pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Τύπε συγνωμη κιολας αλλά στ΄αρχιδια μου η αποψη σου.
η απαντηση σου δειχνει πανικο
ηρεμησε
keep calm
Τύπε συγνωμη κιολας αλλά στ΄αρχιδια μου η αποψη σου.
Γιαλαντζι ο εκπρόσωπος του Καραμανλή; Μάλιστα!Ετσι. Δεν εχω δει ουτε εναν νεοδημοκρατη να διαφωνει. Μονο κατι γιαλαντζι κάνουν υψηλη κριτικη.
Σε σενα αναφερομουν.Γιαλαντζι ο εκπρόσωπος του Καραμανλή; Μάλιστα!
συντροφε να τον σιμπασχουμε τον αλεξ συντομα ακολουθει εξοδιος ακολουθια για το κομμα τουη απαντηση σου δειχνει πανικο
ηρεμησε
keep calm
συντροφε να τον σιμπασχουμε τον αλεξ συντομα ακολουθει εξοδιος ακολουθια για το κομμα του
Είχα καταλαβει ότι είσαι Μαλακας εκτός από κλόουν αλλά τόσο φασιστομαλακας δεν το περίμενα.
Να τα ελεγε οσο ηταν στη ΝΔ.τι μπηχτη πεταξε το για χρονια στελεχος της νδ
ο κυρ μανωλης ντε
της λαικης δεξιας??
ο συνδικαλιστης??
Στην τρυπα σου συριζοσκυλο. Και δε θα χρησιμοποιεις λεξεις που δεν ξερεις.
Η πολιτική μου ταυτότητα δεν σε αφορά φασισταριο...!Σε σενα αναφερομουν.
τωρα για να καταλαβω
καποιοι θελουν την δικαιοσυνη ανεξαρτητη σωστα???
πολυ ωραια μεχρι εδω
απο τη στιγμη που η υποθεση ειναι στα χερια της δικαιοσυνης πως γινεται καποιοι να προσπαθουν να μας πουν οτι ολοι ειναι αθωοι??
ξερετε πραματα μηπως??
ας περιμενετε να τελειωσει η ολη διαδικασια και τοτε να μιλησετε με νηφαλιοτητα και εχωντας πληροι γνωσει των γεγονοτων
αλλα να προοικονομειται καταστασεις δεν το περιμενα απο οπαδους του αστικου πολιτευματος
Ρε ζει αυτός; Τον γούσταρα πολύ αυτόν!
καλε ο κυρ μανωλης
Και πώς θα φτιαξω τον φακελο σου? Μισες δουλειες θα κανουμε?Η πολιτική μου ταυτότητα δεν σε αφορά φασισταριο...!
Ο Αντωνάρος από ποτέ;;;Ω ρε μανα μου τι διαβαζω. Να θυμισω οτι ο Μιχελακης εχει αποσυρθει απο την πολιτικη απο το 2016 και ειναι γενικος διευθυντης στον Αντεννα? Να διαγραψουμε και τον Σουφλια που εχει αποσυρθει μια δεκαετια τοτε.
Να τα ελεγε οσο ηταν στη ΝΔ.
Τύπε γαμιεσαι στην Συγγρου.τον επιασε κριση αληθειας μαλλον
αλλα για να τα λεει αυτα σημαινει οτι θα τα εχει δει κιολας
σκυλε...
νοβαρτις
Η πολιτική μου ταυτότητα δεν σε αφορά φασισταριο...!
Ρε ΜΑΛΑΚΑ στην αστικη δημοκρατια ειναι κυριαρχο το ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ. ΜΑΛΑΚΑ. Αυτα που ξερεις, στο μαδουρισταν.