μπορει να φταει.?? ή να τον πεταξω τον 160 απο το παραθυρο να υσηχασει το μυαλο μου... :grin:

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Χρησημοποιω το θεμα για να σας πω την περιπτωση μου...

Στον σταθερο υπολογιστη, ειχα εναν σκληρο 160αρι serial, αργοτερα με την αλαγη της motherboard, ειχα παρει ακομα εναν 260 sata, εκανα εγκατασταση τα windows στον 260, και τον 160 τον εκανα φορματ, και τον αφησα πανω για αποθηκευτικο χωρο, αργοτερα ηθελα να βγαλω τον 160 απο το κουτι, αλλα με το που τον αφαιρω, δεν φορτωνουν τα windows, ακομα και αν αλαξω boot device, τα windows ψαχνουν καποιο αρχειο που λυπει, μαλλον εχει αποθηκευτει κατι κατα την εγκατασταση των windows στον 160, οποτε κανω παλι φορματ και στους 2 βαζω τα windows στον 260, ολα καλα εκει, και βγαζω τον 160 εξω για να τον βαλω σε μια external θηκη, αλλα εκει δεν μπορει να δουλεψει αν και τον βλεπει το συστημα δεν ανοιγει με τιποτα ο σκληρος, δοκιμασα αλλη θηκη και παλι το ιδιο, απο την αλλη αν τον βαλω ξανα μεσα στον σταθερο, το συστημα παει να κανει boot απο τον 160...
αυτο που θελω να κανω ειναι να τον κανω να δουλευει μεσα σε external θηκη, αλλα δεν μπωρω...γιατι.?? μπορει καποιος να με μου πει τι μπορει να φταει.?? ή να τον πεταξω τον 160 απο το παραθυρο να υσηχασει το μυαλο μου... :grin:

Καλημέρα φίλε,

Κατ'αρχήν το καλύτερο είναι όταν κάνεις εγκατάσταση windows να μην έχεις άλλους δίσκους πάνω για παν ενδεχόμενο.
- Οταν βάζεις τον 160αρι σε θήκη τον βλέπει αλλά δεν τον ανοίγει για εγγραφή και διάβασμα; Μπορείς να τον κάνεις format εκείνη την στιγμή;
- Και σε κάτι άλλο που πάει το μυαλό μου τώρα είναι μήπως καταλάθος όταν τον έκανες format η μπορεί και ξανα partion των έκανες δυναμικό οπότε και δεν μπορείς να τον βγάλεις απλά απο το σύστημα και λογικά δεν σε αφήνει και σαν εξωτερικό δίσκο να τον δουλέψεις κρατάει τα δικαιώματα του δίσκού.

Δες πάντως εαν μπορείς να το κάνεις format όταν είναι στην θήκη σαν εξωτερικό δίσκο.

Αυτά δεν νομίζω να βοήθησα πολύ ελπίζω κάποιος άλλος έχει καμιά καλύτερη ιδέα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom