Νέα

Σκιαθος,γνωμες και πληροφοριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ydroxoos^
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
επειδη ειναι να παω με εναν κολλητο διακοπες σκιαθο,και δεν εχουμε ξαναπαει ουτε εκεινος ουτε εγω,καθε πληροφορια και βοηθεια  ευπροσδεκτη,τι κοσμο μαζευει,αν εχει καλες παραλιες αν θα μας γδαρουν στις τιμες και φυσικα που αξιζει να μεινουμε ωστε να μην μας φανε οι δρομοι!!

vasilis78

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
επειδη ειναι να παω με εναν κολλητο διακοπες σκιαθο,και δεν εχουμε ξαναπαει ουτε εκεινος ουτε εγω,καθε πληροφορια και βοηθεια  ευπροσδεκτη,τι κοσμο μαζευει,αν εχει καλες παραλιες αν θα μας γδαρουν στις τιμες και φυσικα που αξιζει να μεινουμε ωστε να μην μας φανε οι δρομοι!!

Λιγα πραγματακια για το νησι...Γενικα ειναι πιασοκωλε οι τιμες στο θεο και κατι σταβλους τους νοικιαζουν σε τιμες σουιτας...Οποτε ξεκινα απο το βασικο να βρεις δωματιο πριν πατησεις το ποδι σου εκει...Αν οδηγας μηχανακι το καλυτερο ειναι να νοικιασεις γιατι η πιο μακρυνη αποσταση ειναι 15 χιλομετρα.Δεν συμφερει να παρεις αμαξι καθως ειναι 90 πηγαινε και 90 ελα 180 ευρω.Επισης καλο ειναι να νοικιασεις μεσα στην πολη γιατι ολος ο τζερτζελος ειναι εκει...Αλλωστε δεν υπαρχει αλλο χωριο στο νησι παρα μονο οικισμοι πολυ μικροι με ενοικιαζομενα και ξενοδοχεια.

Μαζευει πιτσιρικια κυριως απο 16 μεχρι 26 αλλα και μεγαλυτερες ηλικιες.
Οι παραλιες γαμουν και δερνουν ολες ανεξαρτητως καθως δεν υπαρχει παραλια στο νησι που να ειναι σαβουρα...Απο εκει και περα αν αποφασισεις να πας εδω ειμαστε να σου πω τα πως και γιατι.

OP
OP
Y

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
βασικα για εκει λεμε να παμε..,μαζευει νεοπλουτους ψωνισμενους σφιχτες,και κοσμο με υφος ξιφος στο ημιφως?

vasilis78

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
βασικα για εκει λεμε να παμε..,μαζευει νεοπλουτους ψωνισμενους σφιχτες,και κοσμο με υφος ξιφος στο ημιφως?
Αδερφε οπου κι αν πας φετος βλεπεις ξυρισμενους σφιχτες - χαπακηδες των γυμναστηριων.Βγαλε εξω την τριχα που εχεις στην πλατη και θα γαμησεις σιγουρα μη μασας

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
να φατε οπωσδηποτε σουβλακι απο το μαγαζι στο λιμανι

για μπανιο κουκουναριες, λαλαρια (μην πατε με το καραβι που παει σε διαφορα..μενει λαλαρια κανα 45λεπτο μονο..βρειτε καποιον να σας παει μονο εκει)

εαν εχει αερηδες να πατε μαντρακι ελιας..τα κυμματα ειναι καβλα

για φαγητο στον ανεμομυλο κοντα στο αεροδρομιο..πολυ καλος

και μετα περπατατε 2 λεπτα και βρισκεστε στο αεροδρομιο οπου τ αεροπλανα πετανε πανω απο το κεφαλι σας κυριολεκτκα για να προσγειωθουν

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Λιγα πραγματακια για το νησι...Γενικα ειναι πιασοκωλε οι τιμες στο θεο και κατι σταβλους τους νοικιαζουν σε τιμες σουιτας...Οποτε ξεκινα απο το βασικο να βρεις δωματιο πριν πατησεις το ποδι σου εκει...Αν οδηγας μηχανακι το καλυτερο ειναι να νοικιασεις γιατι η πιο μακρυνη αποσταση ειναι 15 χιλομετρα.Δεν συμφερει να παρεις αμαξι καθως ειναι 90 πηγαινε και 90 ελα 180 ευρω.Επισης καλο ειναι να νοικιασεις μεσα στην πολη γιατι ολος ο τζερτζελος ειναι εκει...Αλλωστε δεν υπαρχει αλλο χωριο στο νησι παρα μονο οικισμοι πολυ μικροι με ενοικιαζομενα και ξενοδοχεια.

Μαζευει πιτσιρικια κυριως απο 16 μεχρι 26 αλλα και μεγαλυτερες ηλικιες.
Οι παραλιες γαμουν και δερνουν ολες ανεξαρτητως καθως δεν υπαρχει παραλια στο νησι που να ειναι σαβουρα...Απο εκει και περα αν αποφασισεις να πας εδω ειμαστε να σου πω τα πως και γιατι.
javascript:void(0);

Επισκέπτης
επειδη ειναι να παω με εναν κολλητο διακοπες σκιαθο,και δεν εχουμε ξαναπαει ουτε εκεινος ουτε εγω,καθε πληροφορια και βοηθεια  ευπροσδεκτη,τι κοσμο μαζευει,αν εχει καλες παραλιες αν θα μας γδαρουν στις τιμες και φυσικα που αξιζει να μεινουμε ωστε να μην μας φανε οι δρομοι!!
Χάλια μαύρα.
Μακριά κι αλάργα..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
επισης πανω απο την παραλια μεγαλη αμμος, υπαρχει μια φοβερη ταβερνα

OP
OP
Y

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
ε βασικα αναμεσα σε ναξο και σκιαθο ειμαστε,και λεμε να παμε σκιαθο!!!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Μπανάνα να πάτε  :pipa2:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ναξο δεν εχω παει αλλα σκιαθος αξιζει τα λεφτα της και με το παραπανω

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645

vasilis78

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εστιατορια Ολα μεσα στην πολη

1)Μπατης στα σκαλακια πανω απο το μαγαζι με τα πουφ
2)Τσιπουραδικο το καλο πηγαδι
3)Ταβερνα ο Γιαννης
4)Τενις κλαμπ.Ελληνικη και Σερβικη κουζινα τιμες αρκετα καλες και πολυ καλο φαγητο
5)Κοζιακας

Ποτο καφες

Παλιο λιμανι για χαλαρη μπαροκατασταση και προς τα μεγαλα κλαμπ μετα τις 1 το βραδυ...Προσοχη στα ποτα η μπομπα παει συννεφο

Κρεπα

1)Στην πλατεια που ειναι η εκκλησια πανω απο τις μαξιλαρες και λεγεται πλατεια
2)Παπαδιαμαντη και γωνια Μιαουλη ειναι η Κρεπαλη

Λουκουμαδες

Ειναι ενα που φτιαχνει μονο λουκουμαδες και λεγεται φατους ολους

Παραλιες

με σειρα προτιμησης δικιας μου

1)Τσουγκριας το μικρο νησακι απεναντι απο το λιμανι 20 λεπτα με το καικι
2)Λαλαρια απιστευτη παραλια
3)Βρωμολιμνος
4)Κουκουναριες
5)Μανδρακι
6)Ασεληνος
7)Μπανανα και την βαζω 7η γιατι ειναι παντα πηχτρα και βρωμικη.Σαν να κανεις μπανιο στην Αναβυσσο ενα πραγμα αλλα πηγαινε κι εκει 1 φορα για τον τζερτζελο

Αυτα απο εμενα

OP
OP
Y

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
ευχαριστω για τις πληροφοριες..για να δουμε πρωτη φορα θα παμε και γενικα εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το νησι και για την φαση που παιζει εκει!!!!Για να δουμε...πιασωκωλε θα ειναι πιστευω αλλα οκ....αν ξεμεινουμε,ακορντεον καπελο και ελλεηστε !!!!!!

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
ε βασικα αναμεσα σε ναξο και σκιαθο ειμαστε,και λεμε να παμε σκιαθο!!!!!!
Εξαρταται τι ψαχνετε.Καμμια σχεση το ενα νησι με το αλλο.Η Ναξος τεραστιο νησι με διαφορο κοσμο και καταπληκτικες παραλιες.Στη Σκιαθο δουλευα πριν 25 χρονια και απο τοτε ηταν μια μικρογραφια της Μυκονου.Πολυ μικρη,ολη η "ζωη" ειναι στο λιμανι εκτος και αν εχεις "κονε" και περασεις πολυ καλυτερα σε διαφορες βιλες οπου γινονται τα παντα.Απο κοσμο τοτε πολυ Βολος-θεσσαλονικη και Σουηδια.Πολυ τσαμπουκας ειδικα απο τους ντοπιους.Απο παραλιες δεν συζηταμε αν και η θαλασσα πλεον δεν πρεπει να ειναι το ιδιο καθαρη με τοτε.Μην ξεχνατε οτι ειναι απεναντι απο το Βολο.Θα σας προτεινα Ναξο αλλα με ροδα

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
ευχαριστω για τις πληροφοριες..για να δουμε πρωτη φορα θα παμε και γενικα εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το νησι και για την φαση που παιζει εκει!!!!Για να δουμε...πιασωκωλε θα ειναι πιστευω αλλα οκ....αν ξεμεινουμε,ακορντεον καπελο και ελλεηστε !!!!!!
Το ελλεηστε δεν θα σας το προτεινα.... :s&m_1:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Είμαι και εγώ σε δίλημμα. Για πείτε μου. Σκιάθο σε συνδυασμό με καμιά βόλτα Σκόπελο ή Άνδρο με καμιά βόλτα Τήνο; Το 2ο ακούγεται πιο ξενέρωτο αλλά έχω κόλλημα να πάω και Σκιάθο και Άνδρο.
Αν πάω Σκιάθο μάλλον αεροπορικώς θα είναι.

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
888
Πόντοι
86
Για τιμες δεν μπορω να σχολιασω γιατι ειχα παει πριν καμια 8ετια και σιγουρα πολλα θα εχουν αλλαξει απο τοτε...Σαν ομορφια το νησι μετραει και σαν θαλασσες επισης!!Απο νυχτερινη ζωη επισης ειναι καλα, γενικα πιστευω καλα θα περασεις

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Είμαι και εγώ σε δίλημμα. Για πείτε μου. Σκιάθο σε συνδυασμό με καμιά βόλτα Σκόπελο ή Άνδρο με καμιά βόλτα Τήνο; Το 2ο ακούγεται πιο ξενέρωτο αλλά έχω κόλλημα να πάω και Σκιάθο και Άνδρο.
Αν πάω Σκιάθο μάλλον αεροπορικώς θα είναι.

Η πρώτη επιλογή είναι μακράν καλύτερη. Ειδικά αν πας σκόπελο, παίζει να κολλήσεις και να μην γυρίσεις σκιάθο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom