kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δοκιμασε πρωτα τον κλασσικο δρομο και το σκεφτεσαι αργοτερα για συγκατοικηση
ασφαλώς υπάρχουν και τα τσόνη και κατεσάρ
![3517660265_23c93936a5.jpg](http://farm4.static.flickr.com/3382/3517660265_23c93936a5.jpg)
Δοκιμασε πρωτα τον κλασσικο δρομο και το σκεφτεσαι αργοτερα για συγκατοικηση
Και αν εχεις κηπο Αλβανη...Για τις εργασίες του σπιτιού σου να πάρεις γεωργιανή
και για τις εργασίες του πουλιού σου να πάρεις μολδαβή![]()
Ψαξου στο νετ για σλοβακες ρουμανες πολονες...κρα κανει η κωλοτρυπιδα τους για τσαμπα διακοπες...
Οχι ρε τυπε δεν ηρθε πακετο για εμενα...σλοβάκα ε τύπε ;)
το μελαχρινό που πόσταρες εχθές από νετ το βρήκες;
ασφαλώς υπάρχουν και τα τσόνη και κατεσάρ
![]()
Για τις εργασίες του σπιτιού σου να πάρεις γεωργιανή
Οχι ρε τυπε δεν ηρθε πακετο για εμενα...![]()
![]()
![]()
![]()
Εδω την τσιμπησα...
Ναι ρε τυπε ουδεν προβλημα...αλλα στην αθηνα θα κανει διακοπες?τύπε αν έχει καμιά κολλητή που θέλει τζάμπα διακοπές, προσφέρομαι...
μόνη της υποχρέωση να βάζει αντιηλιακό και να...στρώνει το κρεβάτι
Ναι ρε τυπε ουδεν προβλημα...αλλα στην αθηνα θα κανει διακοπες?![]()
Ετσι κατι λεει...Θα σε εχω υποψειν...αν υπαρξει πληθωρα και δεν εχω που να τις φιλοξενησω..θα ειδοποιηθεις...Αθήνα η αφετηρία
προορισμός ό,τι βγάλει το gps...
δηλαδή το glenfiddich πως θα το γραφε τύπε;
Επειδή βαριέμαι να ψάχνω συνέχεια για μ...νί, το οποίο θα έχει και τις όποιες απαιτήσεις, σκέφτομαι να βάλω αγγελία για συγκάτοικο γυναίκα χωρίς ενοίκιο, με μόνη υποχρέωση οικιακές και "λοιπής φύσεως" εργασίες. Θα δεχτεί καμμία; Αν ναι, να προτιμήσω αλλοδαπή ή φοιτήτρια;
Το χει κάνει κανένας σας;
Επειδή βαριέμαι να ψάχνω συνέχεια για μ...νί, το οποίο θα έχει και τις όποιες απαιτήσεις, σκέφτομαι να βάλω αγγελία για συγκάτοικο γυναίκα χωρίς ενοίκιο, με μόνη υποχρέωση οικιακές και "λοιπής φύσεως" εργασίες. Θα δεχτεί καμμία; Αν ναι, να προτιμήσω αλλοδαπή ή φοιτήτρια;
Τρέχοντας... σου λέω οτι μπορεί να σε πληρώνει κίολας και οχι μόνο αυτό αλλά μπορεί να φεύγει για οσο θέλεις να φέρνει καμια φίλη της, να μην μιλάει, να μην διαμαρτύρεται, να είναι πάντα διαθέσιμη, να τα κάνει όλα σε όλες τις ανώμαλες στάσεις. Πάντως αν βρείς καμιά τέτοια κράτα ένα αντίγραφο να το βάλουμε στο μουσείο γιατι πρόκειται για συλλεκτικό κομμάτι!!!!
Και σιγα να μην σου πλενη τα βρακια σου ,ουτε σκουπα δεν προκειται να πιαση για να καθαριση εστω τυπικα , ασε που θα σου γινη κολιτσιδα και δεν θα μπορης ευκολα να την διωξηςΕπειδή βαριέμαι να ψάχνω συνέχεια για μ...νί, το οποίο θα έχει και τις όποιες απαιτήσεις, σκέφτομαι να βάλω αγγελία για συγκάτοικο γυναίκα χωρίς ενοίκιο, με μόνη υποχρέωση οικιακές και "λοιπής φύσεως" εργασίες. Θα δεχτεί καμμία; Αν ναι, να προτιμήσω αλλοδαπή ή φοιτήτρια;
Για τις εργασίες του σπιτιού σου να πάρεις γεωργιανή
Εγώ εχω μία εξήντα χρονών που πλένει σιδερώνει ασχολείται με τα οικιακά ψωνίζει μαγειρεύει και όλα καλά εδω και πέντε χρόνια.Κατέθεσα στον φίλο την προσωπική μου εμπειρίαμπράβο ρε διομήδη, να πάρει Γεωργιανή που θα καλέσει Γεωργιανό να του ξαφρίσουν το σπίτι!![]()
Εγώ εχω μία εξήντα χρονών που πλένει σιδερώνει ασχολείται με τα οικιακά ψωνίζει μαγειρεύει και όλα καλά εδω και πέντε χρόνια.Κατέθεσα στον φίλο την προσωπική μου εμπειρία
Αλλά βέβαια shit happens all the time my friend soto![]()