KingInHell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Αμεση δημοκρατια. Το υποστηριζαν κατι χαζοβιοληδες τοτε στη πλατεια με τους αγανακτισμενους. Να ψηφιζουν ολοι οι πολιτες ηλεκτρονικα και αμεσα να βγαινει αποτελεσμα για καθε θεμα. Παραδειγμα.
Θελετε βασικο μισθο 500 η 1500 ευρω ;
Αποτελεσμα αμεσης δημοκρατιας-ψηφοφοριας 99% θελουμε 1500. Και λυθηκαν τα προβληματα. Αντε ρε σαχλαμαρες.
μεχρι τις εκλογες θα το τονιζω καθε μερα
και οσο αφορα για το σκανδαλο novartis ο κουλης δεν "περασε απο ακτινογραφια τον αδωνη" και διεγραψε κατ εντολη του αδωνη τον αντωναρο
εαν σπασει ο διαολος το ποδαρι και αποδειχθει οτι πραγματι ο αδωνης ηταν ανακατεμενος με το σκανδαλο αυτο, δεν πρεπει ταχιστα να παραιτηθει ο κουλης απο την προεδρια του κομματος?
εκανε δυστυχως αποτομη κινηση που εαν αποδειχθει λανθεσμενη η πραξη του παιρνει αμπαριζα και την αδερφη του
Ναι γιατι ως γνωστον στην Ελλαδα ψηφιζουν Ελβετοι.
[size=40pt]ΣΚΑΣΕ ΑΣΧΕΤΕ ΑΝΙΔΕΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ[/size]
Εχει χασει εντελως την ψυχραιμια του.Ρε τα σκεφτεσαι πριν τα γραψεις ή σου ξεφευγουν;
Να μπει σε ερωτημα δηλαδη και αν θα πετανε πουστραδελες σαν και σενα απο τις ταρατσες οπως στους τζιχαντιστες; Και αν υπερισχυσει να το εφαρμοσουμε κιολας;
Ρε τα σκεφτεσαι πριν τα γραψεις ή σου ξεφευγουν;
αφού είσαι μηδενιστής ρε μαλάκα τι ασχολείσαιΝαι γιατι ως γνωστον στην Ελλαδα ψηφιζουν Ελβετοι.
εγω μια χαρουλα ειμαι περιμενω την καταιγιδα στο κομμα αμεσως μετα την νηνεμια που διανυουμεΕχει χασει εντελως την ψυχραιμια του.
μάζεψε τα μπογαλάκια σου και τραβα στο τραμπ που έχει και τοίχους γύρω το κτήμα γίδι..Να μπει σε ερωτημα δηλαδη και αν θα πετανε πουστραδελες σαν και σενα απο τις ταρατσες οπως στους τζιχαντιστες; Και αν υπερισχυσει να το εφαρμοσουμε κιολας;
εγω μια χαρουλα ειμαι περιμενω την καταιγιδα στο κομμα αμεσως μετα την νηνεμια που διανυουμε
αλλοι να ετοιμαζουν διαβατηρια στο ονομα τριανταφυλιδης
εγω μια χαρουλα ειμαι περιμενω την καταιγιδα στο κομμα αμεσως μετα την νηνεμια που διανυουμε
αλλοι να ετοιμαζουν διαβατηρια στο ονομα τριανταφυλιδης
Ου ναι βεβαια, εχει μεγαλη αγωνια. Τωρα ξεκιναει λεει αγωνα κατα της ΝΔ μεχρι να αντικατασταθει ο Κουλης.Δεν βαρέθηκες 2 χρόνια να περιμένεις την καταιφίδα; Δεν μου απάντησες, τι σου έκανε ο Κούλης.......Μην πεις όμως ότι ενδιαφέρεσαι για το καλό της ΝΔ.
..ρε τα κομματόσκυλα της Ομάδας ΗλίθιαςΣκάσε εσύ αποτυχημένο Συριζοτρολ.
Δεν πιστεύω να σου δίνουν 0,60 για αυτές τις μαλακίες...