Νέα

Σκάνδαλο Novartis - Εμπλέκονται και πρώην υπουργοί - Λεηλασία δισεκατομμυρίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.932
Πόντοι
5.506
η φωφη δεν τα πηρε τσονυ....

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.049
Πόντοι
2.606
ε τωρα στην ελλαδα μιζες δεν ειναι και πολυ παραξενο να επεσαν μπρο....ασε να δουμε τι θα γινει...εγω θεωρω πολυ πιο πιθανο να τα εχουν παρει παρα οχι.Μακαρι να ειναι αθωοι να ξερουμε να ψηφισουμε εναν γκαραντι αθωο αργοτερα...

μίζες στην Ελλάδα, όχι ρε.
τι είναι αυτά που λέτε, που ζείτε...? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.054
Πόντοι
5.506
ε τωρα στην ελλαδα μιζες δεν ειναι και πολυ παραξενο να επεσαν μπρο....ασε να δουμε τι θα γινει...εγω θεωρω πολυ πιο πιθανο να τα εχουν παρει παρα οχι.Μακαρι να ειναι αθωοι να ξερουμε να ψηφισουμε εναν γκαραντι αθωο αργοτερα...

Μα ειναι δεδομενο οτι επεφταν μιζες σε γιατρους για συνταγογραφηση, δεν το συζηταμε. Σε πολιτικους πιθανως αλλα ακομα πιο πιθανο ειναι να μην το μαθουμε ποτε. Ισως μονο απο ελεγχους λογαριασμων.

Απλα το στησιμο που εκαναν οι μπολσεβικοι ηταν τοσο αγαρμπο που τους επιασαν με τη γιδα στην πλατη. Να παω εγω στον εισαγγελεα και να πω "ακουσα καπου οτι ο τρουμπακης τον παιρνει τον ειδα να περναει απο τη Συγγρου" και να μη με πεταξει ο εισαγγελεας με τις κλωτσιες.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• p6zjxb.gif
    p6zjxb.gif
    497,7 KB · Εμφανίσεις: 33

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.932
Πόντοι
5.506
Μα ειναι δεδομενο οτι επεφταν μιζες σε γιατρους για συνταγογραφηση, δεν το συζηταμε. Σε πολιτικους πιθανως αλλα ακομα πιο πιθανο ειναι να μην το μαθουμε ποτε. Ισως μονο απο ελεγχους λογαριασμων.

Απλα το στησιμο που εκαναν οι μπολσεβικοι ηταν τοσο αγαρμπο που τους επιασαν με τη γιδα στην πλατη. Να παω εγω στον εισαγγελεα και να πω [size=30pt]"ακουσα καπου οτι ο τρουμπακης τον παιρνει τον ειδα να περναει απο τη Συγγρου"[/size] και να μη με πεταξει ο εισαγγελεας με τις κλωτσιες.
θα εισαι μεγαλο νιμου αν πεις τετοιο πραγμα :S :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.932
Πόντοι
5.506
φτου σας....και στα δυο

Comilfo

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
29
Πόντοι
1
Έχει τόσα σκατα η Ελλάδα μετά το 80 και ο Τσίπρας θα τα δίνει σιγά σιγά... Είναι τέτοια η σαπίλα και η διαφθορά που δυστυχώς ο επικίνδυνος θα είναι πρωθυπουργός μέχρι να βαρεθεί.
Παράλληλα κάνει τις δουλίτσες του αθόρυβα εκμεταλλευόμενος το ηθικό πλεονέκτημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom