thecrazybaby123!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
γεια σου ισαμπελα.σε ποιο μαγαζι δουλευεις αν επιτρεπεται?
ως πελατισσα πηγαινω και επειδη παιρνω χορους οι κοπελες δινουν φιλια και μετα, οπως παιρνουν απο το τραπεζι. Μισα-μισα μου βγαινουν δηλαδη
Τωρα για τα αγορια χορευτες. Δεν μου ετυχε να δω καποιο, που να μου αρεσει εμφανισιακά. Κανα-δυο που ηταν στο Αλκατραζ για το δικο μου γουστο στους αντρες ηταν 100% ντεκαβλε λογω υψους. Οταν προκειται για κανονικους αντρες δεν με πειραζει να ειναι 1,70. Οταν προκεται για ΧΟΡΕΥΤΗ πρεπει να ειναι τουλαχιστον 1.80, αλλιως δεν με ενδιαφερει. Εχω κανει πολλη πλακα με τα παιδια στο Αλκατραζ, μα ποτε δεν τους πηρα για χορο και ποτε δεν τους φιλισα.
γεια σου ισαμπελα.σε ποιο μαγαζι δουλευεις αν επιτρεπεται?
πάντως κατά κανόνα στα στριπ τους άνδρες δεν τους φυλάνε οι χορεύτριες (έτσι δεν είναι ρε λεβέντες ή κάνω λάθος), οπότε φαίνεται οτι μεταξύ γυναικών υπάρχουν άλλοι κανόνες.
τοτε γτ γραφεις ιεροδουλη?γεια σου. Σε κανενα.
νομίζω οτι οι γυναίκες μεταξύ σας είσθε σε κάποια πράγματα πιο εύκολες, απ' ότι θα ήσασθαν για τα ίδια πράγματα έναντι ενός άνδρα. και μιλάω και για κανονικές γυναίκες και για επαγγελματίες.
δηλαδή έναν άνδρα δεν θα τον φιλήσεις τόσο εύκολα (βλέπεις τι γίνεται στα μπουρδέλα) είτε γιατί δεν θέλεις να το καταλάβει αλλιώς (παρανοήσει) - ξέρεις ο άνδρας θα θέλει να συνεχίσει πιο πέρα - είτε γιατί μπορεί από εσένα να απαιτεί ένα δώσιμο που θέλεις να αποφύγεις.
με την γυναίκα όμως το βλέπεις πιο πολύ σαν παιχνίδι, δεν τρέχει τίποτα.
μπορεί και να λέω μαλακίες, μπορεί και όχι. be good to me please!
τοτε γτ γραφεις ιεροδουλη?
Λάθος κανεις.πάντως κατά κανόνα στα στριπ τους άνδρες δεν τους φυλάνε οι χορεύτριες (έτσι δεν είναι ρε λεβέντες ή κάνω λάθος), οπότε φαίνεται οτι μεταξύ γυναικών υπάρχουν άλλοι κανόνες.
Πού γραφει ιεροδουλη?τοτε γτ γραφεις ιεροδουλη?
Άρα ήσουν ιερόδουλη και αποσύρθηκες ή το κάνεις σε prive φάση;επειδη βαριεμαι να γραψω στον αντμιν να το αλλαξει.
Άρα ήσουν ιερόδουλη και αποσύρθηκες ή το κάνεις σε prive φάση;
Πού γραφει ιεροδουλη?
ιδιο συναφι θα ναι τα βρωμομουνα που πανε στα στριπ με τους πιρφορους που πανε εκειΠαιδιά είχα να πάω χρόνια σε στριπτιτζάδικο κ χθες έπαθα σοκ..
Εκτός ότι είχε αρκετά ζευγάρια έιχε κ πολλές γυναικοπαρέες
σε κάποια φάση είχε ένα show με κάτι ντουζιέρες κ σηκώνουν στην πίστα 2 τύπισσες από μια γυναικοπαρέα κ άρχισαν να τρίβουν κ να πλένουν τον πούτσο ενός φουσκωτου μετροσέξουαλ κ προς το τέλος του τράβαγαν μαλακία μπροστα σε τόσο κόσμο.Το
Αργότερα άρχισαν να χορέυουν κ να σηκώνουν κ τις μπλούζες..
Ένα σοκ το έπαθα ρε παιδιά...Διαλύονται κ τα τελευταια ανδροκρατούμενα μέρη....
ιδιο συναφι θα ναι τα βρωμομουνα που πανε στα στριπ με τους πιρφορους που πανε εκει
γιατι μονο ενας πιρφορος ή ενας ηδονοβλεψιας παει σε στριπ
αγριο πραμα ο βασιβουζουκοςΑκριβως. Πυρφορια απο τις καραμπινατες τα στριπ. Για χαχολους. Και μου μαθε τωρα και η καθε βλαχομπριζολα το στριπ
Α, μοιάζουμε! Το προηγούμενό μου επάγγελμα ξέρεις ποιο ήταν; Έβαζα αφίσες για κάποιες τουλίπες... (το κέρατό μου για συνεννόηση...)δεν το κανω σε καμια φαση, προγραμματα για καποια στουντιο εβαζα.