1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δε χρειάζεται. χωριό που φαίνεται.... είπα... πάρτυ με νικς άλλα αρχιδάκια κάνετε....ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ ΤΟ..αυτό
γιατί τη ρουφιανιά την έχετε κάνει επάγγελμα......
δε χρειάζεται. χωριό που φαίνεται.... είπα... πάρτυ με νικς άλλα αρχιδάκια κάνετε....ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ ΤΟ..αυτό
γκεμπελίσκοι σας τα χω πει...
δεν έχω άλλα νικς και έχω βάλει και στοίχημα, δεν κρύβομαι σαν εσάς τις αδερφές.
δεν είμαι υπάλληλος ούτε και υπήρξα ποτέ σε κανένα κόμμα.
δεν ζω πλέον στο μπουρδέλο σας και δεν έχω κανένα συμφέρον από εσάς.
μόνο να σας βλέπω στην μπούτσα χαίρομαι γιατί δε θα βάλετε ποτέ μυαλό.
Υ.Γ.
το προνόμιο της εργασίας είναι όλων των ανθρώπων, όχι μόνο των ηλιθίων και των φασιστών σαν και σας.
Εγώ δουλευω για να ζω, δεν έχω δεκάδες χιλιάδες ποστ με ένα καρο νικς επί 4 χρόνια για να ζω υποστηρίζοντας τα συμφέροντα του κόμματος στο οποίο είμαι υπάλληλος.
ρε παπαράκο!και η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Λάος με την εργατιά ε;
δε χρειάζεται. χωριό που φαίνεται.... είπα... πάρτυ με νικς άλλα αρχιδάκια κάνετε....
γιατί τη ρουφιανιά την έχετε κάνει επάγγελμα......
τι αστικός μυθος κι αυτος με τους "υπαλλήλους του κόμματος"!!
Είσαι αρκετάς κολλημένος όμως για να μην καταλάβεις ότι δεν αναφερόμουν σε σένα.
Χαλάρωσε κ εσύ κ μερικοί άλλοι. Δεν κινείται το σύμπαν γύρως σας αν έχετε ακούσει κάτι σχετικά.
Σωστή!τι αστικός μυθος κι αυτος με τους "υπαλλήλους του κόμματος"!!
δεν εχω δει κανένα "υπαλληλο του κομματος" να παιρνει μισθο που να φτανει το μισθό ενος υπαλλλήλου οποιασδήποτε αλλης εταιρειας.
επισης δεν εχω δει υπαλληλο του κομματος να κοφτεται για το κομμα.
Εκείνος για τον οποίο αναφέρομαι ξέρει ότι μιλώ κυριολεκτικά.
Τώρα από mythbusters χορτάσαμε γέμισε η χώρα από δαυτους.
Προκοπή δεν βλέπω μόνο.
να είσαι τότε σαφής......
αλλιώς η τακτική σου εντάσσεται στη λογική των χουντικών πας μη δικός μας κομμουνιστής.....
ώπα.Σαφής ήμουν και είχα παράθεση. Αλλωστε εκείνος τώρα κάνει την πάπια, προσφιλής τακτική βλέπεις και στοχοποιεί συμπολίτες του, ως σωστός κουκουλοφόρος Συνεργάτης.
να είσαι τότε σαφής......
αλλιώς η τακτική σου εντάσσεται στη λογική των χουντικών πας μη δικός μας κομμουνιστής.....
Σαφής ήμουν και είχα παράθεση. Αλλωστε εκείνος τώρα κάνει την πάπια, προσφιλής τακτική βλέπεις και στοχοποιεί συμπολίτες του, ως σωστός κουκουλοφόρος Συνεργάτης.
ώπα.
συγγνώμη. νόμιζα ότι παρέθεσες εμένα.
απολογούμαι. έχεις δίκαιο.
στα ίδια ηλίθια μυαλά που ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝ είτε ως μουσικό (ΔΙΦΩΝΟ), είτε ως φοιτητή, είτε ως καθηγητή, είτε ως εργαζόμενο ή εφοπλιστή (Ναυτιλιακή)...
λες κι έχει σημασία
ΗΛΙΘΙΟΙ!!!
οι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ΣΥΜ)ΠΟΛΙΤΕΣ!
την πάπια την έβαλα στο άβαταρ για να δώσω χαρά στα καημένα τα φασιστάκια, που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ότι είμαι μετνσάρκωση του αείμνηστου Φέθρυ...
στα ίδια ηλίθια μυαλά που ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝ είτε ως μουσικό (ΔΙΦΩΝΟ), είτε ως φοιτητή, είτε ως καθηγητή, είτε ως εργαζόμενο ή εφοπλιστή (Ναυτιλιακή)...
λες κι έχει σημασία
λες κι οι ίδιοι έχουν αναρτήσει το εκκαθαριστικό τους και την επαγγελματική τους καρτα!
ΗΛΙΘΙΟΙ!!!
Σαφής ήμουν και είχα παράθεση. Αλλωστε εκείνος τώρα κάνει την πάπια, προσφιλής τακτική βλέπεις και στοχοποιεί συμπολίτες του, ως σωστός κουκουλοφόρος Συνεργάτης.