Επισκέπτης
Σε νησί θα πάτε ρε,δεν σας αρέσει η Αθηνά;;;με το παπόρι?
Σε νησί θα πάτε ρε,δεν σας αρέσει η Αθηνά;;;με το παπόρι?
με το παπόρι?
ρε συ ο αλλος γιατι φωναζε συνεχως αστυνομια;αστυνομίαααααααααααααααααααα
αστυνομίααααααααααααααααααααα
ααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχααχαααααα
ησουνα και εσυ στην κουβεντα και μιλουσες..ξερεις και που θα με βρεις και τα παντα... εγω ακομα περιμενω..αλλωστε δεν ειναι δυσκολο να με βρεις... στην δουλεια μου πανω θα με βρεις..
ησουνα και εσυ στην κουβεντα και μιλουσες..ξερεις και που θα με βρεις και τα παντα... εγω ακομα περιμενω..αλλωστε δεν ειναι δυσκολο να με βρεις... στην δουλεια μου πανω θα με βρεις..
το ραντεβου το εκλεισες με αλλον,και εκεινον περιμενεις
οχι με μενα το ραντεβου
εγω θα ερχομουν να εισαι σιγουρος
και δεν ξερω που να σε βρω,θα επρεπε;
εαν ομως επιθυμεις να μου δειξεις τις γεμιστηρες σου,μου λες
τσακωνω το μηχανακι και ερχομαι οπου μου πεις,εντος Αθηνας
για να ξερουμε τι λεμε
κάτι μου λέει ότι ο τσουχτερός θ' αργήσει να ξαναφανεί (υπό το ίδιο νικ τουλάχιστον)!
Όπα πολλοί βαρύμαγκες πλακώσανε σήμερα
Πάρτε τον ύμνο σας αφού γουστάρετε κάργα μαύρους!!!!
Tί ήθελες να φωναζεί,φωτιά;;;ρε συ ο αλλος γιατι φωναζε συνεχως αστυνομια;
άλλαξε το νικ!!!
άλλαξε το νικ!!!
Tί ήθελες να φωναζεί,φωτιά;;;
Αν και θα έπρεπε μιας και καίγοταν ο κώλος του!!!
ΝΙΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤι σκατά? τοση κόμπλα ξεχειλίζουν οι Ελληναράδες? δεν βλέπουν οτι ξύνουν το κακάδι στη μύτη τους και απορούν μετά γιατί ματώνει? φασισταράδες! οι μαύροι στην Ερμού σας έφταιξαν για το χάλι μας ! γαμώ τη κωλοφάρα μας
Ευγε αρχίδια προκαλέσατε και τις φάγατε ώστε στο τέλος ουρλιάζατε γλου γλου και πολιςςςςςςςςς σαν κοριτσάκια
καλά μη κλάσεις μόνο και μας έρθει καμιά καπότα στη μουρηΝΙΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Λοιπόν, έχουμε και λέμε: τελειώσαμε με τους Τούρκους, χύσαμε το αίμα των Αλβανών, ράψαμε τα ρούχα με τα σκοπιανά δέρματα, πατάξαμε το λαθρεμπόριο στην Αθήνα, ξεκινάμε τον εμφύλιο για να καθαρίσουμε τη ράτσα από τους εαμοσλαβοβουλγαροαναρχοκομμουνιστοληστοσυμμορίτες... Πολλή δραστηριότητα ρε παιδί μου! Τελικά αν είσαι φασίστας σε αυτή τη χώρα έχεις πολύ διευρυμμένο ωράριο!