Νέα

Σκάνδαλο Novartis - Εμπλέκονται και πρώην υπουργοί - Λεηλασία δισεκατομμυρίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
έχεις πάρει αέρα πρωτευουσιάνε, κατέβα πάτρα να δούμε ποιος είναι ο μπούλης μαλακομπούκομα
ούτε στα παράθυρα δεν βγαίνετε ανύπαρκτοι
klasompanieras ονομα και πράγμα παιδί της φάπας και της ξάπλας

ποσοι ειστε ρε κεφτε 50-100-150??? τι θα κανετε οταν βγουνε οι καραμπινες ρε μπουχεσα? οι ιδιοι οι πατεραδες σας θα σας καθαρισουν οταν μαθουν τι κανετε.. περιμενε και θα δεισ σου λεω.. επισης μολις εδωσες καθε δικαιωμα στους τυπους τον βιντεο να σας καραμπινιασουν - ελπιζω να το κανουν!!!

επισης εγω δεν ειμαι οργανωμενος ΧΑ απλα δε γουσταρω το φασισμο και σε αυτη τη φαση φασιστες ειστε εσεις που μας επιβαλετε τι να λεμε πως να σκεφτομαστε και ποιον να εχουμε γειτωνα απο τα βαθη της ασιας και της αφρικης. ουτε το υφος της ΧΑ γουσταρω σε προσωπικο επιπεδο.. αλλα οταν γινεται προσ το συμφερον του ελληνα δηλαδη εμενα το δεχομαι..

αυτο ειναι φασισμος στο 2018 μαγκα. και εγω δεν γουσταρω κανεναν κλασομπανιερα σα και του λογου σου να παει με 10πλασιο αριθμο ατομων να κοπανησει εναν κακομοιρη στο αμαξι του. αληθεια ελπιζω να σας καραμπινιασουν ολους εκει κατω αλλα και εδω πανω!!! θα γλενταω στο συνταγμα θα βαραω τους ζουρναδες και τα νταουλα μικρε μπαγλαμα

α και κατι τελευταιο μικρε μαυροφορεμενε μπαμπουινε... στα αγρια νιατα μου ημουν απο πορεια σε πορεια βλακα... μαυροφορεμενος και εγω... μεχρι να παρω τα χαμπαρια μου...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.938
Πόντοι
5.506
Αφιερωμένο στο ΜΑΛΑΚΑ από την Πάτρα.

(Εδώ βλέπουμε το συριζόκοπρο τον Κούλογλου να καταπίνει τα χύσια του Σαλμά.)

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Η αμερικανική δικαιοσύνη έχει αντίθετη γνώμη ... βλέπεις εκεί στην πρωτεύουσα του καπιταλισμού ο ιδιώτης οφείλει να τηρεί τους κανόνες του παιχνιδιού, μεγιστοποιώντας το κέρδος του κατά νόμο ...

Η νοβαρτις προκαλούσε τεχνητή ζήτηση μέσω λαδώματος γιατρών και διατεταγμένης συνταγογράφησης μεταξύ πολλών άλλων, πρακτικές για τις οποίες ελέγχεται ...

χαζομαρες, ακριβως με τον ιδιο τροπο λειτουργουν οι Αμερικανικες εταιρειες ακομα και στην Αμερικη. Υπαρχει και σχετικό έργο, Love and other drugs, που εκτος απο τα βυζακια της Hathaway σου δινει και στιγμα για το πως δουλευουν οι φαρμακευτικες οι drug reps (ιατρικοι επισκεπτες) κλπ. Απλα στην Αμερικη δεν υπαρχει ο μεσαζοντας κρατος και το χερι μπαινει κατευθειαν στην τσεπη του πολιτη αντι να μπαινει εμμεσα στην τσεπη του πολιτη οπως εδω.

Και γιαυτο αλλωστε οταν αρχισε να ερχεται το γεννοσημο φαρμακο Ελλαδα ειχαν σηκωθει ολα τα γιατρουδακια να πουν στον κοσμο οτι αν δε παρει Novartis, Sanofi, Pfizer φαρμακο και παρει γεννοσημο θα ψοφησει. Για τη μασα.

KingInHell

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
πατρινιά είσαι μωρή ????

πας πουστης πατρινός παλιάς πουτάνας παραγιός που πηδήχτηκε για πενήντα παλιά πράσινα πενηνταράκια...
"OΥΓΚ ΑΑΑ ΟΥΥ ΔΑΠ ΝΟΥΔΟΥΦΟΥΚΟΥ ΟΥΓΚ!

Συνημμένα

• Chewbacca-DisneyWebsite.png
    Chewbacca-DisneyWebsite.png
    288,6 KB · Εμφανίσεις: 18

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.938
Πόντοι
5.506
τι μαλακίες λες ρε καθυστερημένε πάλι, παίρνεις χάπια;;

Εσυ εχεις την παραμικρη ιδεα ποσα ειναι 250 δις?

για να μην κουράζεσαι είναι περίπου 1 τρις, το 25% είναι στην υγεία μπες στην ελστατ και ψάξτα, για όποιον ασχολείται πραγματικά και δεν παπαρολογεί αυτά είναι γνωστά πράγματα..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.938
Πόντοι
5.506
πως σας γαμάει τη μάνα καλύτερα κ'από Αμερικανό; τουμπεκί δισέγγονα της τρούμπας

πατρινιά είσαι μωρή ????

πας πουστης πατρινός παλιάς πουτάνας παραγιός που πηδήχτηκε για πενήντα παλιά πράσινα πενηνταράκια...

KingInHell

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ποσοι ειστε ρε κεφτε 50-100-150??? τι θα κανετε οταν βγουνε οι καραμπινες  να κοπανησει εναν κακομοιρη στο αμαξι του. αληθεια ελπιζω να σας καραμπινιασουν ολους εκει κατω αλλα και εδω πανω!!! θα γλενταω στο συνταγμα θα βαραω τους ζουρναδες και τα νταουλα μικρε μπαγλαμα

α και κατι τελευταιο μικρε μαυροφορεμενε μπαμπουινε... στα αγρια νιατα μου ημουν απο πορεια σε πορεια βλακα... μαυροφορεμενος και εγω... μεχρι να παρω τα χαμπαρια μου...
ΧΑ0ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α ΤΙ ΓΡΆΦΕΙΣ ΡΕ ΣΚΑΤΌΓΕΡΕ ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α ΤΙ ΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΑΣΟΥΝ ΡΕ ΔΙΣΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΜΠΑΣΜΈΝΕ, ΟΎΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΆΘΥΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΕΤΕ ΛΈΜΕ ΡΕΕΕ
ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΡΕ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΙ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΈΛΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝΊΑ ΚΑΜΙΆ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΟΒΩ, ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΣΥ ΒΛΗΜΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΑΣΙΣΤΟΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ Κ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΑΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

Συνημμένα

• 426184_10150680295918514_1823252055_n3203.jpg
    426184_10150680295918514_1823252055_n3203.jpg
    94,4 KB · Εμφανίσεις: 18

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.938
Πόντοι
5.506
Ρουβίκωνας θα είναι ο μαλάκας.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KingInHell

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Εσυ εχεις την παραμικρη ιδεα ποσα ειναι 250 δις?
εγώ μια χαρά ιδέα έχω εσύ προφανώς δεν έχεις, για ψάξε κρατικούς προυπολογισμους από το 91' και μετά και πες μου
για να μην κουράζεσαι είναι περίπου 1 τρις, το 25% είναι στην υγεία μπες στην ελστατ και ψάξτα, για όποιον ασχολείται πραγματικά και δεν παπαρολογεί αυτά είναι γνωστά πράγματα..
λοιπόν ρεζιλιδες κατσικανιαριδες παρτε κανε δεκακιλο μπλε ακριλικο και βουτηχτε στη θαλασσα να τελειώνουμε καθυστερημένα πιθηκια...

Συνημμένα

• 61421927.jpg
    61421927.jpg
    124,2 KB · Εμφανίσεις: 25

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom