Νέα

Σκάνδαλο Novartis - Εμπλέκονται και πρώην υπουργοί - Λεηλασία δισεκατομμυρίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.159
Πόντοι
5.506
εκτος αν θελουν να βρεθουν

Ποιος να θελει να βρεθουν, αυτος που υποτιθεται οτι τα εδωσε και αυτος που υποτιθεται οτι τα πηρε; Ακομα δεν καταλαβες οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εγραψε σε μειλ η σημειωση που θα εχει προσβαση οποιοσδηποτε "παω να δωσω 200.000 στον Αβραμοπουλο";

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.159
Πόντοι
5.506
ούτε και καμμιά μαλάκω δεν λέει ότι στέλεχος επιπέδου Φρουζή δεν γνωρίζει από χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή...

Αυτο που το βασεις, το ξεχασα, ειχα λυσει στο γελιο οταν το διαβασα. Μονο καρανικας μπορει να το υπαγορευσε αυτο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτο που το βασεις, το ξεχασα, ειχα λυσει στο γελιο οταν το διαβασα. Μονο καρανικας μπορει να το υπαγορευσε αυτο.

ο οποίος νομίζει ότι τα στελέχη τέτοιων επιχειρήσεων είναι επιπέδου νικολιού...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ποιος να θελει να βρεθουν, αυτος που υποτιθεται οτι τα εδωσε και αυτος που υποτιθεται οτι τα πηρε;

αυτος ή αυτοι που θελουν να δημιουργηθει «σκανδαλο»

και πολιτικη αναταραχη

οπως και εγινε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.159
Πόντοι
5.506
αυτος ή αυτοι που θελουν να δημιουργηθει «σκανδαλο»

και πολιτικη αναταραχη

οπως και εγινε

Ρε δεν καταλαβαινεις. Υποτιθεται οτι ο χ φρουζης εδωσε λεφτα στον ψ αβραμοπουλο. Αν δεν τους πιασεις επ αυτοφωρω ψαξε βρες τους μετα. Μονο αν μπουν σε λογαριασμο που δε μπορουν να δικαιολογηθουν .

Οποιος πιστευει οτι υπαρχει καποιο γραπτο στοιχειο που να αποδεικνυει κατι τετοιο ειναι μπουφος. Εκτος αν ειναι μια στο δις εξισου μπουφος ενας απο τους εμπλεκομενους που προσωπικα το αποκλειω. Ειδικα μετα τον τροπο που την πατησε ο τσοχας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δηλαδη χρειαστηκαν μολις τρεις ημερες για να βρεθει η ταυτοτητα της πρωτης "προστατευομενης" μάρτυρος?
Ελλάς. Δεν μενει μυστικό τιποτα ποτέ.

Και νομιζουν καποιοι οτι μπορουν να εξυφανθουν σοβαρες συνωμοσίες σε αυτη τη χωρα.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Δηλαδη χρειαστηκαν μολις τρεις ημερες για να βρεθει η ταυτοτητα της πρωτης "προστατευομενης" μάρτυρος?

Και νομιζουν καποιοι οτι μπορουν να εξυφανθουν σοβαρες συνωμοσίες σε αυτη τη χωρα.

αν το ονομα ηρθε απο το FBI τοτε αυτη εχει παει αμερικη και ειναι μαρτυρας εκει οχι εδω, οι εδω ειναι αλλοι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και πολύ άργησε.... αφού το όνομα αναφέρεται φάτσα κάρτα στα στοιχεία της δικογραφίας...

απλά η μαλάκω η Τουλουπάκη ξέχασε να το καλύψει...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.159
Πόντοι
5.506
και πολύ άργησε.... αφού το όνομα αναφέρεται φάτσα κάρτα στα στοιχεία της δικογραφίας...

απλά η μαλάκω η Τουλουπάκη ξέχασε να το καλύψει...

Μπορει να ειναι και προσπαθεια να τους αγριεψουν μην κελαηδησουν περισσοτερο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για να δούμε.Αν η Ν.Δ. κάνει ολοκληρωτική αντεπίθεση και διαλύσει το ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει η μεταπολίτευση.Ερχονται μεγάλα γούστα.Αλλά δε νομίζω να τους διαλύσουν.Θα κωλώσουν.
Είναι πάντα αυτά τα συγκοινωνούντα δοχεία.
Είναι ψόφιοι στη Ν.Δ. εγώ θα τον είχα θάψει τον τσόγλανο τον Τσίπρα θα τον κατούραγα και γενικά θα βυσσοδομούσα πάνω του.Δεν πρέπει να κωλώνεις οτι θα προσβληθεί το κοινό αίσθημα,οτι θα λυπηθούν τον Τσίπρα ή θα ταυτιστούν κτλ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.159
Πόντοι
5.506
Για να δούμε.Αν η Ν.Δ. κάνει ολοκληρωτική αντεπίθεση και διαλύσει το ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει η μεταπολίτευση.Ερχονται μεγάλα γούστα.Αλλά δε νομίζω να τους διαλύσουν.Θα κωλώσουν.
Είναι πάντα αυτά τα συγκοινωνούντα δοχεία.
Είναι ψόφιοι στη Ν.Δ. εγώ θα τον είχα θάψει τον τσόγλανο τον Τσίπρα θα τον κατούραγα και γενικά θα βυσσοδομούσα πάνω του.Δεν πρέπει να κωλώνεις οτι θα προσβληθεί το κοινό αίσθημα,οτι θα λυπηθούν τον Τσίπρα ή θα ταυτιστούν κτλ.

Δε νομιζω να αργει αυτο τυπε, ο αλητακος ξεφυγε πολυ. Μακαρι θα πω και γω.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Τι να κανουμε, αλλη μια ιστορικη στιγμη στη χωρα η δεξια καλειται να την αντιμετωπισει, το πασοκ εξαφανισμενο. Θα σου εγραφε και ο Αλεξ.

Άν είναι αύτή δεξιά έγώ είμαι ό καρδινάλιος τής Κολοπετινίτσας....

Φίλε μου δεξιά δέν ύπάρχει στήν Έλλάδα έδώ καί κάτι 10ετίες...

Κάτι φθηνές άπομιμήσεις ύπάρχουν καί τίποτα άλλο...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.159
Πόντοι
5.506
Άν είναι αύτή δεξιά έγώ είμαι ό καρδινάλιος τής Κολοπετινίτσας....

Φίλε μου δεξιά δέν ύπάρχει στήν Έλλάδα έδώ καί κάτι 10ετίες...

Κάτι φθηνές άπομιμήσεις ύπάρχουν καί τίποτα άλλο...

Μηπως εχεις μπερδευτει τι εννοεις δεξια το 2018;

ΚΙΡΚΕΓΚΩΡ

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Αμφιβαλλει κανεις οτι οι γυφτονεοδημοκρατες τα αρπαξαν? Το θεωρω δεδομενο , αλλα πρεπει να ειναι πολυ λακαμαδες να τα πηραν προσωπικα και οχι μεσω τριτων, ξεπλενοντας τα καταλληλως Απο εκει και περα τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον νοιαζει το αποτελεσμα, αλλα να τους πηδηξει διασυροντας τους. Θυμηθειτε το Βατοπεδι, ολοι αθωωθηκαν τελικα. Αλλα η ζημια στον Καραμαν Αλη ειχε γινει. Απο εκει και περα, δεν απιθανο ο Τσιπρας να τους ετοιμαζει κι αλλες εκπληξεις στην πορεια και να δουμε εστω τον τσιριδα Γεωργιαδη με χειροπεδες. Δεν θα μου εκανε εντυπωση για ενα κομμα με φυντανια τυπου Λιαπη και Βουλγαρακη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom