Νέα

Σκάνδαλο Novartis - Εμπλέκονται και πρώην υπουργοί - Λεηλασία δισεκατομμυρίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Α, εσύ είσαι ΠΑΝχαζός. Το FBI, το "μεγάλο και τρανό" όπως το παρουσιάζετε τόσες μέρες που έχει κάνει την τεράστια έρευνα και ΛΕΤΕ ΟΤΙ εμπλέκει και πολιτικούς ενώ αυτό ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, τους πολιτικούς τους εμπλέκουν οι 3 ψευδομάρτυρες, ΤΩΡΑ το παρουσιάζετε ως όργανο που "ανακατεύτηκε" προφανώς από τη νδ, δηλαδή η νδ το κάνει οτι θέλει το fbi, το οποίο πριν "έδωσε πολιτικούς της νδ".

Ρε, την παλεύετε;

ακου σκυλε

εχεις φαει την φολα και δεν το ξερεις

οταν ξυπνησεις θα κανεις γαβ και τερμα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.035
Πόντοι
5.506
οχι τραμου δεν θα σας κανουμε την χαρη να παμε χρυση αυγη
απλα θα στειλουμε στον διαολο την τωρινη ηγεσια της νδ και τους υποκινητες της (ολως των κλαδων)

τα κουμασια τους και τα σωθικα τους ειναι λιγα    και θα ειναι παραδειγμα προς αποφυγη για την οποιαδηποτε μελλοντικη ηγεσια της νδ

Ποιοί ακριβώς είστε εσείς;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ηρθε ο αδερφος μου με αδεια απο επαρχια που ειναι διορισμενος μονιμος σε δημο. Και πως  του ηρθε, ΝΔ εμεις απο παππου προς παππου,  θα ψηφισει λεει ΑΝΕΛ Κι εγω εχω ψηφισει ΑΝΕΛ αλλα με τα καραγκιοζιλικια τους δε βλεπω να τους ξαναψηφιζω, μονο ο Δημητρης Καμμενος και ο Κατσικης αξιζουν. Του λεω, Τωρα που θελουμε να φυγουν οι κατσαπλιαδες οι αριστεροι, να βγει ο Μητσοτακης; Και μου  λεει, Ποιος Μητσοτακης, αυτος που ειναι παμπλουτος και του εξοπλισε το γραφειο του δωρεαν η Ζιμενς χωρις να ντραπει; Ας ζητησει συγγνωμη η ΝΔ για τα λαθη τα παλια, να πει τι θα κανει για τα κρισιμα θεματα περαν της οικονομιας, εγκληματικοτητα, λαθρομεταναστες, εθνικα, και ας ζητησει τη ψηφο των ακραιφνων δεξιων. Για να φυγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και επειδη μερικοι λενε κι εδω, Δωστε λευκη επιταγη να φυγει ο Τσιπρας, ολα τα αλλα δε μετρανε, δεν υπαρχει δικαιολογια να πατε πουθενα αλλου. Εχει κι αλλη οψη αυτο. Ας ξαναγινει η ΝΔ δεξιο κομμα και μετα μας ξαναζηταει τη ψηφο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ηρθε ο αδερφος μου με αδεια απο επαρχια που ειναι διορισμενος μονιμος σε δημο. Και πως  του ηρθε, ΝΔ εμεις απο παππου προς παππου,  θα ψηφισει λεει ΑΝΕΛ Κι εγω εχω ψηφισει ΑΝΕΛ αλλα με τα καραγκιοζιλικια τους δε βλεπω να τους ξαναψηφιζω, μονο ο Δημητρης Καμμενος και ο Κατσικης αξιζουν. Του λεω, Τωρα που θελουμε να φυγουν οι κατσαπλιαδες οι αριστεροι, να βγει ο Μητσοτακης; Και μου  λεει, Ποιος Μητσοτακης, αυτος που ειναι παμπλουτος και του εξοπλισε το γραφειο του δωρεαν η Ζιμενς χωρις να ντραπει; Ας ζητησει συγγνωμη η ΝΔ για τα λαθη τα παλια, να πει τι θα κανει για τα κρισιμα θεματα περαν της οικονομιας, εγκληματικοτητα, λαθρομεταναστες, εθνικα, και ας ζητησει τη ψηφο των ακραιφνων δεξιων. Για να φυγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και επειδη μερικοι λενε κι εδω, Δωστε λευκη επιταγη να φυγει ο Τσιπρας, ολα τα αλλα δε μετρανε, δεν υπαρχει δικαιολογια να πατε πουθενα αλλου. Εχει κι αλλη οψη αυτο. Ας ξαναγινει η ΝΔ δεξιο κομμα και μετα μας ξαναζηταει τη ψηφο.
Μαλιστα.
Δηλαδη ο αδελφος σου επειδη η ΝΔ δεν ειναι αρκετα "δεξια", συναινει στο να τον κυβερναει η αριστερα.
Σορυ τύπε δεν το πιανω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Επιπλεον αν η ΝΔ γινει τοσο "δεξια" οσο εννοεις, θα πεσει στο 15%.

