Επισκέπτης
Mάλιστα.Από τόν Ιούνιο πού θά πουλάς ντομάτες χωρίς απόδειξη θα αρχίσει νά τρέμει ο Καπιταλισμός!!!
Μού θυμίζεις τά αφεντικά σου πού έτρωγαν ντολμάδες α λα Μαρίκα Μητσοτάκη.Επανάσταση έκαναν κι αυτοί.
Βρέ δε ντρεπόσαστε.
Εγω να ντρεπομε ρε ή εσυ που υποστηριζεις ενα τσουρμο θρασυδειλους που την πεσαν στους ταλαιπωρους αφρικανους για να κανουν το κομματι τους ? Και μη μου πεις οτι τους ακροδεξιους τους επιασε ξαφνικα ο πονος για τους εμπορους της Ερμου. Η μηπως τους προκαλεσαν οι μαυροι ? Και θελανε και video τα μαλακισμενα για να δουμε τι ? Ποσο κοτες ειναι. "Ρε ειμαστε λιγοι" φωναζει ο μαλακας. Γιατι μονο ετσι μπορει να κανει τον μαγκα 10 σε 1. Δεν εχετε τ΄αρχιδια να πατε ενας προς εναν κοτουλες.
Ειδες να γραφω οτι θα ριξω τον καπιταλισμο επειδη πουλαω στο δρομο ντοματες ? Αν δεν καταλαβες ενοουσα πως αν θελει κανα αρχιδακι σαν αυτα στο video ας ερθει να μου πει οτι κανω παραεμποριο να του δειξω ποσα απιδια παιρνει ο σακος. Γιατι αν δεν το ξερεις η επιβιωση ειναι πανω απο τους νομους. Αντε λοιπον αφου σας καιει το παραεμποριο τι περιμενετε γιατι δεν την πεφτετε και σε πωλητες σαν εμενα ?