σιγα μη ταπαιρνε μπροστα σου!Δεν παίρνει ποσοστά,ζήτησα και εξυπηρέτησε ο κύριος καθηγητής του ΠΑΜΑΚ!!! ;)
ποτε θα περασετε στο μαθημα με τα πακια? εχει τεθει το χρονοδιαγραμμα?
σιγα μη ταπαιρνε μπροστα σου!Δεν παίρνει ποσοστά,ζήτησα και εξυπηρέτησε ο κύριος καθηγητής του ΠΑΜΑΚ!!! ;)
Οι οποίοι έχουν κλέψει σουπερμάρκετ,μανάβικα κτλ κυρίως.κοιτα φιλε οτι υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση απο ελληνες αστυνομικους για απραδειγμα ναι υπαρχει αλλα τα νουμερα λενε την αληθεια για αυτους που θελουν να δουν τα πραματα οπως ειναι και οχι συριζεικα. οι φυλακες ειναι γεματες με αλλοδαπους. δεν ειναι ξενοφοβια .αμα πω οτι παλια τι ωραια που κοιμοντουσαν με ανοιχτες πορτες θα γινω γραφικος φανταζομαι
να παμε παρεα ρε συναγωνιστηχαχαχαχα!! τα σπασε! μην ξεχασεις να της δωσεις και τους "συντοφικους" χαιρετισμους μου!!
Παρτε εδω να μορφοθειτε!να δειτε την αληθεια! [youtube=425,350]DJ05ou_WIkE&feature=related[/youtube] δειτε εδω την αληθειαΠάρε να διαβάσεις ρε να μορφωθείς για το Ισλαμ
..εισαι αλβανος που κανεις τον κινεζο
τουλαχιστο ακομη και οι αλβανοι πιστευουν σε μια πατριδα...Γιαυτο προφανως εγραψα το "εμεις?" γιατι δεν ειμαι αλβανος. Μαλλον θελει μια-δυο επαναληψεις για να το συνηθισουν
Τέτοια μαθήματα δεν έχουμε από ότι φαίνεται,κάτι κουκλάρες βλέπω από τον κύριο καθηγητή!!!σιγα μη ταπαιρνε μπροστα σου!
ποτε θα περασετε στο μαθημα με τα πακια? εχει τεθει το χρονοδιαγραμμα?
Γιαυτο προφανως εγραψα το "εμεις?" γιατι δεν ειμαι αλβανος. Μαλλον θελει μια-δυο επαναληψεις για να το συνηθισουν
οχι φιλαρακι μου οχι. δεν ειναι αυτοι που εχουν κλεψει τα σουπερ μαρκετ.ειναι για κακουργηματαΟι οποίοι έχουν κλέψει σουπερμάρκετ,μανάβικα κτλ κυρίως.
Να ενημερώσω δεν ότι έχουμε 2.000.000 αλλοδαπούς,εξαθλιωμένοι οι περισσότεροι,πάλι πολύ μικρά είναι τα νούμερα.
Κάποιοι ναι είναι και για αυτό,όπως και Ελληνές.οχι φιλαρακι μου οχι. δεν ειναι αυτοι που εχουν κλεψει τα σουπερ μαρκετ.ειναι για κακουργηματα
Ελα μην ντρεπεσαι, πες το
Μην κρυβεσαι
να παμε παρεα ρε συναγωνιστη
Εγω θα τις γαμω και θα τις δερνω
Εσυ θα το ριξεις στις χειραψιες και τα Hallow
εσυ τι εισαι? ελληνας που παριστανεις τον "αριο"?
μασατζουδες?Τέτοια μαθήματα δεν έχουμε από ότι φαίνεται,κάτι κουκλάρες βλέπω από τον κύριο καθηγητή!!!
Όχι ρε μαλακά σοβαρά και σε πέρασα για τον Σούπερμαν!!!οντως ηρθε η ωρα... εγω ειμαι ο μπατμαν
δεν ειναι για κλοπες μονο .και κυριως δεν ειναι για μικροκλοπες.Κάποιοι ναι είναι και για αυτό,όπως και Ελληνές.
Η πλειοψηφία των αλλοδαπών πάντως είναι εντός φυλακής για κλοπές.
Και όχι μόνο!!! ;)μασατζουδες?
ελα ρε? μονος σου τα βγαζεις τα στατιστικα? με τη φαντασια σου?Κάποιοι ναι είναι και για αυτό,όπως και Ελληνές.
Η πλειοψηφία των αλλοδαπών πάντως είναι εντός φυλακής για κλοπές.
Ειμαι αυτο που θα ηθελες να ησουν και δε θα μπορεσεις ποτε να γινεις..
...κακομοιρη!