jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Ο Αδωνης πχ δεν ειναι ανεπαγγελτος και ξερει τι σημαινει δουλεια.
ναι και ;
ποσες φορες εχει χρεοκοπησει;
Ο Αδωνης πχ δεν ειναι ανεπαγγελτος και ξερει τι σημαινει δουλεια.
ο ακης καταδικαστηκε και πληρωσε γιαυτο που εκανε αν το εκανε
τελειωσε αυτο παει
οπως τελειωσε και με τον παπαγεωργοπουλο τον αγαπημενο σας δημαρχο οπως και με τον ζορο του 10%
οπως τελειωσε και με το βατοπαιδι το χρηματιστηριο τον κοσκωτα
εδω συζηταμε για τον αντωναρο
ναι και ;
ποσες φορες εχει χρεοκοπησει;
Τι το κακό έχει η οικογενειοκρατία?
Πρέπει να διαλέξεις φούρναρη για το ψωμί της ημέρας ... η ***μόνη*** πληροφορία που σου δίνεται πριν την επιλογή είναι ότι ο Α είναι 3ης γεννιάς φούρναρης και ο Β νέος στο επάγγελμα χωρίς κληρονομική σχέση με αυτό.
Από ποιόν διαλέγεις να αγοράσεις ψωμί?
Προφανώς από τον Α ... εκτός αν είσαι ηλίθιος ...
Το πρόβλημα δεν είναι η οικογενειοκρατία λοιπόν. Το πρόβλημα είναι η ανικανότητα.
Ποιοι ειστε εσεις τύπε?σορυ αλλα νομιζα οτι ελεγες υποπτους εμας παω πασο
Σωστα. Αλλα ο τυπος ειναι περιπτωση και αυτοαναιρειται μονος του.Ο Αδωνης πχ δεν ειναι ανεπαγγελτος και ξερει τι σημαινει δουλεια.
ολοι οι μη μητσοτακικοιΠοιοι ειστε εσεις τύπε?
Ειδικα με τον κυριο Playstation και τον mr.Jeffrey μεγαλοι πολιτικοι,τρελα ταλεντα αποΠολιτικό τζάκι σημαίνει ότι ο γιός έχει διδαχθεί ήδη από τα πρώτα παιδικά χρόνια του να σκέφτεται πολιτικά δίπλα στους πολιτικούς παππού και πατέρα του - σαν άλογο κούρσας που εκπαιδεύεται απ όταν γεννηθεί για να νικάει στους στίβους.
Ούτε εγω ειμαι μητσοτακικός τύπε, Σαμαρικός ειμαι.ολοι οι μη μητσοτακικοι
παω πασο για σεναΟύτε εγω ειμαι μητσοτακικός τύπε, Σαμαρικός ειμαι.
Αλλά οπως βλεπεις για μενα αυτα δεν εχουν σημασια μπροστα στο καλο της παραταξης.
Ειδικα με τον κυριο Playstation και τον mr.Jeffrey μεγαλοι πολιτικοι,τρελα ταλεντα απο
τζακι. Φαινομενα.
Ούτε εγω ειμαι μητσοτακικός τύπε, Σαμαρικός ειμαι.
Αλλά οπως βλεπεις για μενα αυτα δεν εχουν σημασια μπροστα στο καλο της παραταξης.
Ειδικα με τον κυριο Playstation και τον mr.Jeffrey μεγαλοι πολιτικοι,τρελα ταλεντα απο
τζακι. Φαινομενα.
αν ειχε λιγο υπερηφανια θα επρεπε να ειχε παραιτηθει απο το δημοψηφισμαη γνωμη σου για τον μιστερ καταληψια και προεδρο του15 μελους ;
Ο Γιωργάκης θα ήταν το ίδιο ανίκανος
To πρόβλημα με τον κλασσικό τον μαλάκα τον Έλληνα είναι ότι αδυνατεί να αντιληφθεί την τεράστια περιπλοκότητα και απαιτήσεις του επαγγέλματος του πολιτικού.
Πολιτικό τζάκι σημαίνει ότι ο γιός έχει διδαχθεί ήδη από τα πρώτα παιδικά χρόνια του να σκέφτεται πολιτικά δίπλα στους πολιτικούς παππού και πατέρα του - σαν άλογο κούρσας που εκπαιδεύεται απ όταν γεννηθεί για να νικάει στους στίβους.
Εάν 2 ίδιων ικανοτήτων και εντιμότητας άνθρωποι ασχοληθούν με την πολιτική, εκείνος που προέρχεται από πολιτικό τζάκι και άρα μεγάλωσε σε ένα πολιτικό περιβάλλον θα είναι εξ ορισμού κατά πολύ καταλληλότερος και αποτελεσματικότερος από τον δεύτερο διότι θα ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΗΔΗ - επωφελούμενος από την εμπειρία των συγγενών του - ενώ ο άλλος θα πρέπει να μάθει τα πάντα από το μηδέν αυτοσχεδιάζοντας στου κασίδη το κεφάλι ...
Το πρόβλημα δεν είναι η οικογενειοκρατία λοιπόν. Το πρόβλημα είναι η ανικανότητα.
To πρόβλημα με τον κλασσικό τον μαλάκα τον Έλληνα είναι ότι αδυνατεί να αντιληφθεί την τεράστια περιπλοκότητα και απαιτήσεις του επαγγέλματος του πολιτικού.
Πολιτικό τζάκι σημαίνει ότι ο γιός έχει διδαχθεί ήδη από τα πρώτα παιδικά χρόνια του να σκέφτεται πολιτικά δίπλα στους πολιτικούς παππού και πατέρα του - σαν άλογο κούρσας που εκπαιδεύεται απ όταν γεννηθεί για να νικάει στους στίβους.
Εάν 2 ίδιων ικανοτήτων και εντιμότητας άνθρωποι ασχοληθούν με την πολιτική, εκείνος που προέρχεται από πολιτικό τζάκι και άρα μεγάλωσε σε ένα πολιτικό περιβάλλον θα είναι εξ ορισμού κατά πολύ καταλληλότερος και αποτελεσματικότερος από τον δεύτερο διότι θα ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΗΔΗ - επωφελούμενος από την εμπειρία των συγγενών του - ενώ ο άλλος θα πρέπει να μάθει τα πάντα από το μηδέν αυτοσχεδιάζοντας στου κασίδη το κεφάλι ...
Σωστα. Αλλα ο τυπος ειναι περιπτωση και αυτοαναιρειται μονος του.
Συμπεριφερεται σαν να μην εχει σωας τα φρενας, και τα γυριζει οπου φυσαει ο ανεμος.
Δεν εμπνεει εμπιστοσυνη.