alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Διαβαζε, κατι θα μαθεις.Pnl μίζας μόνο εδώ . Μοναδική εμπειρία το σάιτ
Διαβαζε, κατι θα μαθεις.Pnl μίζας μόνο εδώ . Μοναδική εμπειρία το σάιτ
Διαβαζε, κατι θα μαθεις.
ωραία ... επειδή έχω λογαριασμό με επταψήφιο νούμερο μέσα θα σου κάνω πληρεξούσιο να πας να σηκώσεις πχ 150 χιλιάρικα μετρητά... και αν την επόμενη δεν έχεις τον οικονμικό εισαγγελέα πάνω από το κεφάλι σου μόλις ξυπνήσεις να μου το πείς...
εδώ ρε από ελβετικό λογαριασμό προσωπικό πάνω από δέκα χιλιάρικα μετρητά δεν μου δίνουν ηλίθιε... και αν θέλω παραπάνω κατευθείαν έχει αναφορά στις αρχές .
Ήρεμησε 7 ψηφιε και μην χαρακτηρίζεις .
Διαβαζε, κατι θα μαθεις.
Ήρεμησε 7 ψηφιε και μην χαρακτηρίζεις .ωραία ... επειδή έχω λογαριασμό με επταψήφιο νούμερο μέσα θα σου κάνω πληρεξούσιο να πας να σηκώσεις πχ 150 χιλιάρικα μετρητά... και αν την επόμενη δεν έχεις τον οικονμικό εισαγγελέα πάνω από το κεφάλι σου μόλις ξυπνήσεις να μου το πείς...
εδώ ρε από ελβετικό λογαριασμό προσωπικό πάνω από δέκα χιλιάρικα μετρητά δεν μου δίνουν ηλίθιε... και αν θέλω παραπάνω κατευθείαν έχει αναφορά στις αρχές .
Πολλες ταινιες βλεπουν καποιοι τύπε.περιμένουμε και κριτική και αμφισβήτηση από τα μειράκια τώρα...
Πολυ σωστο συμπερασμα.Αυτο που μαθαινω εγω απο την υποθεση ειναι οτι υπαρχει ακομα μεγαλη μεριδα που γουσταρει σανο αμασητο αλλα επισης και πολλη οργη για τους συμμοριτες.
Αυτο που μαθαινω εγω απο την υποθεση ειναι οτι υπαρχει ακομα μεγαλη μεριδα που γουσταρει σανο αμασητο αλλα επισης και πολλη οργη για τους συμμοριτες.
Πολλες ταινιες βλεπουν καποιοι τύπε.
Διαβαζε, κατι θα μαθεις.
Ήρεμησε 7 ψηφιε και μην χαρακτηρίζεις .
τους βλάκες που προσπαθούν να το παίξουν έξυπνοι θα τους χαρακτηρίζω...
Τότε να μην γινεσαι ειρωνικός, αν δεν θελεις να προκαλείς αντιδραση.Δεν διαφωνώ .
Αλλά προσπαθώ να μην κρίνω απόψεις συνομιλητών και σίγουρα να μην βρίζω ακόμα και να διαφωνώ .
οι συμμορίτες είναι της κλασσικής ναζιστικής ή σταλινικής σχολής... διαίρει και βασίλευε...
έχουμε φτάσει σε μια εποχή που τα πάλαι ποτέ μπλέ και πράσινα καφενεία (για όποιον έχει ζήσει εκείνη την εποχή) φαντάζουν παιδική χαρά...
Τότε να μην γινεσαι ειρωνικός, αν δεν θελεις να προκαλείς αντιδραση.
[/quot
Σίγουρα. Αν θεωρείς πως σε ειρωνεύτηκα σου ζήτω συγνώμη . Έπειτα δεν έχω λόγο αντιπαράθεσης ειδικά ανώνυμα . Καλο σου βραδυ
εμεις ειμαστε νεοι ομως !!! ;)Και στο καφενειο που ημουν το πρωι κατι τετοια λεγανε κατι γεροι για να περναει η ωρα, αλλά καταδίκες δεν γινονται ετσι.