jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Άλλοι τιτάνες της ενημέρωσης. κολακαςβλογκσποτ
που καταντησε ο μπουμπουκος
να τον δουλευουν διαφοροι
Άλλοι τιτάνες της ενημέρωσης. κολακαςβλογκσποτ
τι news ρε μπετό xDDDD τι διαμάντι είσαι εσύ ρε ΧΑΧΧΑΑΑΑΤα fake news τα βαφτίζετε σαρκασμό βρε τρολάκια της κακιάς ώρας;
Κοιρα νταξι σας είχα για καθυστερημένους αλλά σπάτε κοντερ έτσι
μόνο 10 χρονα δεν μπορούν να αντιληφθούν τον σαρκασμό να το κοιτάξετε χωρίς πλάκα δεν σαρκαζομαι ε;.;.
Η Κομισιόν σε επιφυλακή για Αβραμόπουλο
09.02.2018, 11:30 |Συντάκτης: ΕΦ.ΣΥΝ.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος πρόκειται να παραχωρήσει σήμερα συνέντευξη Τύπου για το σκάνδαλο Novartis. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, διά του Μαργαρίτη Σχοινά, κληθείσα να σχολιάσει την εμπλοκή του ονόματος του επιτρόπου, απάντησε «Ουδέν σχόλιον». Ο εκπρόσωπός της ανέφερε, μάλιστα, πως «ο επίτροπος Αβραμόπουλος προέβη σε δηλώσεις, στις οποίες ξεκαθαρίζει τη θέση του σχετικά με τα γεγονότα που αφορούν την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας. Η Επιτροπή δεν έχει τίποτα άλλο να προσθέσει στις δηλώσεις του επιτρόπου». Ενδιαφέρον είχε όμως η απάντηση που έδωσε σε ερώτηση για το τι μπορεί να ακολουθήσει στο μέλλον ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης.
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς απάντησε ότι ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ «παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις υποθέσεις του συγκεκριμένου επιτρόπου και βρίσκεται σε μόνιμη επαφή με όλα τα μέλη του Κολεγίου των Επιτρόπων».
που καταντησε ο μπουμπουκος
να τον δουλευουν διαφοροι
γιατί ενδιαφέρεσαι να πάρεις μέρος στο διαγονισμό και ψάχνεις κονέ;
έχω άκρη αν θες με διακρίσεις στο χώρο και πάνω απ'όλα επαγγελματίας..
πολυ κλανια μαγκιά ανοίξτε κανα κανα παράθυρο εδω μέσαΕντάξει κλώνε τις πέταξες τις βλακείες για σήμερα.
Τώρα παίξε το πουλάκι σου ήσυχος.
Που να καταλάβεις εσύ βρε καημένε.
σαρκασμος στην υπογα της κουμουνδουρου ειναι η παραποιηση? οκ, παμε ενηλικα μου
Δεν ανκω σε καμια συμμορια κανενος χρωμματος. Αλλα μιας και μιλας για αυτοκτονιες αρκετοι αυτοκτονησαν επι ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑ μονο εσυ γλυτωσες πρασινη γλιτσα.να πατε να αυτοκτονησετε ολη η ροζ συμμορια
πολυ κλανια μαγκιά ανοίξτε κανα κανα παράθυρο εδω μέσα
θα αρχίζουν να πετάνε και τα κοπρανά τους τα πιθήκια σε λίγο..
σας βγαλαν στην σεντρα τα πρωην συνεταιρακια
αυτο ειναι το συμπερασμα
Αποφάσισε βρε κατακαημένε χάλκινε μαλάκα της χρονιάς, "έβγαλαν σέντρα" ή είναι "κατσαπλιάδες"; Αυτοαναιρέισαι από το ένα ποστ στο ακριβώς επόμενο.
..άμα είναι η όπισθεν η αγαπημένη μου ρε μπασμένο γιατί να το πάρω αλλιώς; μήπως γιατί είναι τουβλότοιχος; είσαι τόσο μπετό που μέχρι και τη μαλακία λάθος θα τη πεις..Σιγά κλωνάκο, σιγά, βάλε λίγο την όπισθεν την αγαπημένη σου και παρτο αλλιώς γιατί θα βρεις τοίχο με παλούκια.
θα σας τρεχουν οι κατσαπλιαδες μικρη μπαρου
δημιουργησατε το τερας και τωρα θα σας φαει
..άμα είναι η όπισθεν η αγαπημένη μου ρε μπασμένο γιατί να το πάρω αλλιώς; μήπως γιατί είναι τουβλότοιχος; είσαι τόσο μπετό που μέχρι και τη μαλακία λάθος θα τη πεις..