Νέα

Σκάνδαλο Novartis - Εμπλέκονται και πρώην υπουργοί - Λεηλασία δισεκατομμυρίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.070
Πόντοι
5.506
Δεν τα ειδαν και 1,5 εκατομμυριο ψηφοφοροι, που ειδαν μονο τα 500 ευρω του ΕΝΦΙΑ που θα γλυτωναν.

Το κακο της πολιτικης και των εξελιξεων ειναι πως στο ευρυτερο κοινο, δηλ το μεσο ψηφοφορο τα αποτελεσματα δε φαινονται αμεσα. Εγω τοτε ημουν δυσπιστος για τα αποτελεσματα αν και ειχα μια ελαχιστη πληροφορηση για την μικρη αλλαγη ψυχολογιας. Αλλα φυσικα αυτο που με ωθησε να ψηφισω νδ ηταν οτι κανενας λογικος ανθρωπος δε μπορουσε να πιστεψει ΟΥΤΕ ΜΙΑ εξαγγελια του αλητακου ως εφαρμοσιμη και ρεαλιστικη.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.938
Πόντοι
5.506
Το κακο της πολιτικης και των εξελιξεων ειναι πως στο ευρυτερο κοινο, δηλ το μεσο ψηφοφορο τα αποτελεσματα δε φαινονται αμεσα. Εγω τοτε ημουν δυσπιστος για τα αποτελεσματα αν και ειχα μια ελαχιστη πληροφορηση για την μικρη αλλαγη ψυχολογιας. Αλλα φυσικα αυτο που με ωθησε να ψηφισω νδ ηταν οτι κανενας λογικος ανθρωπος δε μπορουσε να πιστεψει ΟΥΤΕ ΜΙΑ εξαγγελια του[size=20pt] αλητακου[/size] ως εφαρμοσιμη και ρεαλιστικη.
μην βριζεις...τοσα σοου στην τιβι μονο επι πασοκ και συριζα ειχαμε  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Όπου θελει παει τα λεφτα του ο καθενας, δεν θα ρωτησει ούτε εμενα ούτε εσενα.
Ναι αλλα έλεγε σε μας να μην στέλνουμε χρηματα εξω ενώ αυτός εκανε εμβάσματα στο εξωτερικό
Σαν την βαλαβανη , που έψαχνε τρύπα να κρυφτεί οταν  ανακάλυψαν οι δημοσιογράφοι τις πουστιες που εκανε

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
τσυριζαιος μαστορα;

Με τον Κούλη πρόεδρο στη ΝΔ ,κ τον τηλεσκουπιδιαρη αδωνι
ολοι τελικά τσιπρακο θα ξαναψηφίσουν
Δεν εχει ηγεσία η ΝΔ
Δες Κούλη
Με τα συλλαλητήρια στην αρχή έλεγε οχι μετα είδε κόσμο ειπε ναι
Ουτε ο πρόεδρος του Εδεσσαικου δεν τα εκανε αυτα
Εγκο είπα διαιτητή δωσει πέναλτυ , έδωσε ομως , τελικά ντεν εντοσε
Πος γκενιν αυτο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.070
Πόντοι
5.506
μην βριζεις...τοσα σοου στην τιβι μονο επι πασοκ και συριζα ειχαμε  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

:2funny: :2funny: καλα που εχουμε και αυτα και το παρεακι εδω να χαζογελαμε λιγο γιατι αν τα παρουμε ολα στα σοβαρα ειμαστε σε κρισιμη ηλικια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.070
Πόντοι
5.506
Ναι αλλα έλεγε σε μας να μην στέλνουμε χρηματα εξω ενώ αυτός εκανε εμβάσματα στο εξωτερικό
Σαν την βαλαβανη , που έψαχνε τρύπα να κρυφτεί οταν  ανακάλυψαν οι δημοσιογράφοι τις πουστιες που εκανε

Μπα; τι λες ρε τυπε; και ποιος σου ειπε οτι σε ελευθερη αγορα και οικονομια δε θα παω εγω τα λεφτα μου οπου γουσταρω και δεν παει να λεει ο Θεος ο ιδιος.

Η βαλαβανη ομως απεσυρε εγκαιρως τα χρηματα της, προφανως εχοντας πληροφορηση, παραμονη της ημερας που ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Εχει μια διαφορα ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Μπορεί καμμιά φορα νά χαιρετάμε έτσι ΑΛΛΑ αύτά τά χέρια είναι καθαρά.

ΜΗΝ τό ξεχάσετε αύτό όταν πάτε νά ψηφίσετε τήν έπόμενη φορά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.070
Πόντοι
5.506

Για λογικους εγραψα, οχι για εστεμμενους μαλακες.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.052
Πόντοι
2.606
Μπα; τι λες ρε τυπε; και ποιος σου ειπε οτι σε ελευθερη αγορα και οικονομια δε θα παω εγω τα λεφτα μου οπου γουσταρω και δεν παει να λεει ο Θεος ο ιδιος.

Η βαλαβανη ομως απεσυρε εγκαιρως τα χρηματα της, προφανως εχοντας πληροφορηση, παραμονη της ημερας που ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Εχει μια διαφορα ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

τα πήγε αι δομίνικο?  :think:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μπορεί καμμιά φορα νά χαιρετάμε έτσι ΑΛΛΑ αύτά τά χέρια είναι καθαρά.

ΜΗΝ τό ξεχάσετε αύτό όταν πάτε νά ψηφίσετε τήν έπόμενη φορά.

φυσικα η χα τα παιρνει μονο απο μαρινακη και μητσοτακεικο siemens

μεσα στα σκανδαλα ειναι το μπουρδελο σου

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Ψηφισε τσιπρα τυπε, δημοκρατια εχουμε ΑΚΟΜΑ.

Κολλητοί  ειναι τυπε , αλλα εισαι τοσο βλακας που δεν το εχεις καταλαβει
Ακομα κ την δικογραφία την στείλανε στη βουλη για να γίνει εξεταστική κ να αθωωθούν παλι ολοι

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Για λογικους εγραψα, οχι για εστεμμενους μαλακες.

εχεις δικιο σε αυτο

gamw_to_kefali_mou_malaka.gif

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.070
Πόντοι
5.506
τα πήγε αι δομίνικο?  :think:

Δεν εχω ιδεα, ουτε με απασχολει. Και να σου πω και το αλλο; οσοι κραζουν ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ θα ηθελαν να μπορουν να κανουν το ιδιο, αν ηταν στη θεση του. Το υπογραφω.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
φυσικα η χα τα παιρνει μονο απο μαρινακη και μητσοτακεικο siemens

μεσα στα σκανδαλα ειναι το μπουρδελο σου

Ναί καλά, θά μάς παρακαλάτε μία μέρα νά σάς σώσουμε άλλα ίσως νά είναι πολύ άργά τότε, άργά γιά όλους μας.

Καλό σου βράδι φίλε μου, νά περνάς καλά στό δικό σου μπουρδέλο πού είμαι σίγουρος δέν τό έχει άκουμπήσει ποτέ σκάνδαλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom