κοίτα εάν εσύ θες να με λες ΠΑΣΟΚ μαγκιά σου.
εγώ ωριμάζοντας επέλεξα να μην ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. για όσους έχουν ελλιπή προσωπικότητα και προσωιπικες ανασφάλειες μια χαρά είναι τα στρατόπεδα.
την τελευταία φορά που βρέθηκα σε στρατόπεδο ήταν στο δικό σου.
Το σιχάθηκα, συνειδητοποίησα ότι το έτερο στρατόπεδο είναι συγκοινωνούν δοχείο και σας έγραψα όλους στα παπάρια μου.
Από την άλλη, μεγαλώνοντας ταχθηκα με την ιδεολογία του αριστερού.
Οχι αυτού που εσείς ορίζετε ως τσύριζα ή σεν ξέρω γω τι αλλο.
Αριστερός δεν είναι ο μη δεξιός.
Αριστερός είναι αυτός που γουστάρει να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Να αλλάξει η καθεστωτική δομή μιας κοινωνίας.
Στην ΕΣΣΔ αριστερός ήταν ο μη κομμουνιστής.
Αλλα που να καταλάβεις τώρα.........
Πάνε στο στρατόπεδο, ευπειθώς ανάφερε και κάνε έπαρση σημαίας........
και γω να αλλάξουν προς το καλύτερο θέλω και πιστεύω ότι δεν θα γίνουν με το να γινουν οι μισοί έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι!
Και αυτό είναι το στοιχειο που δεν μπορώ να συγχωρήσω το ΠΑΣΟΚ όσο άλλοθι κι αν τους δίνεις!
Χέστηκα αν κυβερνάει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή οτι άλλο!
Αυτό που βλέπω επί 30 χρονια είναι ότι όποιος έχει μέσο πληρώνεται και δεν δουλεύει!
Αν είναι και κολλητός παίρνει κάποιο "πακετάκι" και....εις υγείαν τα κορόιδα!
και φυσικά δηλώνει μετά αριστερός....έτσι απλά!
Αλλά που να καταλάβεις!
Νομίζεις ότι δεξιά είναι το πλέι-στέισον και οι Ευαγγελάτοι που απ το πρωι ως το βράδι ζητάνε επί 5 χρόνια εκλογές!
και οτι φταίει το πλέι στέισον που η βενζίνη εγινε 0,90 από 0,80 ενώ τώρα φταινει οι κερδοσκοποι που έφτασε στο 1,6!
εγώ δεν γουστάρω να τρώω αυτά που μας ταιζει η tv!
Γι αυτο και ποτέ δεν ήμουν οπαδος κομμάτων ή ημετέρων!
και αυτό εγώ τουλάχιστον το έχω αποδείξει μια και στις τελευταίες εκλογές ούτε καν με ένοιαζε ποιος θα βγει αλλά και ούτε πήρα θέση!
Σε αντίθεση βέβαια με σένα που ήσουν φανατικά υπέρ του GAP (εδώ ειναι γραμμένα όλα) άσχετο αν ελάχιστους μήνες μετά φεύγεις και απ αυτό το στρατόπεδο!
Για να καταλήξουμε.
Μου τη σπάει η υποκρισία όλων αυτών (γιατί από κει ξεκίνησε-με τον ΠΠ που φώναζε για ανεργίες κτλ) που θεωρούν ότι η δεξιά φταίει για όλα, στρουθοκαμηλίζοντας μια και ξεχνάνε ότι 50 δις (άκουσα) το χρόνο φεύγουν για μισθούς δημ.υπαλλήλων!
Όταν έχεις ένα μαγαζάκι που το δουλεύεις μόνος σου με τη γυναίκα σου και προσλαμβάνεις 30 ατομα προσωπικο, δεν σου φταίει κανένας που βούλιαξες, έστω και αν μετά από 25 χρονια δεν τους δίνεις την αύξηση που θα ήθελαν