barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.930
- Πόντοι
- 5.506
Κηφηνα γαλαζιο παπαγαλακι παψε επιτελους και κοιτα τη δουλεια σου.
Γιατι εχω πολλα ραμματα για τη γουνα σου. Αντε πρωτα να βαλεις κανα ενσημο
στη ζωη σου και μετα μιλα.
Κηφηνα γαλαζιο παπαγαλακι παψε επιτελους και κοιτα τη δουλεια σου.
Γιατι εχω πολλα ραμματα για τη γουνα σου. Αντε πρωτα να βαλεις κανα ενσημο
στη ζωη σου και μετα μιλα.
Τύπε ασε τις εξυπναδες και κανε μια χαρη στον εαυτο σου. Διαγραψε το ποσταρισμα με την μαλακια αυτη με τον Παυλοπουλο. Το εχουμε εξηγησει πεντακοσιες φορες. Δεν υπαρχουν 800.000 προσληψεις. Αυτη η βλακεια βαζει 20 προσληψεις σε ενα ατομο αν ειχε 20 οκταμηνα. Αντε να σοβαρευομαστε.
Ω, μα καμια αντιρρηση. Εχεις αδιαμφισβητητα το δικαιωμα να ποσταρεις μαλακίες. Αφου το κανεις ενδυνειδητα αγνοωντας την παρατηρηση μου, κανενα προβλημα. Απλως όποτε ποσταρεις μαλακια θα πεταγομαι να λεω οτι αυτα ειναι μαλακιες. Δημοκρατια εχουμε.Οτι θελω ποσταρω ,οτι θελεις ποσταρεις. Δημοκρατια εχουμε αντε μπραβο.
Κι επειδη εσυ το αμφισβητεις συνεχεια δεν παει να πει οτι δεν ισχυει.επειδη το επαναλαμβανεις συνεχεια δεν παει να πει οτι ισχυει
Τι ειπε ρε ???
αλεξ κοιτα τη δουλεια σου εσυ, και ασε να με κρινουν αλλοι.
Οτι θελω ποσταρω ,οτι θελεις ποσταρεις. Δημοκρατια εχουμε αντε μπραβο.
Κι επειδη εσυ το αμφισβητεις συνεχεια δεν παει να πει οτι δεν ισχυει.
επειδη το επαναλαμβανεις συνεχεια δεν παει να πει οτι ισχυει
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=252799.0;attach=1000885;image[/img[/URL]]
[/quote]
Σωστός τσώνυ, επιτέλους παραδέχεσαι τη μαλακία σου.
Σωστός τσώνυ, επιτέλους παραδέχεσαι τη μαλακία σου.
Ωπα ρε τυπε πως την εχεις δει Παπας που εχει το αλαθητο.Ω, μα καμια αντιρρηση. Εχεις αδιαμφισβητητα το δικαιωμα να ποσταρεις μαλακίες. Αφου το κανεις ενδυνειδητα αγνοωντας την παρατηρηση μου, κανενα προβλημα. Απλως όποτε ποσταρεις μαλακια θα πεταγομαι να λεω οτι αυτα ειναι μαλακιες. Δημοκρατια εχουμε.
καλα ειμαι χαζος και ψηφιζω πασοκ
Η πλακα ειναι οτι στον καταλογο λεει ρητα "ορισμενου χρονου" και "συμβασεις εργου" που ειναι τα οκταμηνα, που σε μια πενταετια ειναι τουλαχιστον επτά. Μετα λεει "αναπληρωτες καθηγητες" 83.000, βαζοντας δηλαδη πεντε προσληψεις για τον καθενα με 5 δωδεκαμηνα. Μιλαμε για παλαβομαρες.Σωστός τσώνυ, επιτέλους παραδέχεσαι τη μαλακία σου.
Ενταξει ρε τύπε, εσυ εχεις δικιο. Επτα οκταμηνα του ιδιου προσωπου σε 5 ετη ειναι επτά προσληψεις. Ενταξει ειμαστε τωρα γιατι βαρεθηκα?Ωπα ρε τυπε πως την εχεις δει Παπας που εχει το αλαθητο.
Καλλιστα μπορω να ισχυριστω το ιδιο.. Δημοκρατια εχουμε.
παιχτο αγγελουδι μου
ετσι και αλλιως στην κολαση θα πας
Η πλακα ειναι οτι στον καταλογο λεει ρητα "ορισμενου χρονου" και "συμβασεις εργου" που ειναι τα οκταμηνα, που σε μια πενταετια ειναι τουλαχιστον επτά. Μετα λεει "αναπληρωτες καθηγητες" 83.000, βαζοντας δηλαδη πεντε προσληψεις για τον καθενα με 5 δωδεκαμηνα. Μιλαμε για παλαβομαρες.
Αλλά δεν φταιει κανενας αλλος, ο Παυλοπουλος φταιει που με το διαταγμα 164/2004 κρατησε μονο 23.000 μονιμους απο τους 250.000 συμβασιουχους που του κληροδοτησε η πρασινη λαιλαπα. Και τοτε τον κραζανε οτι δεν κανει προσληψεις. Ενω τωρα τον κραζουνε οτι εκανε.
Καλα νταξ.
Ο καθενας δικαιουται να ειναι οσο γραφικος θελει κι εγω δικαιουμαι να λεω τα σωστα και σε οποιον αρεσει.
Η πλακα ειναι οτι στον καταλογο λεει ρητα "ορισμενου χρονου" και "συμβασεις εργου" που ειναι τα οκταμηνα, που σε μια πενταετια ειναι τουλαχιστον επτά. Μετα λεει "αναπληρωτες καθηγητες" 83.000, βαζοντας δηλαδη πεντε προσληψεις για τον καθενα με 5 δωδεκαμηνα. Μιλαμε για παλαβομαρες.
Αλλά δεν φταιει κανενας αλλος, ο Παυλοπουλος φταιει που με το διαταγμα 164/2004 κρατησε μονο 23.000 μονιμους απο τους 250.000 συμβασιουχους που του κληροδοτησε η πρασινη λαιλαπα. Και τοτε τον κραζανε οτι δεν κανει προσληψεις. Ενω τωρα τον κραζουνε οτι εκανε.
Καλα νταξ.
Ο καθενας δικαιουται να ειναι οσο γραφικος θελει κι εγω δικαιουμαι να λεω τα σωστα και σε οποιον αρεσει.
Ενταξει ρε τύπε, εσυ εχεις δικιο. Επτα οκταμηνα του ιδιου προσωπου σε 5 ετη ειναι επτά προσληψεις. Ενταξει ειμαστε τωρα γιατι βαρεθηκα?
Ειναι ειδικες περιπτωσεις, οπως π.χ. οι προσληψεις διευθυντων οργανισμων με θητεια που προβλεπεται απο το νομο ,οπως ακομη και ο Γενικος Επιθεωρητης Δημοσιας Διοικησης, που εχει θητεια, τα μελη του ΕΣΡ, κλπ.Οι "θητείες" τι είναι; Μήπως υπολογίζει και τα φανταράκια που παρουσιάστηκαν εκείνο το διάστημα;
Πολλοι ειναι?λεει ομως και για 167000 μονιμους
δηλαδη 34000 τον χρονο