Ενα πολυσυλλεκτικο κομμα εξουσιας οφειλει να ειναι μετριοπαθές.
Τις εμμονές τους καποιοι καλο ειναι να τις χαλιναγωγουν.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ηρθε ο αδερφος μου με αδεια απο επαρχια που ειναι διορισμενος μονιμος σε δημο. Και πως  του ηρθε, ΝΔ εμεις απο παππου προς παππου,  θα ψηφισει λεει ΑΝΕΛ Κι εγω εχω ψηφισει ΑΝΕΛ αλλα με τα καραγκιοζιλικια τους δε βλεπω να τους ξαναψηφιζω, μονο ο Δημητρης Καμμενος και ο Κατσικης αξιζουν. Του λεω, Τωρα που θελουμε να φυγουν οι κατσαπλιαδες οι αριστεροι, να βγει ο Μητσοτακης; Και μου  λεει, Ποιος Μητσοτακης, αυτος που ειναι παμπλουτος και του εξοπλισε το γραφειο του δωρεαν η Ζιμενς χωρις να ντραπει; Ας ζητησει συγγνωμη η ΝΔ για τα λαθη τα παλια, να πει τι θα κανει για τα κρισιμα θεματα περαν της οικονομιας, εγκληματικοτητα, λαθρομεταναστες, εθνικα, και ας ζητησει τη ψηφο των ακραιφνων δεξιων. Για να φυγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και επειδη μερικοι λενε κι εδω, Δωστε λευκη επιταγη να φυγει ο Τσιπρας, ολα τα αλλα δε μετρανε, δεν υπαρχει δικαιολογια να πατε πουθενα αλλου. Εχει κι αλλη οψη αυτο. Ας ξαναγινει η ΝΔ δεξιο κομμα και μετα μας ξαναζηταει τη ψηφο.

για να καταλαβω εσυ δηλαδη ψηφιζεις ανελ ενω ξερεις οτι η ανελ ειναι συμμαχοι του τσιπρα απο την ερτ δημοψιφισμα απο την αντιπολιτευση το αντιμνημονιο απο το κινημα δεν πληρωνω απο την συγκυβερνηση και μας λες θες να φυγουν οι αριστεροι??

η δεν καταλαβαινω εγω η εσυ δεν ψηφιζεις σωστα τοτε
διαφορετικα θα αναγνωριζες οτι ψηφιζεις ανελ για να κυβερναει ο συριζα σωστα?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μαλιστα.
Δηλαδη ο αδελφος σου επειδη η ΝΔ δεν ειναι αρκετα "δεξια", συναινει στο να τον κυβερναει η αριστερα.
Σορυ τύπε δεν το πιανω.
Ενταξει, εχει και μια απεχθεια στον Μητσοτακη. Εγω παλι δεν εχω κολληματα σε προσωπα, οι πραξεις με ενδιαφερουν. Ολα τα αλλα ισχυουν. Λευκη επιταγη δεν εχει, συγκεκριμενα πραγματα. Εννοειται οτι δεν πηγαινει το χερι να ψηφισει αριστερο κομμα. Αυτο δε σημαινει οτι αυτοματα η ψηφος απο οικογενεια δεξια σαν τη δικη μας που ψηφιζει δεξια 60 χρονια, θα παει στη ΝΔ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.035
Πόντοι
5.506
Ενταξει, εχει και μια απεχθεια στον Μητσοτακη. Εγω παλι δεν εχω κολληματα σε προσωπα, οι πραξεις με ενδιαφερουν. Ολα τα αλλα ισχυουν. Λευκη επιταγη δεν εχει, συγκεκριμενα πραγματα. Εννοειται οτι δεν πηγαινει το χερι να ψηφισει αριστερο κομμα. Αυτο δε σημαινει οτι αυτοματα η ψηφος απο οικογενεια δεξια σαν τη δικη μας που ψηφιζει δεξια 60 χρονια, θα παει στη ΝΔ.

Tου έφαγε καμιά γκόμενα ο Μητσοτάκης ρε τύπε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ακομη κι αν δεν "παει το χερι" να ψηφισει αριστερα, ουσιαστικα συναινει στην πρωτια της.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
για να καταλαβω εσυ δηλαδη ψηφιζεις ανελ ενω ξερεις οτι η ανελ ειναι συμμαχοι του τσιπρα απο την ερτ δημοψιφισμα απο την αντιπολιτευση το αντιμνημονιο απο το κινημα δεν πληρωνω απο την συγκυβερνηση και μας λες θες να φυγουν οι αριστεροι??

Νεαρχε χιλια συγνωμη αλλά μεχρι και ο βαγονης εχει δικιο εδω, και αυτο θα πρεπει να σε προβληματισει

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Τι σχεση εχουν οι προαναφερομενοι Δημητρης Καμμενος, Κατσικης και λοιποι που τους βλεπω στη τηλεοραση απεναντι σε δεξιους σαν τον Βαρβιτσιωτη και γελαω, με αριστερα; Κατα τα αλλα ναι, ειναι συμμαχοι στη κυβερνηση. Οτι περισωσουν απο τη λαιλαπα της αριστερας. Μεχρι να φυγει τελειως ο Τσιπρας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.035
Πόντοι
5.506
μεγαλη αφου ακομα στηριζετε νδ και τσυριζα

δεν υπαρχει λογικη

Ρε τύπε, σοβαρά τώρα, κοροιδεύεις το 21% εσύ του 6,4% και μιλάς για λογική;

Kάτσε να το ξαναγράψω

Πόση παράνοια υπάρχει σε αυτό τον τόπο;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τι σχεση εχουν οι προαναφερομενοι Δημητρης Καμμενος, Κατσικης και λοιποι που τους βλεπω στη τηλεοραση απεναντι σε δεξιους σαν τον Βαρβιτσιωτη και γελαω, με αριστερα; Κατα τα αλλα ναι, ειναι συμμαχοι στη κυβερνηση. Οτι περισωσουν απο τη λαιλαπα της αριστερας. Μεχρι να φυγει τελειως ο Τσιπρας.

ρε τυπε εκλογες παλι να γινουν και να χρειαστει συμμαχια για συγυηβερνηση παλι συριζα ανελ θα πανε μαζι

αυτα ειναι γνωστα

τα υπολοιπα ειναι κοροιδιες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.035
Πόντοι
5.506

Ρε τύπε, δηλαδή εσύ τους ανελ τους κατατάσσεις στη δεξιά; Έστω κι ας θεωρήσουμε Καμμένο Δ. και Κατσίκη κάπως σοβαρούς για την οικονομία του λόγου.....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ρε τύπε, δηλαδή εσύ τους ανελ τους κατατάσσεις στη δεξιά; Έστω κι ας θεωρήσουμε Καμμένο Δ. και Κατσίκη κάπως σοβαρούς για την οικονομία του λόγου.....
Ακριβως. Αν πουμε για τον Παπαχρηστοπουλο, τον θεωρω γελοιο και ανετα θα τον εβλεπα να κατεβαινει με τον ΣΥΡΙΖΑ χωρις να μου κανει καμια εντυπωση. Για τον Καμμενο και τον Κατσικη που ειναι στο ιδιο κομμα, οχι, ισχυουν τα ακριβως αντιθετα, γι αυτο τους βριζει ολος ο σκληροπυρηνικος παλαιος ΣΥΡΙΖΑ. Κατα τα αλλα συμφωνουμε, ο Τσιπρας ειναι οτι χειροτερο εχει περασει και πρεπει να φυγει. Αυτο δε σημαινει οτι ο Μητσοτακης εχει ψηφο ζητωντας λευκη επιταγη, υπαρχουν και αλλα κομματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ακριβως. Αν πουμε για τον Παπαχρηστοπουλο, τον θεωρω γελοιο και ανετα θα τον εβλεπα να κατεβαινει με τον ΣΥΡΙΖΑ χωρις να μου κανει καμια εντυπωση. Για τον Καμμενο και τον Κατσικη που ειναι στο ιδιο κομμα, οχι, ισχυουν τα ακριβως αντιθετα, γι αυτο τους βριζει ολος ο σκληροπυρηνικος παλαιος ΣΥΡΙΖΑ. Κατα τα αλλα συμφωνουμε, ο Τσιπρας ειναι οτι χειροτερο εχει περασει και πρεπει να φυγει. Αυτο δε σημαινει οτι ο Μητσοτακης εχει ψηφο ζητωντας λευκη επιταγη, υπαρχουν και αλλα κομματα.
Ναι αλλά αν ψηφισεις τα αλλα κομματα, ΔΕΝ θα φυγει ο Τσιπρας. Αρα αυτοματως μεταξυ ΝΔ και Συριζα προτιμας Συριζα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom