Νέα

Σκληρός δίσκος και ανεξήγητος δεσμευμένος χώρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MANOU
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
παιδες καλησπερα...λοιπον........σε λαπτοπ ενω ειναι ολοκληρος ο σκληρος δισκος ελευθερος στην πραγματικοτιτα.....οταν παω πανω στο εικονιδιο ιδιοτιτες για πληροφοριες μου λεει πως δεν υπαρχη χωρος.....ειναι δεσμευμενο και το τελευταιο μεγκαμπαιτ  :-......
μηπως προκειτε για γιο.....εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο...?

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.614
Πόντοι
606
για γιο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
παιδες καλησπερα...λοιπον........σε λαπτοπ ενω ειναι ολοκληρος ο σκληρος δισκος ελευθερος στην πραγματικοτιτα.....οταν παω πανω στο εικονιδιο ιδιοτιτες για πληροφοριες μου λεει πως δεν υπαρχη χωρος.....ειναι δεσμευμενο και το τελευταιο μεγκαμπαιτ  :-......
δοκιμασε αυτο εδω τυπε,να δεις που απασχολειται ο δισκος σου αναλυτικα απο τι ειναι δεσμευμενος τα αρχεια ολα. ;)

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
δοκιμασε αυτο εδω τυπε,να δεις που απασχολειται ο δισκος σου αναλυτικα απο τι ειναι δεσμευμενος τα αρχεια ολα. ;)
το σκαναρα με το advance system εχει μια παρομοια λειτουργεια για να σου βρισκει ολα τα αρχεια που εχεις στον δισκο αλλα ολα μαζι δεν ειναι πανω απο 7gb.......μαλλον γιος ειναι αλλα πως θα τον εξολοθρευσω δεν ξερω τον πουστη

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Ας γράψω κι εγώ τη μαλακία μου. Για τσέκαρε στο CWindowsTemp. Εκεί πάνε και κάθονται πολλά προσωρινά αρχεία με επέκταση .temp. Είναι όλα άχρηστα και μπορούν να διαγραφούν.

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Ας γράψω κι εγώ τη μαλακία μου. Για τσέκαρε στο CWindowsTemp. Εκεί πάνε και κάθονται πολλά προσωρινά αρχεία με επέκταση .temp. Είναι όλα άχρηστα και μπορούν να διαγραφούν.
ειναι καθαρος απο αχρηστες επεκτασεις αρχειων το σκαναρα και το καθαρησα......με το cccleaner & to advance.....
ρε τ

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
411
Πόντοι
6.135
Βαλε να τρεξει η σαρωση δισκου κ δευτερον ρυθμισε να φαινονται τα κρυφα αρχεια μηπως εχουν σωθει χαμενα κ μπερδεμενα αρχεια στον δισκο κ πιανουν μεγαλο χωρο

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

καλησπερα να ρωτησω γιατι το θεμα το εβαλες στους τραβελλους και οχι ας πουμε στο θρεντ του λιλα? :helpplea:

Επισκέπτης

Κατέβασε το CCleaner!
Κάνε ένα καθαρισμό μ' αυτό το πρόγραμμα και πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημά σου!
Υ.Γ.: Γιατί θέμα με Η/Υ μπήκε στα τραβεστί;

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Βαλε να τρεξει η σαρωση δισκου κ δευτερον ρυθμισε να φαινονται τα κρυφα αρχεια μηπως εχουν σωθει χαμενα κ μπερδεμενα αρχεια στον δισκο κ πιανουν μεγαλο χωρο

αυτο με τα κρυφα αρχεια σκεφτηκα και γω...αλλα μαλλον δεν ειναι,γιατι λεει το παιδι οτι μεχρι και το τελευταιο megabyte το δειχνει δεσμευμενο..αρα κάτι σε γιος είναι...

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
σαρωση με καποιο προγραμμα ας πουμε......
με ποιο με το advance....?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom