Νέα

ΣΚΗΝΕΣ ΣΟΚ βίας απο Αφρικανούς στην οδο Ερμού..!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
νομος = οπλο δλδ?? μας τα καψες φιλε βραδιατικο!!
και τελικα μαλλον δεν ειδες το βιντεο...για δες τους πως τρεχανε να "κρυφτουν" στα τελευταια δευτερολεπτα του....
τι ακριβως πρεπει να κανει καποιος για να παρει το νομο στα χερια του? για πε να γελασουμε

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
στα εθνικιστικα μου @@ τι θα γραφεις! Εγω δεν εχω κομπλεξ με τον Συριζα, οι Συριζαιοι εχουνε κομπλεξ με το στρατο!

η πολιτικη - ιδεολογικη σταση εγινε και κομπλεξ πλεον...χμμ..ενδιαφερον πραγματα ακουει κανεις εδω μεσα...

Επισκέπτης
νομος = οπλο δλδ?? μας τα καψες φιλε βραδιατικο!!
και τελικα μαλλον δεν ειδες το βιντεο...για δες τους πως τρεχανε να "κρυφτουν" στα τελευταια δευτερολεπτα του....
Ποιος το είδε άραγε με τις κομμένες σκηνές όπου γουστάρει ο δημιουργός και την παραβολή σχολίων για να μας καταστήσει σαφές τι βλέπουμε;! :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[youtube=425,350]BwSQyhsp-Ks&feature=related[/youtube]  παρτε να δειτε την αληθεια :2funny:πλακα πλακα της ιδιες  :jerking:λεει και ο Χριστιανισμος.της ιδιες αηδιες.Μονο το Δωδεκαθεο ειναι η αληθινη θρησκεια των Ελληνων!

Gamaomanoules2

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Αυτη η μπουρδα που γυριστηκε στην Ερμου απο Ελληνες πατριδοκαυλους,παρακινουμενους απο γνωστα συμφεροντα μεγαλεμπορων της περιοχης
εναντι φτωχων μεταναστων μονο γελιο και οργη μπορει να προκαλεσει.

Καταρχας ο υπεραιωνοβιος που τον "ξυλοκοπησαν" σε συνδιασμο με τον καμεραμαν που τρεχει στα στενα ουρλιαζοντας "go home" και "call the police"
προσπαθουν αποτυχημενα να προκαλεσουν τους μεταναστες και οταν βλεπουν οτι αυτοι φευγουν τους κυνηγουν βριζοντας τους για να προλαβουν να τραβηξουν σκηνη,
να την μονταρουν και να την ανεβασουν.Δεν πετυχε.

Λυπηρο που υπαρχουν τετοια υποκειμενα που κανουν τους τσαμπα μαγκες σε υποσιτισμενους μεταναστες,
τη στιγμη που τα λαμογια αυτα που προβοκατορικα γυριζουν βιντεο ειναι οι πρωτοι που θα βαλουν την γλωσσα τους στο κωλοτριπιδι του καθε πολιτικου που θα
γυροφερνει την Ερμου προεκλογικα η στις γιορτες.
Ελληναρες βρηκαν αφορμη για το δουλεμποριο παιδιων σε no name προιοντα που πουλανε εξαθλιωμενοι μεταναστες τη στιγμη που
μεγαλες φιρμες στην Ερμου εχουν ηδη κατηγορηθει χρονια τωρα για τα εργοστασια τους και την εκμεταλλευση ανθρωπων στην Κινα.
Βεβαια απο αυτες τις φιρμες δε σηκωνει μαγκιες.Ειναι κερδοφορες.

Δε θα κουρασω αλλο,οπως και δεν διαβασα 16 σελιδες γιατι ξερω οτι πολλα προβατα και μαλακιστηρια απο αγνοια η μαλακια θα ταχθουν υπερ του "συμπατριωτη" τους
Ελληναρα-πατριδολαγνου-οπου με παιρνει κανω τον μαγκα
που παλευει να κρατησει την Ερμου στο γνωστο επιπεδο που ηταν τοσα χρονια.

Ισως να εγραφα τα καλυτερα αν αυτοι οι τσαμπα μαγκες εκανα τα ιδια ακριβως στον Κακλαμανη οταν περναει με τη στρατια του απο την Ερμου απο του να του σφιγγουν το χερι.
Αλλα ειπαμε τσαμπα μαγκας ο Ελληναρας νεανταρταλ που θελει να χρησιμοποιησει το youtube ως εργαλειο προπαγανδας.

Ο Ελληνας ειναι αυτος που τους φερνει στην Ελλαδα,τους εκμεταλλευεται τοσα χρονια και οταν του χαλανε το τζιρο κινδυνολογει για το που παει η κατασταση...
Γελοιο.
Οπως και οσοι μεχρι τωρα,αναπαραγαγουν τις κινδυνολογιες των ΜΜΕ,επειδη ειναι ακομη  προβατα.

Ελληναρες βλαμμενοι και κουτοπονηροι.
Οτι μαλακια βρισκετε την κανετε και θεμα συζητησης στα φορα..
:thefinge:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
η πολιτικη - ιδεολογικη σταση
αααχαχαχαχαχαχα νασαι καλα ρε

αν δε κανω λαθος το ιδιο επιχειρημα χρησιμοποιουν και οι τρομοκτρατες για τους φονους τους!

μεγαλη κουβερτα αυτη η "πολιτική ιδεολογία" όλα τα εγλήματα χωράει απο κατου τελικα.....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
α βλεπω κατευθασε και η επισημη εκπροσωπηση....

αντε γεια....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
α βλεπω κατευθασε και η επισημη εκπροσωπηση....

αντε γεια....
καλα ρε κακομοιρε ακομη εδω μεσα εισαι;ποσο καμενος μπορει να εισαι;την ζωη σου σε ενα σαιτ θα την ζησεις ρε καημενε?

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
αααχαχαχαχαχαχα νασαι καλα ρε

αν δε κανω λαθος το ιδιο επιχειρημα χρησιμοποιουν και οι τρομοκτρατες για τους φονους τους!

μεγαλη κουβερτα αυτη η "πολιτική ιδεολογία" όλα τα εγλήματα χωράει απο κατου τελικα.....

για τα εγκληματα πολεμου και τα θυματα αυτων, δεν βλεπω να παιρνεις θεση στρατοκαυλε παληκαρα του κωλου....γιατι μαλλον θα εισαι ο πρωτος αποστατης οταν θα ρθει η σειρα σου να υπερασπισεις τα συνορα σου βλακακο!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Αυτη η μπουρδα που γυριστηκε στην Ερμου απο Ελληνες πατριδοκαυλους,παρακινουμενους απο γνωστα συμφεροντα μεγαλεμπορων της περιοχης
εναντι φτωχων μεταναστων μονο γελιο και οργη μπορει να προκαλεσει.

Καταρχας ο υπεραιωνοβιος που τον "ξυλοκοπησαν" σε συνδιασμο με τον καμεραμαν που τρεχει στα στενα ουρλιαζοντας "go home" και "call the police"
προσπαθουν αποτυχημενα να προκαλεσουν τους μεταναστες και οταν βλεπουν οτι αυτοι φευγουν τους κυνηγουν βριζοντας τους για να προλαβουν να τραβηξουν σκηνη,
να την μονταρουν και να την ανεβασουν.Δεν πετυχε.

Λυπηρο που υπαρχουν τετοια υποκειμενα που κανουν τους τσαμπα μαγκες σε υποσιτισμενους μεταναστες,
τη στιγμη που τα λαμογια αυτα που προβοκατορικα γυριζουν βιντεο ειναι οι πρωτοι που θα βαλουν την γλωσσα τους στο κωλοτριπιδι του καθε πολιτικου που θα
γυροφερνει την Ερμου προεκλογικα η στις γιορτες.
Ελληναρες βρηκαν αφορμη για το δουλεμποριο παιδιων σε no name προιοντα που πουλανε εξαθλιωμενοι μεταναστες τη στιγμη που
μεγαλες φιρμες στην Ερμου εχουν ηδη κατηγορηθει χρονια τωρα για τα εργοστασια τους και την εκμεταλλευση ανθρωπων στην Κινα.
Βεβαια απο αυτες τις φιρμες δε σηκωνει μαγκιες.Ειναι κερδοφορες.

Δε θα κουρασω αλλο,οπως και δεν διαβασα 16 σελιδες γιατι ξερω οτι πολλα προβατα και μαλακιστηρια απο αγνοια η μαλακια θα ταχθουν υπερ του "συμπατριωτη" τους
Ελληναρα-πατριδολαγνου-οπου με παιρνει κανω τον μαγκα
που παλευει να κρατησει την Ερμου στο γνωστο επιπεδο που ηταν τοσα χρονια.

Ισως να εγραφα τα καλυτερα αν αυτοι οι τσαμπα μαγκες εκανα τα ιδια ακριβως στον Κακλαμανη οταν περναει με τη στρατια του απο την Ερμου απο του να του σφιγγουν το χερι.
Αλλα ειπαμε τσαμπα μαγκας ο Ελληναρας νεανταρταλ που θελει να χρησιμοποιησει το youtube ως εργαλειο προπαγανδας.

Ο Ελληνας ειναι αυτος που τους φερνει στην Ελλαδα,τους εκμεταλλευεται τοσα χρονια και οταν του χαλανε το τζιρο κινδυνολογει για το που παει η κατασταση...
Γελοιο.
Οπως και οσοι μεχρι τωρα,αναπαραγαγουν τις κινδυνολογιες των ΜΜΕ,επειδη ειναι ακομη  προβατα.

Ελληναρες βλαμμενοι και κουτοπονηροι.
Οτι μαλακια βρισκετε την κανετε και θεμα συζητησης στα φορα..
:thefinge:
εκτος απο καλος χρηστης της γλωσσας εισαι και μαγκας της πλακας.
ειδες εσυ μονταρισμα??????
ε αφου ειχαν κατηγοριθει παλιοτερα για εμποριο ανθρωπων ας το εφησουμε ετσι τοτε
ε συγνωμη κιολλας αλλα μου αρεσε η ερμου χωρις αυτα τα σκουπιδια που εσυ τα λες υποσιτισμενους μεταναστες
ναι ο ελληνας ειναι αυτος που τους φερνει στην ελλαδα. δεν ειμαι ομως εγω και αφου δεν ειμαι εγω εχω το δικαιωμα να μη τους θελω στη χωρα μου ΜΑΖΙ με αυτους που τους φερνουν
οσο για το θεμα συζητησης ξανα σου ζηταω συγνωμη που δε θελω να ασχολουμε με τη στεφη και τα τραβελια με προσοντα

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
εκτος απο καλος χρηστης της γλωσσας εισαι και μαγκας της πλακας.
ειδες εσυ μονταρισμα??????
ε αφου ειχαν κατηγοριθει παλιοτερα για εμποριο ανθρωπων ας το εφησουμε ετσι τοτε
ε συγνωμη κιολλας αλλα μου αρεσε η ερμου χωρις αυτα τα σκουπιδια που εσυ τα λες υποσιτισμενους μεταναστες
ναι ο ελληνας ειναι αυτος που τους φερνει στην ελλαδα. δεν ειμαι ομως εγω και αφου δεν ειμαι εγω εχω το δικαιωμα να μη τους θελω στη χωρα μου ΜΑΖΙ με αυτους που τους φερνουν
οσο για το θεμα συζητησης ξανα σου ζηταω συγνωμη που δε θελω να ασχολουμε με τη στεφη και τα τραβελια με προσοντα

παλι καλα που δεν το μονταραν και ειδαμε ποσο κοτες εισαστε τελικα ολοι εσεις που το παιζεται και ελληνες παληκαραδες - πατριωτες!! ζωα!

tyrovrwmikoulas

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αντικειμενικά οι μόνοι που δεν προκαλούν βίαια εγκλήματα είναι οι Νιγηριανοί ρε παιδιά, συμφωνώ ότι είναι παράνομο το να απλώνουν την πραμάτια τους στον δρόμο, όπως είναι παράνομο το να σου καθαρίζουν τα τζάμια στα φανάρια, αλλά όχι και μαφία, θα τρελαθούμε τελείως; ντροπή στον γελοίο που τράβαγε το βίντεο και προσπαθούσε να προκαλέσει ανεπιτυχώς. Αφού τους βλέπετε τους ανθρώπους φοβισμένους να προσπαθούν να φύγουν. Σκεφτείτε ότι τα συγκεκριμένα άτομα έχουν 2 επιλογές για να επιβιώσουν: ή θα κλέψουν-σκοτώσουν-ληστέψουν κλπ κλπ βλέπε Αλβανούς.. ή θα κάνουν κάτι παράνομο (δεν διαφωνούμε για αυτό) αλλά ηθικά αποδεκτό (λες και εμείς πάμε πίσω στο κλέψιμο εφορίας, εφαρμογή νόμων κλπ). Ειδικά τα ουρλιαχτά και τα σχόλια για μαϊμούδες με έκαναν και ντράπηκα πραγματικά  :-. Μετά λέμε τους Γερμανούς ρατσιστές. Κατανόηση χρειάζεται και λύση των προβλημάτων χωρίς βία και ρατσιστικές διαθέσεις. peace.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
παλι καλα που δεν το μονταραν και ειδαμε ποσο κοτες εισαστε τελικα ολοι εσεις που το παιζεται και ελληνες παληκαραδες - πατριωτες!! ζωα!
απο που το ειδες αυτο εσυ????να σου υπενθιμισω οτι δε σκοτωνω για ασημαντα πραματα. και σορρυ κιολλας.

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
καλα ρε μαγκες στο τελος που τις τρωτε γιατι δεν το κοψατε?αχαχαχαχαχαχχα λιγο μυαλο ρεεεεε

περα απ την πλακα την πεσανε οι ελληνες στα μαυρακια της ερμου και λυθηκε το προβλημα.παπαρια. μαρεσει που ο τιτλος γραφει σκηνες βιας απο αφρικανους. η καμερα γιατι πηγε στους μαυρους με 10 φουσκωτους απο πισω? για να ανοιξουνε διαλογο? μην τρελαθουμε. το ποιος ηταν ψημενος για σκηνες βιας φανηκε στο βιντεο απο τον καμεραμαν που φωναζε σα γιδι και κυνηγουσε μαζι με τους αλλους τα μαυρακια για ποση ωρα. γενικα παντως απο τους μεταναστες οι μαυροι δε δημιουργουν τοσο προβλημα. να μου λεγατε τα πακια και οι αφγανοι που στην πεφτουνε για μια μεριδα πιλαφι οκ. αλλα αυτοι ρε μαγκες το ψωμι τους βγαζουνε αντε να σου ζαλισουν τα αρχιδια να παρεις cd αλλα μεχρι εκει. γιατι τοσο μισος.

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
αντικειμενικά οι μόνοι που δεν προκαλούν βίαια εγκλήματα είναι οι Νιγηριανοί ρε παιδιά, συμφωνώ ότι είναι παράνομο το να απλώνουν την πραμάτια τους στον δρόμο, όπως είναι παράνομο το να σου καθαρίζουν τα τζάμια στα φανάρια, αλλά όχι και μαφία, θα τρελαθούμε τελείως; ντροπή στον γελοίο που τράβαγε το βίντεο και προσπαθούσε να προκαλέσει ανεπιτυχώς. Αφού τους βλέπετε τους ανθρώπους φοβισμένους να προσπαθούν να φύγουν. Σκεφτείτε ότι τα συγκεκριμένα άτομα έχουν 2 επιλογές για να επιβιώσουν: ή θα κλέψουν-σκοτώσουν-ληστέψουν κλπ κλπ βλέπε Αλβανούς.. ή θα κάνουν κάτι παράνομο (δεν διαφωνούμε για αυτό) αλλά ηθικά αποδεκτό (λες και εμείς πάμε πίσω στο κλέψιμο εφορίας, εφαρμογή νόμων κλπ). Ειδικά τα ουρλιαχτά και τα σχόλια για μαϊμούδες με έκαναν και ντράπηκα πραγματικά  :-. Μετά λέμε τους Γερμανούς ρατσιστές. Κατανόηση χρειάζεται και λύση των προβλημάτων χωρίς βία και ρατσιστικές διαθέσεις. peace.

φιλε μου, μην την ψαχνεις...εδω μεσα δεν μπορουν να καταλαβουν ορισμενοι την διαφορα μεταξυ ενος μεταναστη και της οργανωμενης μαφιας...και φυσικα οργανωμενη μαφια υπαρχει και ρωσσικη και αλβανικη και νιγηριανη και ελληνικη.....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και για να τελειωνω
ρατσιστη δε με εκανε ουτε η  μανα μου ουτε ο πατερας μου.
με εκανε η χωρα μου που δεν μποει να θρεψει τα παιδια της βαει ενα σωρο ξενο κοσμο μεσα.
ναι μου φταιει και το κρατος μου και οι ξενοι. ειναι κακο???
γιατι μια ζωη πρεπει να λεμε οτι αφου υπαρχουν εκει σκατα τοτε δεν πειραζει να υπαρχουν και δω???
οχι ρε φιλε να μην υπαρχουν πουθενα σκατα πως να το κανουμε

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
καλα ρε μαγκες στο τελος που τις τρωτε γιατι δεν το κοψατε?αχαχαχαχαχαχχα λιγο μυαλο ρεεεεε

περα απ την πλακα την πεσανε οι ελληνες στα μαυρακια της ερμου και λυθηκε το προβλημα.παπαρια. μαρεσει που ο τιτλος γραφει σκηνες βιας απο αφρικανους. η καμερα γιατι πηγε στους μαυρους με 10 φουσκωτους απο πισω? για να ανοιξουνε διαλογο? μην τρελαθουμε. το ποιος ηταν ψημενος για σκηνες βιας φανηκε στο βιντεο απο τον καμεραμαν που φωναζε σα γιδι και κυνηγουσε μαζι με τους αλλους τα μαυρακια για ποση ωρα. γενικα παντως απο τους μεταναστες οι μαυροι δε δημιουργουν τοσο προβλημα. να μου λεγατε τα πακια και οι αφγανοι που στην πεφτουνε για μια μεριδα πιλαφι οκ. αλλα αυτοι ρε μαγκες το ψωμι τους βγαζουνε αντε να σου ζαλισουν τα αρχιδια να παρεις cd αλλα μεχρι εκει. γιατι τοσο μισος.

μια φορα πηγανε και οι χρυσαυγιτες χωρις την παρουσια των μπατσων και ιδου τα αποτελεσματα...χαχαχα!!!

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εγω το μονο που ειδα ειναι κατι κοτες φασιστες με την δικαιολογια και καλα του οργανωμενου εγκληματος να βγαζουνε το ρατσιστικο τους μισους σε καημενα ανθρωπακια.
Μας εχουνε κλεψει οι ντοπιοι πατριωτες 300 δις ευρο και δεν ειδα κανεναν απο εσας να την πεφτει στους πολιτικους. Η παρανομη εργασια των νιγηριανων σας πειραξε μπαστουνοβλαχοι.
Επισης πιστευω πως δεν εχετε την ιδια ευαισθησια με τον ρωσο που φερνει παρανομα τα πουτανακια για να γαμιουντε για 10 ευρο.
Η υποκρισια σε αυτη την χωρα ειναι που μας κατεστρεψε.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Νάτανε μόνο η υποκρισία.......................και η μαλακία :jerking: πάει σύνεφο.

Πάντος θα συμφωνήσω με τις παρατηρήσεις σου, τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ προκαλούν τσαμπουκάδες εκει που τους περνει.

Για να κουνηθούνε σε τιποτα "οργανομένους νταβατζοπράκτωρες" θα τους κάνουν τις κωλάρες  :fuck2: πάρκινγκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom