countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
43 σοφε γερονταΤί ηλικία έχεις νεαρέ ψυχοπαραδαρμένε;
43 σοφε γερονταΤί ηλικία έχεις νεαρέ ψυχοπαραδαρμένε;
ενω αυτη η αισθητικη ειναι ανωτερου επιπεδου... Πειστικα και μετανοώ.... απεταξαμην τον Ρουμπινσταιν και τον Μακαβεγιεφ, τον Αιζενσταιν και Προκοφιεφ και τα ΚιρωφΕλα μωρέ μαλάκα ξενέρωτε αριστεριτζή.Μιά ζωή ταγάρι καί αντάρτικο τραγούδι είναι η αισθητική σας.
δες το βίντεο και μετά μίλα για "μαγαζάτορες"
στην επιτροπή παραεμπορίου είναι ο εκδότης του ελ. κόσμου (πρωην ΧΑ και νυν λαος) και τρεις τουλάχιστον λαοτζήδες - στελέχη.
δες κι αυτους που κάνανε τον τσαμπουκά.... αν είναι μαγαζάτορες, εγώ είμαι ο φέθρυ!
κοιτα βαλε ενα πεινασμενο και ενα χορτατο να τσακωθουνε.οι πιθανοτητες ειναι υπερ του χορτατου αν και ειδα ενα κεφαλι ενος τυπου με μπλουζα ελλας ανοιγμενο σαν καρπουζι,εγω ειμαι κατα της βιας σε τετοια περιστατικα.οποιος δεν εχει επιχειρημα σαφως και κραζει αλλα πολυ απλα ..δεν λεει.συμφωνω αν και αντιθετος με τους μαυρους συμφωνω.τι αλλαζει ομως φιλε μου???
ξαναρωταω αν αυτοι ειχαν τα μπαλακια και τους καναν περισοτερο μαυρους δεν θα κραζατε???
kaviros69
Ξεχασες τό "πρώτοι στόν αγώνα πρώτοι στα μαθήματα" πού ήταν κεντρικό σύνθημα τών ΚΝΑΤ την περίοδο 80-90;Xέσε μας τώρα πού θα μιλήσουν οι σταλινικοί γιά ηθική καί αρχές!
αν και δεν υπηρξα Κνιτης ποτε τουλαχιστον αυτοι ηταν συνεπεις σε αυτο... Δεν ηταν δηθεν Αριοι απογονοι του Απολλωνα που νομιζαν οτι ειναι αριστοκρατες... Κατι ηξερε ο αδολφος που μαζευε ολους τους κομπλεξαρισμενους σαν και σενα στην Γκεσταπο για να βγαλουν το αχτι τους επειδη ηυαν κομπλεξικοι αποτυχημενοι... αντε πηγενε να πουλησεις Απολλωνει Ημιφως σε καμμια δυστυχισμενη Ουκρανη. Ελληναρα
Η σταση του Στεκουλη για το ζητημα ειναι χαρακτηριστικη...ο κατα τα αλλα κοινοβουλευτικος Στεκας επικαλειται την νομιμοτητα-κανονικο προπετασμα καπνου λεμε...-οσο οι βρωμοποδαραδες χρυσαυγουλοι κανουν την σκατοδουλεια για λογαριασμο του.
Συντομα θα πρεπει το καθε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ να πει το μεγαλο ΝΑΙ η το μεγαλο ΟΧΙ.
Ρε στην Λενορμαν θα τους φτασουν λεμε...ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ...Και μετα θα μπουκαρουνε εδω μεσα οι "μετριοπαθεις"τυπου Στεκα και δε συμαζευεται να αλυχτησουν για την"ανομια"...Υποκρισια και αγιος ο Θεος.
Ξεφτιλες Ελληναρες αυτοκτονηστε!
Απαξ και μπεις σε συζητηση περι"νομιμοτητας"και"παρανομιας"ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ εχεις πεσει στην εθνικιαρικη λουμπα...
ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΨΙΛΟΧΑΦΙΕΔΑΚΟ?ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα οι πειναλέοι αγορίνα δε ζητάνε ιδεολογική ταυτότητα.... πάρε διάβασε το Μάουτχάουζεν του καμπανέλη να δεις τι έπαθαν οι φασίστες της ράτσας σου όταν τελείωσε ο βου παγκόσμιος.....
αααααααχαχαχαχαχαχαχαααχαχα ούτε από την ιστορία δε μαθαίνετε καθιζήματα......
κοιτα βαλε ενα πεινασμενο και ενα χορτατο να τσακωθουνε.οι πιθανοτητες ειναι υπερ του χορτατου αν και ειδα ενα κεφαλι ενος τυπου με μπλουζα ελλας ανοιγμενο σαν καρπουζι,εγω ειμαι κατα της βιας σε τετοια περιστατικα.οποιος δεν εχει επιχειρημα σαφως και κραζει αλλα πολυ απλα ..δεν λεει.
100% Συμφωνω! απλα αφου οι Εθνικοφρωνες του σαιτ οποιον δεν ειναι μαζι τους τον θεωρουν Ταγαρι-Αδερφη και Σταλινικο απλα απαντω αναλογωςο Ιβανωφ με τα περιφημα 'ερευνητικα' του ινστιτουτα, κατι αναλογο δεν προσπα8ησε, ανεπιτυχως, να κανει;
ο Λισενκο με τις λαμαρκιανες ιστοριουλες του;
πς μακρια απο μενα τα της Εβραικης σεκτας, αλλα καλο ειναι να βλεπει κανεις την..ουτοπια και απο τις 2 πλευρες ;)
100% Συμφωνω! απλα αφου οι Εθνικοφρωνες του σαιτ οποιον δεν ειναι μαζι τους τον θεωρουν Ταγαρι-Αδερφη και Σταλινικο απλα απαντω αναλογως
νιωσε.Αν το σκεφτείς καλύτερα θα καταλάβεις ότι οι πιθανότητες είναι συντριπτικά υπέρ του πεινασμένου γιατί έχει και ισχυρότερο κίνητρο.
Ορθή διαπίστωση με την απαραίτητη επισήμανση ότι οι αριστεριστές της ιστοσελίδας όποιν δεν είναι μαζί τους τον θεωρουν φασίστα, σεξιστή και χιτλερικό...
ωραι οποτε υπαρχει ευτυχως μια ανεξαρτητη μειοψηφια την οποια προσπαθουν τα δυο ακρα να ταμπελοποιησουν... Παντα ετσι ηταν και θα ειναι c'est la vie ( pas en rose toujours)Ορθή διαπίστωση με την απαραίτητη επισήμανση ότι οι αριστεριστές της ιστοσελίδας όποιν δεν είναι μαζί τους τον θεωρουν φασίστα, σεξιστή και χιτλερικό...
ΟΣΑ ΚΙΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΗΛΗΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΨΙΛΟΧΑΦΙΕΔΑΚΟ?
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΝΑΖΙ
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ.
εγώ που είμαι με όλους τι είμαι;
εγω θα ερχομουν να εισαι σιγουρος
και δεν ξερω που να σε βρω,θα επρεπε;
εαν ομως επιθυμεις να μου δειξεις τις γεμιστηρες σου,μου λες
τσακωνω το μηχανακι και ερχομαι οπου μου πεις,εντος Αθηνας
τα κουβαδάκια μου να τα φέρω;
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααα
πες μας να ρθουμε και μεις οι χέστες να πάρουμε μάτι.....
ωραι οποτε υπαρχει ευτυχως μια ανεξαρτητη μειοψηφια την οποια προσπαθουν τα δυο ακρα να ταμπελοποιησουν... Παντα ετσι ηταν και θα ειναι c'est la vie ( pas en rose toujours)
επι ευκαιρεια
οχι σαν τον περσονα ...ετσι Γκαμπα?
Οπως τα εφερες οταν σου ειπα να παιξουμε?
Χωρις την σκια του Γκαμπα δεν μπορεις να ερθεις να παρεις ματι?
χρειάζομαι κάποιον να με προστατεύει από άντρες σαν και σένα....
Υ.Γ.
ειδικά για σένα άντρακλα ο γκάμπα μου είπε τα καλύτερα.