Νέα

Σκάνδαλο Novartis - Εμπλέκονται και πρώην υπουργοί - Λεηλασία δισεκατομμυρίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

KingInHell

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Ασ'τα πμ, γράψε δημόσια που και πότε.
κανένα πρόβλημα ρε μπασμένο
εγώ όπως είδες είμαι πατρινος αν εσύ είσαι αθηναίος κατέβα και στείλε μου
αν όχι ανεβαίνω εγώ αθήνα σε 2 βδομάδες και σε κανονίζω
και για να μην πεις ότι έστειλα δικούς μου θα ανεβάσω και φωτογραφία μου στο ποστ
λέγε τι θες μπασμενο;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ό Τσίπρας το Βενιζέλο,Σαμαρά κτλ τους βλέπει σαν ψόφια άλογα τελειωμένους στη συνείδηση του λαού και θέλει να τους πεταξει οριστικά στο βόθρο μαζί με το Γεωργιάδη που κάνει φασαρία.
Βέβαια αυτοί οι γερόλυκοι πεθαίνουν δύσκολα και το κυριότερο παίζει να δαγκώσουν.Ο Τσίπρας βέβαια υποθέτει ότι δε θα δαγκώσουν γιατί κωλωνουν,έχουν απαξιωθεί και είναι ψόφιοι και σε σύγχυση.Εγω θέλω να δαγκώσουν.Να βάλουν στη μέση τον Πολλακη να τον γεμίσουν τρύπες.Μετα να ξεσκίσουν και να ξεφτιλισουν τον Τσίπρα.Ετσι θα αποδυναμωθεί το σύστημα και θα ανοίξει ο δρόμος στους πουτσαράδες.
Για να δούμε αν θα μασησουν οι μάγκες που έκαναν τους καμπόσους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.958
Πόντοι
5.506
κανένα πρόβλημα ρε μπασμένο
εγώ όπως είδες είμαι πατρινος αν εσύ είσαι αθηναίος κατέβα και στείλε μου
αν όχι ανεβαίνω εγώ αθήνα σε 2 βδομάδες και σε κανονίζω
και για να μην πεις ότι έστειλα δικούς μου θα ανεβάσω και φωτογραφία μου στο ποστ
λέγε τι θες μπασμενο;

Troll mode OFF:

Λοιπόν, μαλακισμένο, ξεβρακώθηκες, κλείσε γρήγορα τον υπολογιστή και πήγαινε για διάβασμα, τη Δευτέρα έχεις σχολείο. Και να μη μπαίνεις σε site για ενήλικες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.958
Πόντοι
5.506
Ό Τσίπρας το Βενιζέλο,Σαμαρά κτλ τους βλέπει σαν ψόφια άλογα τελειωμένους στη συνείδηση του λαού και θέλει να τους πεταξει οριστικά στο βόθρο μαζί με το Γεωργιάδη που κάνει φασαρία.
Βέβαια αυτοί οι γερόλυκοι πεθαίνουν δύσκολα και το κυριότερο παίζει να δαγκώσουν.Ο Τσίπρας βέβαια υποθέτει ότι δε θα δαγκώσουν γιατί κωλωνουν,έχουν απαξιωθεί και είναι ψόφιοι και σε σύγχυση.Εγω θέλω να δαγκώσουν.Να βάλουν στη μέση τον Πολλακη να τον γεμίσουν τρύπες.Μετα να ξεσκίσουν και να ξεφτιλισουν τον Τσίπρα.Ετσι θα αποδυναμωθεί το σύστημα και θα ανοίξει ο δρόμος στους πουτσαράδες.
Για να δούμε αν θα μασησουν οι μάγκες που έκαναν τους καμπόσους.

Ο Τσίπρας να δεις που στο τέλος θα καταλήξει σε κανένα ίδρυμα, το κεφάλι του έχει καεί ήδη από το πουθενά εκεί που βρέθηκε.

Φυσικά, για εμάς, σκατά στον τάφο του προκαταβολικά και όπου χειρότερα καταλήξει, τόσο το καλύτερο.

ΝΔ και όποια άλλα σοβαρά στελέχη κομμάτων θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου και να προχωρήσει το καράβι, να η ευκαιρία τους.

KingInHell

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Troll mode OFF:

Λοιπόν, μαλακισμένο, ξεβρακώθηκες, κλείσε γρήγορα τον υπολογιστή και πήγαινε για διάβασμα, τη Δευτέρα έχεις σχολείο. Και να μη μπαίνεις σε site για ενήλικες.
Τι λες μωρή κότα λυράτη βάρεσες μπιέλα;; ότι σας είπα τύποι μαγκιά κλανιά πιθήκου εδω μέσα ανοίξτε κανα παράθυρο...

Συνημμένα

• So+scared+much+fear+very+surprise+_b5e1fa800d850594b9570bcf8b90d441.jpg
    So+scared+much+fear+very+surprise+_b5e1fa800d850594b9570bcf8b90d441.jpg
    53,6 KB · Εμφανίσεις: 23

KingInHell

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
..τι διαβάζω ρε μλκ χα0χ0αχ0α σε τι φούσκα ζείτε ρε κατσικανιάριδες τραγια χα0χ0αχ0α τόση αυταπάτη και κακό ούτε παπάρα με μανιτάρια σε LSD να πούμε χα0χ0αχ0α

Συνημμένα

• 11880427_1647523155464821_2004119695327879617_n.jpg
    11880427_1647523155464821_2004119695327879617_n.jpg
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 13

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μην ασχολησε με μικρη μπαρου τυπε το παιδι καιει :effemine: :gay:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μόνο για ανευθυνότητα δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς την συντηρητική εφημερίδα "Εστία". Θεωρούμε δηλαδή ότι έχει διασταυρώσει την πληροφορία η οποία "διακινείται από εγκυρότατες πηγές" και αναφέρει ότι εντοπίστηκε "μυστικός λογαριασμός πρώην υπουργού" σε Ελβετική τράπεζα στον οποίον "κατέληξαν χρήματα από τον τροφοδότη λογαριασμός της Novartis".
Αν επιβεβαιωθεί αυτή η αποκάλυψη τότε το πολιτικό σκηνικό "παίρνει" φωτιά, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Το δημοσίευμα της "Εστίας"

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σκάνδαλο της Novartis. Η δικογραφία που εστάλη από την εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουμπάκη στη Βουλή απλώς εισάγει τον πολιτικό κόσμο αλλά και την κοινή γνώμη στην ουσία του σκανδάλου, ωστόσο όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν η υπόθεσις αυτή "έχει πολλές στροφές και θα τραβήξει".
Δεν είναι τυχαία η κατά βάσιν προσεκτική δήλωσις που έκανε την δεύτερη μέρα της διαβιβάσεως του φακέλου ο Πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης. Λέγεται ότι είχε άριστη ενημέρωση από ανώτερο διπλωματικό παράγοντα με τον οποίο συναντήθηκε σε ανύποπτη στιγμή και με άλλη αφορμή.

Δεν είναι επίσης, τυχαία η πλήρης αφωνία της Προέδρου του Κινήματος Φώφης Γενηματά μετά το "ξέσπασμα" του σκανδάλου. Το κόμμα περιορίζεται μεν σε επίσημες ανακοινώσεις στηρίξεως των πρώην υπουργών των οποίων τα ονόματα αναφέρονται στην δικογραφία, αλλά η κ. Γεννηματά τηρεί σιγήν ισχύος.

Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι εις εκ των οκτώ πρώην υπουργών των οποίων το όνομα αναφέρεται στις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων ανεχώρησε εκτάκτως αυτές τις μέρες για το εξωτερικό, προς αναζήτησιν διεθνούς νομικής εκπροσωπήσεως.
Η έκτακτη ανακοίνωσις του πρώην υπουργού συνέπεσε (αλλά δεν συνδέεται απαραιτήτως) με τις πληροφορίες που ακούγονται εντόνως τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα, ότι το όνομα του τροφοδότου λογαριασμού της Novartis στην Ελβετία είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί μυστικός λογαριασμός πρώην υπουργού στην Ελβετία, άγνωστο αν ανήκει στους "οκτώ" ή υπάρχει και άλλος εμπλεκόμενος υπουργός μή κατανομασθείς μέχρι στιγμής!

Επειδή μάλιστα οι πληροφορίες διακινούνται με το σταγονόμετρο, δεν έχει καταστεί δυνατόν να διασταυρωθεί εάν ο μυστικός λογαριασμός πρώην υπουργού που λέγεται ότι ανακαλύφθηκε σε ελβετική τράπεζα εντοπίσθηκε μετά από αίτημα δικαστικής συνδρομής της ελληνικής δικαιοσύνης ή μετά από έρευνα του FBI.

Εφ' όσον ισχύει η πληροφορία η οποία στην Αθήνα διακινείται από εγκυρότατες πηγές τότε η έρευνα για την Novartis  πριν καλά -καλά συσταθεί η προανακριτική επιτροπή μπαίνει σε νέες ράγες.
Ο εντοπισμός του τροφοδότου λογαριασμού της Novartis ήταν για τις δικαστικές αρχές η εκ των ων ουκ άνευ προϋπόθεσις για να θεμελιωθεί το ποινικό αδίκημα της δωροληψίας.
Εάν ευρέθει και λογαριασμός πρώην υπουργού στον οποίον κατέληξαν χρήματα από τον τροφοδότη λογαριασμός της Novartis, τότε το σκηνικό "παίρνει" φωτιά.

Ηδη χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος ανακοίνωσε ότι ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας θα προτείνει στην Κ.Ο του κόμματος του την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για όλα τα πολιτικά πρόσωπα. Πρόταση που δέχεται η ΝΔ, υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα συσταθεί προανακριτική επιτροπή και για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας. 

τι εγινε η δεξια εστια και αυτη θελει να θολωσει τα νερα

δεν θα εχετε που να κρυφτειτε λαμογια

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Μόνο για ανευθυνότητα δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς την συντηρητική εφημερίδα "Εστία".

Εστία

Στις 16 Απριλίου 2015 ανακοινώθηκε η συμμετοχή της Α.Ε. Δημοκρατικός Τύπος (του Γιάννη Φιλιππάκη, που εκδίδει τις εφημερίδες Δημοκρατία και Espresso) στην έκδοση της Εστίας

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B1_(%CE%B5%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1)

Στη φυλακή ο Γιάννης Φιλιππάκης: Γιατί στη «στενή» ο εκδότης της Δημοκρατίας και της Espresso
16:22 16/9/2016

Γιατί καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης; Συκοφάντης και με δικαστική απόφαση είναι πλέον ο Γιάννης Φιλιππάκης, εκδότης της εφημερίδας Espresso. Με απόφαση του το Εφετείου της Αθήνας τον καταδίκασε σε 7 μήνες φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμιση του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη

http://www.inewsgr.com/85/sti-fylaki-o-giannis-filippakis-giati-sti-steni-o-ekdotis-tis-dimokratias-kai-tis-espresso.htm

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εστία

Στις 16 Απριλίου 2015 ανακοινώθηκε η συμμετοχή της Α.Ε. Δημοκρατικός Τύπος (του Γιάννη Φιλιππάκη, που εκδίδει τις εφημερίδες Δημοκρατία και Espresso) στην έκδοση της Εστίας

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B1_(%CE%B5%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1)

Στη φυλακή ο Γιάννης Φιλιππάκης: Γιατί στη «στενή» ο εκδότης της Δημοκρατίας και της Espresso
16:22 16/9/2016

Γιατί καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης; Συκοφάντης και με δικαστική απόφαση είναι πλέον ο Γιάννης Φιλιππάκης, εκδότης της εφημερίδας Espresso. Με απόφαση του το Εφετείου της Αθήνας τον καταδίκασε σε 7 μήνες φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμιση του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη

http://www.inewsgr.com/85/sti-fylaki-o-giannis-filippakis-giati-sti-steni-o-ekdotis-tis-dimokratias-kai-tis-espresso.htm

ναι δεξια ειναι το εγραψα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
παντως υπεθυνοτητα με υποθεσεις δεν στεκει

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.651
Πόντοι
6.256
Ο Τσίπρας να δεις που στο τέλος θα καταλήξει σε κανένα ίδρυμα, το κεφάλι του έχει καεί ήδη από το πουθενά εκεί που βρέθηκε.

Φυσικά, για εμάς, σκατά στον τάφο του προκαταβολικά και όπου χειρότερα καταλήξει, τόσο το καλύτερο.
απ οτι ξερω οι πρωην πρωθυπουργοι μια χαρα περνανε, θα του εχουμε ισοβιως αστυνομικους να τον φυλανε, τα σπιτια του, την περιστερα κλπ, νομιζω και τα δισεγγονα του θα φυλαμε μην παθουν κατι, και φυσικα θα τον πληρωνουμε ισοβιως.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
απο οτι φαινεται παντως οι κατσαπλιαδες του τσυριζα εχουν τακιμιασει πληρως με τους φονιαδες λαων αμερικανους

πολυ FBI στην υποθεση

πηραν και εκεινες τις δουλειες με τα f16  και τα σαπακια

ολα καλα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
απ οτι ξερω οι πρωην πρωθυπουργοι μια χαρα περνανε, θα του εχουμε ισοβιως αστυνομικους να τον φυλανε, τα σπιτια του, την περιστερα κλπ, νομιζω και τα δισεγγονα του θα φυλαμε μην παθουν κατι, και φυσικα θα τον πληρωνουμε ισοβιως.

γιατι ρε μαστορα να μην φυλαμε τον ερνεστο

αμαν πια

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.651
Πόντοι
6.256
απο οτι φαινεται παντως οι κατσαπλιαδες του τσυριζα εχουν τακιμιασει πληρως με τους φονιαδες λαων αμερικανους

πολυ FBI στην υποθεση

πηραν και εκεινες τις δουλειες με τα f16  και τα σαπακια

ολα καλα
δε φταινε οι συριζαιοι που καποιοι ασχετοι τους νομιζουν για αριστερους

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
δε φταινε οι συριζαιοι που καποιοι ασχετοι τους νομιζουν για αριστερους

μακρια απο μενα τετοιο νομισμα

νεοδεξιους τους ανεβαζω νεοδεξιους τους κατεβαζω τους κατσαπλιαδες

ωρες  ωρες λυπαμαι τους νεοδημοκρατες που χασαν την χαρη και το ονομα της δεξιας

φοβαμαι μηπως τους δημιουργησω ψυχολογικο προβλημα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom