Νέα

ΣΚΗΝΕΣ ΣΟΚ βίας απο Αφρικανούς στην οδο Ερμού..!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
......συγκρινει την ΧΑ με τους"Ιους"...και τους ριχνει στο ιδιο τσουβαλι...

εξίσου φανατικοί και οι δύο,με ακραίες θέσεις!
μόνο που οι της ΧΑ είναι υπέρ της Ελάδας (της χώρας που ζούμε όλοι και οφείλουμε να προστατέψουμε και να βελτιώσουμε) ενώ οι του ιού ειναι οι γνωστοί φανατικοί ανθέλληνες τσιριζεοι που κόπτονται με τα δικαιώματα όλων των άλλων εκτος των ελλήνων!

όντως κακώς τους βάζει στο ίδιο τσουβάλι!
είναι βλέπεις φασιστάκι κατά το ΠιΠι ευα-γέλιον!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ενίοτε κάνει και πεζοδρόμιο...

Τυπικός υπερπόντικας...Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι ενατίον μας και όποιος δεν θέλει εικόνες κινσάσα και λάγος στην Αθήνα είναι σίστας...
Άσε που σύμφωνα με τον υπερπόντικα, δεν έχω δικαίωμα να κρίνω τον Ιο...Είπαμε...Φιρμάνι σουλτανικό...
Και σύμφωνα με τον Σκοοτεινό θάλαμο, δεν μπορώ να κρίνω ούτε το βιβλιοφρικάριο...

Ρε σύντροφοι, μια λίστα με τί μπορώ να κρίνω θα μου φτιάξετε, μην τεθώ εκτός γραμμής αν μη τι άλλο!

γεια σου φιλαράκι!
με πρόλαβες!

Χρονια πολλα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
γεια σου φιλαράκι!
με πρόλαβες!

Χρονια πολλα.

Πράγματι έχει δίκιο ο υπερποντικός...Κακώς τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι...Η ΧΑ είναι μια περιθωριοοποιημένη ανίσχυρη οργάνωση με ελάχιστη επιρροή και πόρους ενώ ο Ιος μοστράρει από εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας με κονέ σε παχυλά επιχορηγούμενες μκο και αν πιστέψουμε τις κακές γλώσσες, ακόμη και ξένες πρεσβείες...
Σα να συγκρίνω τα Νέα της Γαστούνης με την Ελευθεροτυπία, από άποψη επιρροής.

Αντεύχομαι φίλε Τζέημς...Όλα καλά να σου πάνε...

εξίσου φανατικοί και οι δύο,με ακραίες θέσεις!
μόνο που οι της ΧΑ είναι υπέρ της Ελάδας (της χώρας που ζούμε όλοι και οφείλουμε να προστατέψουμε και να βελτιώσουμε) ενώ οι του ιού ειναι οι γνωστοί φανατικοί ανθέλληνες τσιριζεοι που κόπτονται με τα δικαιώματα όλων των άλλων εκτος των ελλήνων!

όντως κακώς τους βάζει στο ίδιο τσουβάλι!
είναι βλέπεις φασιστάκι κατά το ΠιΠι ευα-γέλιον!

Επισκέπτης
Ενίοτε κάνει και πεζοδρόμιο...
Υπαρχει και η παροιμια οτι αμα δεν βρεξεις κωλο δεν τρως ψαρι.
Τυπικός υπερπόντικας...Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι ενατίον μας και όποιος δεν θέλει εικόνες κινσάσα και λάγος στην Αθήνα είναι σίστας...
Άσε που σύμφωνα με τον υπερπόντικα, δεν έχω δικαίωμα να κρίνω τον Ιο...Είπαμε...Φιρμάνι σουλτανικό...
Και σύμφωνα με τον Σκοοτεινό θάλαμο, δεν μπορώ να κρίνω ούτε το βιβλιοφρικάριο...

Ρε σύντροφοι, μια λίστα με τί μπορώ να κρίνω θα μου φτιάξετε, μην τεθώ εκτός γραμμής αν μη τι άλλο!
Εχεις καθε δικαιωμα να κρινεις οποιαδηποτε πολιτικη ΘΕΣΗ...αλλα ΔΕΝ το κανεις...Αντι για αυτο πετας ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ και εξυπναδες...οπως εκανες μολις τωρα,και οπως εκανες και στο παρακατω ποστ.
Αν κάποιος βάλει λινκ της ΧΑ λοιδωρείται, κατά κανόνα ορθώς...
Τα λινκ του συγκεκριμένης πολιτικής ατζέντας και αποστολής Ιού πάλι είναι ευαγγέλιο, κοράνι και βίβλος μαζί...
Οι"Ιοι"λοιπον οντας"συγκεκριμενης πολιτικης ατζεντας"(εξυπακουεται οτι ΕΣΥ εισαι υπερανω πολιτικης ατζεντας)ειναι εξισου αξιοπιστοι με την ΧΑ...Και βεβαιως ουτε ιχνος κριτικης της θεσης των"Ιων",η του"βιβλιοφρικαριου",την οποια ΔΗΘΕΝ σου απαγορεψαμε εγω και ο darkroom.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
......συγκρινει την ΧΑ με τους"Ιους"...και τους ριχνει στο ιδιο τσουβαλι...Ο ιδιος ειναι εννοειται υπερανω κατηγοριοποιησεων και η γνωμη του περιπου η ΑΠΟΛΥΤΗ και ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ η οποια βαλλεται εκ δεξιων τε και αριστερων...Γιατι ο ισιος ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ εχει"συγκεκριμενη πολιτικη ατζεντα"...

Εσύ ποντικέ πήγες να συμπαρασταθείς στους "αγωνιστές" ???

Περιμένεις με τους μαύρους λαθρέμπορους μωρέ να κάνεις "επανάσταση"???

Άλλη μια "επανάσταση" έληξε άδοξα...Κλάψε ποντικέ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποινική δίωξη σε βάρος των έξι συλληφθέντων για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα»

Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και τέσσερα πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των έξι ατόμων που συνελήφθησαν για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Εν τω μεταξύ, την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών, προκειμένου η υπόθεση των έξι σύλληφθέντων να ανατεθεί σε Ειδικό Εφέτη Ανακριτή ζήτησε με επείγον έγγραφό του προς τον προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες.

Οι έξι κατηγορούμενοι προσήχθησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί στην Εισαγγελία, κάτω απο αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Πρόκειται για τους: Μαζιώτη Νικόλαο του Αγαμέμνονα ετών 39, Ρούπα Παναγιώτα του Βίκτωρα ετών 41, Σταθόπουλο Ευάγγελο του Κωνσταντίνου ετών 32, Κορτέση Χριστόφορο του Γεωργίου ετών 31, Νικητόπουλο Σαράντο του Ευσταθίου ετών 32 και Γουρνά Κωνσταντίνο του Δημητρίου ετών 30.

Χρησιμοποιήθηκαν έξι τζιπ της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, καθώς ο καθένας ήταν μόνος του σε κάθε αυτοκίνητο, ενώ έξω και γύρω από την Εισαγγελία ήταν συγκεντρωμένοι περίπου 100 φίλοι και συγγενείς τους (ποντικέ είστε απελπιστικά λίγοι), οι οποίοι με την άφιξη των έξι συλληφθέντων φώναζαν συνθήματα.

Η δίωξη σε βάρος τους αφορά τα κακουργήματα της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, της προμήθειας, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών και βομβών από κοινού και με σκοπό να προκαλέσουν κίνδυνο σε ανθρώπους ή πράγματα, έκρηξης από κοινού τετελεσμένης και σε απόπειρα από την οποία προκύπτει κίνδυνος για άνθρωπο και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Επίσης, η δίωξη αφορά τα πλημμελήματα της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς τελεσθείσας με έκρηξη, παράνομης οπλοφορίας, παράνομης οπλοχρησίας και παράνομης οπλοκατοχής.

Ο εκ των συλληφθέντων, Νίκος Μαζιώτης, επιβαρύνεται με τις διατάξεις του νόμου περί τρομοκρατικών οργανώσεων ως διευθύνων την οργάνωση.

Οι έξι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον Σπ.Φυτράκη, συνήγορο υπεράσπισης του Νίκου Μαζιώτη, ο εντολέας του, που σύμφωνα με τη δίωξη φέρεται να είναι ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης και η συγκατηγορούμενη σύζυγός του Παναγιώτα Ρούπα, αρνούνται να απολογηθούν, χαρακτηρίζουν πολιτική τη δίωξη σε βάρος τους και τονίζουν ότι δεν αναγνωρίζουν τη διαδικασία (μωρέ τι μας λένε :jerking:).

Κατά την έξοδό τους από τον εισαγγελέα και ενώ οδηγούνταν στη 19η τακτική ανακρίτρια, σημειώθηκαν επεισόδια, μεταξύ συγκεντρωμένων και της αστυνομικής δύναμης που συνόδευε τους έξι κατηγορούμενους.

Ομάδα περίπου 100 ατόμων (ποντικέ είστε απελπιστικά λίγοι) φώναξε συνθήματα κατά της αστυνομίας, ενώ εκτοξεύθηκαν και μολότοφ κατά των αστυνομικών. Οι τελευταίοι απάντησαν με χρήση χημικών.

Παράλληλα, έγιναν και δύο συλλήψεις.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Για σου φιλαράκι JAMES και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Καλωσόρισες ΠΑΛΙ..

Βασικά επιδη σε είδα μπήκα γιατί δεν έχω πολύ χρόνο
σήμερα για να χαριεντίσω ολα τα άπλυτα αριστεράκια
που τα θρέφει με Ζωοτροφές ο ΣΟΡΟΣ..χεχεχε

James.. να ξέρεις (για χάρη σου) έδωσα ένα χρόνο
παράταση  ασυλίας στον ΠΑΠΑΖΟΛΗ... τον απάλλαξα
λόγω βλακείας...αχαχαχαχαχαχαχα

Άντε φιλαράκι James  κανόνισε να πάμε ταξιδάκι
μέσα στο καλοκαιράκι...στον παράδεισο  :uglystupid:..

ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΤΖΕΣ:

Πείτε επιτέλους τι θέλετε απο την ζωή σας
αράπικο γαμήσι ή Επιστροφή στη ΦΥΣΗ...αχαχαχαχαχαχα

Ρε ξεφτιλισμένα δηλαδή τι πρέπει να γίνει να έχουμε τον κάθε
σκυλαραπα-μαυρο εδώ μέσα να γαμάει τον Έλληνα που πληρώνει
ΦΠΑ, φόρους, εισφορές, νοίκια..

και να τρέχουμε στη ΜΕΡΚΕΛ

ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ...

Άντε κουράδες..... τα λέμε αργά..

Επισκέπτης
Οταν θα βρεις τα ουμπαλα εσυ και κατι αλλοι Στεκουλη να μην αναγνωρισετε μια διαδικασια που μπορει να σας στειλει κανα εικοσαρι χρονια στην μπουζου,ο ηλιος θα βγει απο την δυση...

Μεχρι τοτε γλειψε κανα κωλοτρυπιδι στην Ρηγιλλης και σταυρωσε τα δαχτυλα,γιατι ο Ολι Ρεν ειναι καβλωμενος.

Επισκέπτης
Ρε ξεφτιλισμένα δηλαδή τι πρέπει να γίνει να έχουμε τον κάθε
σκυλαραπα-μαυρο εδώ μέσα να γαμάει τον Έλληνα που πληρώνει
ΦΠΑ, φόρους, εισφορές, νοίκια..
Εγω ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ και τα εσκασα ΝΤΟΥΚΟΥ περσι στον ΟΑΕΕ μωρη λουλου?
Που μια στελναν την διμηνια και μια οχι?
Και οι αλλοι οι ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕΣ κανουν ρυθμιση για να παρουν την ενημεροτητα και μετα εξαφανιζολ μεχρι την επομενη ρυθμιση ετσι?
Γιατι εχουν μαγαζακι οι ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ οι Ελληναρες...και τα αραπακια τους κοβουν ΔΗΘΕΝ κινηση...Φουκαραδες...
Ετσι ε?ΣΟΒΑΡΑ?
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ...ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.
Και προσεξε...Στο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ταμειο τα κανουν αυτα...Σιγα μην πληρωσουν ΙΚΑ στους υπαλληλους τους-οσοι εχουν δλδ.
και να τρέχουμε στη ΜΕΡΚΕΛ
Ναι ΡΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ,να τρεξετε στην Μερκελ και να της γλυψετε ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ...ΠΟΥΤΣΟ εχει βγαλει και ας ειναι γυναικα,για να ΓΑΜΗΣΕΙ κατι ψευτομαγκες σαν και του λογου σας.
ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ...
...ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ...ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΟΚΑΣ...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Εγω ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ και τα εσκασα ΝΤΟΥΚΟΥ περσι στον ΟΑΕΕ μωρη λουλου?
Που μια στελναν την διμηνια και μια οχι?
Και οι αλλοι οι ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕΣ κανουν ρυθμιση για να παρουν την ενημεροτητα και μετα εξαφανιζολ μεχρι την επομενη ρυθμιση ετσι?
Γιατι εχουν μαγαζακι οι ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ οι Ελληναρες...και τα αραπακια τους κοβουν ΔΗΘΕΝ κινηση...Φουκαραδες...
Ετσι ε?ΣΟΒΑΡΑ?
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ...ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.
Και προσεξε...Στο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ταμειο τα κανουν αυτα...Σιγα μην πληρωσουν ΙΚΑ στους υπαλληλους τους-οσοι εχουν δλδ.Ναι ΡΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ,να τρεξετε στην Μερκελ και να της γλυψετε ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ...ΠΟΥΤΣΟ εχει βγαλει και ας ειναι γυναικα,για να ΓΑΜΗΣΕΙ κατι ψευτομαγκες σαν και του λογου σας....ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ...ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΟΚΑΣ...

Μωρη ΛΟΥΛΟΥΚΑ και δήθεν ΑΝΘΠΩΠΙΣΤΗ μη σε χέσω πατόκορφα...
Αν με πιάσουν έμενα και πουλάω
παράνομα θα με γαμήσουν στο πρόστιμο..
γιατί είμαι Έλληνας, και αν πω τίποτα θα μου πουν
οι άλλοι και θα έχουν δίκιο..

"ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΓΚΑΣ και ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙΣ"

και σου λέω τώρα εγώ αυτός "Ο ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ";;

σου έχω πει να κόψεις το γαμημένο ΧΑΣΙΣΑΚΙ..

Όσο για τον ΟΑΕΕ και τις ρυθμίσεις ΝΑΙ μπορεί και να έχεις δίκιο
άλλα να ξέρεις ότι εσύ και κάποιοι άλλοι με τα μυαλά που κουβαλάτε

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΤΕ.....

Και συ συνεχίζεις να κλαψομουνιάζεις για τους ΜΑΥΡΟΥΣ

δεν πειράζει όμως....ΒΡΕΣ ΤΟΥΣ...

Τέλος αν γουστάρεις αραπάκια...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ

ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ

πολλά αράπικα ΦΙΛΑΚΙΑ....Οπισθοκαυλοπόντικο

PS: Toν Βουιδοκέφαλο Βελουχιώτη τον είδες...

Επισκέπτης
Μωρη ΛΟΥΛΟΥΚΑ και δήθεν ΑΝΘΠΩΠΙΣΤΗ μη σε χέσω πατόκορφα...
Αν με πιάσουν έμενα και πουλάω
παράνομα θα με γαμήσουν στο πρόστιμο..
γιατί είμαι Έλληνας, και αν πω τίποτα θα μου πουν
οι άλλοι και θα έχουν δίκιο..

"ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΓΚΑΣ και ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙΣ"
Καλα εσυ εισαι απο αλλο ανεκδοτο...Ρε παπαρα ραφ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ φοροδιαφευγουν ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ...Και ερχεται μια ωραια πρωια ο εφοριακος και κλεινει τα βιβλια,τσεπωνει και το αντιτιμο ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ και ολα καλα και ωραια...
Κοψε τις ρακες λεμεεεεεε......
και σου λέω τώρα εγώ αυτός "Ο ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ";;
Ο σκυλαραπας δεν ξερω αν ειναι μαγκας,ξερω ομως οτι ειναι ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ.
Και οντας ξεβρακωτος αυτο δεν τον κανει ΛΙΓΟΤΕΡΟ(η περισσοτερο)τιμιο απο το ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ που κλεβει απο την τσεπη του-βλεπε το παραδειγμα με τον ΟΑΕΕ.
Και που το λαμογιο και κουραδομαγκας ελληναρας αφου κλεψει το ΦΠΑ,κλεψει τον ΟΑΕΕ,κλεψει το ΙΚΑ απο τον υπαλληλο του"ανακαλυπτει"οτι κατι υποσιτισμενοι απο την Νιγηρια που ηρθαν στην Ελλαδα κολυμπωντας"του τρωνε το ψωμι των παιδιων του"....αχαχαχαχαχαχαχαχα.....
Ειστε αξιοι της τυχης σας τελικα Ελληναρες...Γλειψτε το κωλοτρυπιδι της Μερκελ και αγανακτηστε με τα αραπακια με τις μαιμου τσαντες...ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΛΕΟΣ.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
Οταν θα βρεις τα ουμπαλα εσυ και κατι αλλοι Στεκουλη να μην αναγνωρισετε μια διαδικασια που μπορει να σας στειλει κανα εικοσαρι χρονια στην μπουζου,ο ηλιος θα βγει απο την δυση...

Μεχρι τοτε γλειψε κανα κωλοτρυπιδι στην Ρηγιλλης και σταυρωσε τα δαχτυλα,γιατι ο Ολι Ρεν ειναι καβλωμενος.

Αλλά  ντάλων ποντικάκι.  

Σε καταλαβαίνω, η στενοχώρια που περνάς βλέποντας τους "αγωνιστές" στη φυλακή είναι μεγάλη.... :2funny: :2funny: :2funny:

Περαστικά, αλλά μέχρι να πετύχει η "επανάσταση" θα σε έχω για τον πούτσο  :bigdick:

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Από τότε πού οι άνθρωποι δημιούργησαν κοινωνίες, ταυτόχρονα δημιουργήθηκαν καί κοινωνικές συγκρούσεις. Οι κοινωνικές συγκρούσεις είναι αέναες καί ανεξάρτητες από τίς πολιτικές.
Διατυπώνεις λάθος τό ερώτημα.
Σέ ΚΑΘΕ κοινωνική σύγκρουση οι αντίπαλο δεν είναι ο χορτάτος και ο πεινασμένος, αλλά ο δυνατός και ο αδύνατος. Δεν χρειάζεται νά σού αναφέρω ποιός κερδίζει.

Όταν λέμε χορτάτος vs πεινασμένος εσύ το εννοείς καρδαμωμένος vs εξαθλιωμένος έτσι; Ακόμα κι έτσι να είναι όμως λίγες φορές οι αδύνατοι γίναν δυνατοί και το αντίστροφο;
Το “λάθος διατυπωμένο ερώτημα” ξεκίνησε με ένα ποστ σαν αυτό, που άλλωστε αυτοαναιρείται από τον ίδιο τον  συγγραφέα:
κοιτα βαλε ενα πεινασμενο και ενα χορτατο να τσακωθουνε.οι πιθανοτητες ειναι υπερ του χορτατου αν και ειδα ενα κεφαλι ενος τυπου με μπλουζα ελλας ανοιγμενο σαν καρπουζι,εγω ειμαι κατα της βιας σε τετοια περιστατικα.οποιος δεν εχει επιχειρημα σαφως και κραζει αλλα πολυ απλα ..δεν λεει.

Δεν ξέρω αν έχει νόημα να διατυπώνω πράγματα αυτονόητα
Μία τίγρη πότε λένε ότι είναι πιο επικίνδυνη χορτάτη ή πεινασμένη; Να ρωτήσουμε τον gaba που ξέρει από κυνήγι..
Ο αράπης του πιο πάνω ποστ πότε θ' ανοίξει κεφάλια, πεινασμένος ή ψιλοχορτάτος;
Γιατί ο Δήμος τους αφήνει να βγάλουν κάνα μεροκάματο 20-30 ευρό ώστε να μην πάρουν τις σπάθες και ν' αρχίσουν να παίρνουν κεφάλια;
Οι επαναστάσεις που έχουν γίνει, οι κανονικές έτσι, όχι οι βαφτισμένες,  ;) γιατί γίναν από τους άθλιους;
Φανταζόταν ποτέ το ψωλίδιο, η Αντουαννέτα που άλλαζε τουαλέτα κάθε μισάωρο, όταν παντρεύτηκε τον Λουδοβίκο, πως μια μέρα θα της δίναν το ερίτιμο κεφάλι στα χεράκια της;
Οι εξαθλιωμένοι μπολσεβίκοι κι ο τσάρος;
Μετά το ζεύγος Τσαουσέσκου;
Οι Έλληνες γιατί επαναστάτησαν μετά από 400 χρόνια; Όσο περνούσαν “καλά” κι οι Οθωμανοί είχαν μια λογική στη φορολογία και την διοίκηση γιατί δεν επαναστατούσαν; Όταν το οικοδόμημα όμως άρχισε να μυρίζει σαπίλα τα κόζια άλλαξαν..
Είναι δυνατόν να την πέσουν ποτέ εθνίκια, που το μόνο κίνητρό τους είναι η μαλακία στο κεφάλι τους, σε πεινασμένους μαύρους και να μην φάνε ξύλο;

Και μετά μου λες “βάλε έναν πεινασμένο με έναν χορτάτο να τσακωθούν”. Ποιος από τους δύο θα έχει δίκιο στην συνείδησή του; Ο χορτάτος θα παλέψει να διατηρήσει τα κεκτημένα του. Θα είναι όμως σε άμυνα και πάνω στη χώνεψη. Ο πεινασμένος θα παλέψει σα λυσσασμένος.  Στο  τέλος απλά θα σε φάει.

Έλα πάρε κι έναν Brecht.

Αυτοί που βρίσκονται ψηλά
θεωρούν ταπεινό να μιλάς για το φαΐ.
Ο λόγος; έχουνε κιόλας φάει.
Αυτοί που αρπάνε το φαϊ απ’ το τραπέζι
κηρύχνουν τη λιτότητα.
Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσίματα
ζητάν θυσίες.
Οι χορτάτοι μιλάν στους πεινασμένους
για τις μεγάλες εποχές που θά 'ρθουν.

Άντε κι έναν Λοΐζο

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο είχαμε 415 συνολικά συλλήψεις λαθρομεταναστών σε ολόκληρη την Ήπειρο. Η κατάσταση συνεχίζει να είναι δραματικά ανεξέλενγκτη και το κράτος απών. Τα μεγάλο νούμερο των συλλήψεων δε φανερώνει σε καμία περίπτωση το προγματικό νούμερο των λαθρομεταναστών που προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα τις δυο αυτές ημέρες. Αν αναλογιστούμε μάλιστα την απραγία των αστυνομικών αρχών και την εμπλοκή προσώπων των αρχών σε λαθραίες συναλλαγές τότε εύκολα μπορεί να φανταστεί κάποιος το πόσο μεγάλο είναι στη πραγματικότητα το νούμερο αυτό

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Καλα εσυ εισαι απο αλλο ανεκδοτο...Ρε παπαρα ραφ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ φοροδιαφευγουν ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ...Και ερχεται μια ωραια πρωια ο εφοριακος και κλεινει τα βιβλια,τσεπωνει και το αντιτιμο ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ και ολα καλα και ωραια...
Κοψε τις ρακες λεμεεεεεε......

Ο σκυλαραπας δεν ξερω αν ειναι μαγκας,ξερω ομως οτι ειναι ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ.
Και οντας ξεβρακωτος αυτο δεν τον κανει ΛΙΓΟΤΕΡΟ(η περισσοτερο)τιμιο απο το ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ που κλεβει απο την τσεπη του-βλεπε το παραδειγμα με τον ΟΑΕΕ.
Και που το λαμογιο και κουραδομαγκας ελληναρας αφου κλεψει το ΦΠΑ,κλεψει τον ΟΑΕΕ,κλεψει το ΙΚΑ απο τον υπαλληλο του"ανακαλυπτει"οτι κατι υποσιτισμενοι απο την Νιγηρια που ηρθαν στην Ελλαδα κολυμπωντας"του τρωνε το ψωμι των παιδιων του"....αχαχαχαχαχαχαχαχα.....
Ειστε αξιοι της τυχης σας τελικα Ελληναρες...Γλειψτε το κωλοτρυπιδι της Μερκελ και αγανακτηστε με τα αραπακια με τις μαιμου τσαντες...ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΛΕΟΣ.

Καλά μαλάκα υπερποντικαρά είσαι για πολύ γέλιο λέμε.. :2funny: γράψε και άλλες μαλακίες να γελάσουμε  :uglystupid:

Ρε συ επειδή δηλαδή κάποιου γαμιέται η γυναικά του (λέμε τώρα) αυτός αντί να δει ποιο είναι το πρόβλημα στο σπίτι του
και να το διορθώσει πρέπει να μαζέψει και όλες τις πουτάνες από το ανατολικό και αφρικανικό μπλοκ και να κάνει παρτούζες
έτσι;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και επειδή δεν θα μπορεί να τις γαμήσει όλες  :uglystupid: γιατί δεν γίνεται να φωνάξει και όλους
τους μαύρους και Πακιστανούς να γαμήσουν και αυτοί γιατί είναι ΑΓΑΜΗΤΟΙ  :uglystupid:

Αυτή είναι η λύση σου για το σπίτι του ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΟΥ...κατά σένα με λίγα λόγια έτσι... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

[size=20pt]ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΝ [/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πλακα εχεις λεμε...  :2funny: :2funny: :2funny:

Γράψε και άλλα παραμορφωμένο ποντίκι !!!  :grin: :grin: :grin:

Πω πω τα νεφρά μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πλάκα έχετε εσείς οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ  :uglystupid:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ
Κατ'αρχην νοικιαζεις 150-200 μισθοφορους
απο τις φουρνιες του κολβεζι.νιγηρια,ν,αφρικη,σουδαν κλπ κλπ
ανεβαζεις τα εμβληματα που εχουν μαθει πολυ καλα οι αραπαδες (δειγμα δωρεαν)
και σε 2 μηνες η Ελλαδα ειναι γυαλι.
λυση απλη φθηνη και γρηγορη

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    1,9 KB · Εμφανίσεις: 21

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ
Κατ'αρχην νοικιαζεις 150-200 μισθοφορους
απο τις φουρνιες του κολβεζι.νιγηρια,ν,αφρικη,σουδαν κλπ κλπ
ανεβαζεις τα εμβληματα που εχουν μαθει πολυ καλα οι αραπαδες (δειγμα δωρεαν)
και σε 2 μηνες η Ελλαδα ειναι γυαλι.
λυση απλη φθηνη και γρηγορη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Όταν λέμε χορτάτος vs πεινασμένος εσύ το εννοείς καρδαμωμένος vs εξαθλιωμένος έτσι; Ακόμα κι έτσι να είναι όμως λίγες φορές οι αδύνατοι γίναν δυνατοί και το αντίστροφο;
Το “λάθος διατυπωμένο ερώτημα” ξεκίνησε με ένα ποστ σαν αυτό, που άλλωστε αυτοαναιρείται από τον ίδιο τον  συγγραφέα:
Δεν ξέρω αν έχει νόημα να διατυπώνω πράγματα αυτονόητα
Μία τίγρη πότε λένε ότι είναι πιο επικίνδυνη χορτάτη ή πεινασμένη; Να ρωτήσουμε τον gaba που ξέρει από κυνήγι..
Ο αράπης του πιο πάνω ποστ πότε θ' ανοίξει κεφάλια, πεινασμένος ή ψιλοχορτάτος;
Γιατί ο Δήμος τους αφήνει να βγάλουν κάνα μεροκάματο 20-30 ευρό ώστε να μην πάρουν τις σπάθες και ν' αρχίσουν να παίρνουν κεφάλια;
Οι επαναστάσεις που έχουν γίνει, οι κανονικές έτσι, όχι οι βαφτισμένες,  ;) γιατί γίναν από τους άθλιους;
Φανταζόταν ποτέ το ψωλίδιο, η Αντουαννέτα που άλλαζε τουαλέτα κάθε μισάωρο, όταν παντρεύτηκε τον Λουδοβίκο, πως μια μέρα θα της δίναν το ερίτιμο κεφάλι στα χεράκια της;
Οι εξαθλιωμένοι μπολσεβίκοι κι ο τσάρος;
Μετά το ζεύγος Τσαουσέσκου;
Οι Έλληνες γιατί επαναστάτησαν μετά από 400 χρόνια; Όσο περνούσαν “καλά” κι οι Οθωμανοί είχαν μια λογική στη φορολογία και την διοίκηση γιατί δεν επαναστατούσαν; Όταν το οικοδόμημα όμως άρχισε να μυρίζει σαπίλα τα κόζια άλλαξαν..
Είναι δυνατόν να την πέσουν ποτέ εθνίκια, που το μόνο κίνητρό τους είναι η μαλακία στο κεφάλι τους, σε πεινασμένους μαύρους και να μην φάνε ξύλο;

Και μετά μου λες “βάλε έναν πεινασμένο με έναν χορτάτο να τσακωθούν”. Ποιος από τους δύο θα έχει δίκιο στην συνείδησή του; Ο χορτάτος θα παλέψει να διατηρήσει τα κεκτημένα του. Θα είναι όμως σε άμυνα και πάνω στη χώνεψη. Ο πεινασμένος θα παλέψει σα λυσσασμένος.  Στο  τέλος απλά θα σε φάει.

Έλα πάρε κι έναν Brecht.

Αυτοί που βρίσκονται ψηλά
θεωρούν ταπεινό να μιλάς για το φαΐ.
Ο λόγος; έχουνε κιόλας φάει.
Αυτοί που αρπάνε το φαϊ απ’ το τραπέζι
κηρύχνουν τη λιτότητα.
Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσίματα
ζητάν θυσίες.
Οι χορτάτοι μιλάν στους πεινασμένους
για τις μεγάλες εποχές που θά 'ρθουν.

Άντε κι έναν Λοΐζο

πολυ καλα τα λες φιλε απλα να σου πω το εξης,οτι ο πεινασμενος ειναι η μειοψηφια στην συγκεκριμενη περιπτωση (των αφρικανων) και ο φαγωμενος(ο καρδαμομενος)ειναι δυστηχως η πλειοψηφια.δεν σου χουνε πει ποτε την τραγικη κουβεντα "οι αλλοδαποι μας πηρανε τις δουλειες"και συ μονο και μονο απο ευγενεια απαντησες στον συμπατριωτη σου "να βγουμε για κανα καφεδακι να τα πουμε"?

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
να φύγουν να πάνε στην χώρα τους στην αραπιά ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom