Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.007
- Πόντοι
- 3.936
τωρα δεν πρεπει να υπαρχει ο μπεμπεκος,ετσι?Υπάρχει και το www.grcelebs.com]http://www.grcelebs.com[/url], το παλιό BebekosPlace δηλαδή, από τα πρώτα site του είδους στο ελληνικό διαδίκτυο μαζί με το αλήστου μνήμης Thanos Movies.
Στο GrCelebs/BebekosPlace είχα μια κάποια παρουσία από το 2003 ως το 2010 περίπου. Στις αρχές ήτανε μια πολύ καλή παρέα και υπήρχαν αρκετά παιδιά που μοιραζόντουσαν υλικό από περιοδικά και ταινίες/σειρές. Είχε δημιουργηθεί μια αρκετά καλή βάση δεδομένων με ποιοτικό υλικό από ελληνίδες διάσημες, σε αντίθεση με τις φωτογραφίες/βίντεο που ψαρεύουν διάφορες σελίδες της σειράς από τα προφίλ κάθε βιζιτομοντέλας στο Facebook. Κάποια παιδιά τότε είχανε μπεί στη διαδικασία να πάρουνε Scanners και TV-Tuners για να συνεισφέρουν, δίνοντας αρκετά λεφτά τότε, στα early 2000s. Υλικό από τότε κυκλοφορεί ακόμα και τώρα στο διαδίκτυο σε πολλές σελίδες, κι εδώ φυσικά.
Μετά κάπου στο '07-'08 γαμήθηκε η υπόθεση, περιόρισαν σε μεγάλο βαθμό την πρόσβαση στο υλικό και χώρισαν τους χρήστες σε βαθμίδες. Για να έβλεπες το υλικό έπρεπε να συνεισφέρεις κι εσύ σε υλικό αλλιώς έπεφτες σε περιορισμένη βαθμίδα. Και τότε και καλά για αυτούς που δεν είχαν χρόνο να συνεισφέρουν δώθηκαν οι εξής επίλογες:
40 ευρώ/έτος
η
120 ευρώ/lifetime
συνδρομές για τα έξοδα του σέρβερ λέγανε.
Πάω κι εγώ περιχαρής ο χαίβανος (πήγαινε καλά η δουλειά τότε) και σκάω το 120άρι για να έχω το κεφάλι ήσυχο (κράξτε ελεύθερα ).
Κάποια στιγμή το '12 κάνω να μπω (έχοντας να μπώ κανένα χρόνο λόγω κάποιου θέματος) και βλέπω πως έχω πέσει βαθμίδα. Νέο σύστημα συνδρομών με το μήνα για όλους. Πάνε τα 120.. Lifetime και τα @@ του Καράμπελα.
Απ' ότι φάνηκε κάποιοι θέλησαν να το κάνουν επάγγελμα εκεί. Σταμάτησα να ασχολούμαι με τη συγκεκριμένη σελίδα παντελώς έκτοτε. Μετά από λίγους μήνες μου σβήσαν και το λογαριασμό εντελώς. Τέλος πάντων, υγεία..
kataλαβα.δε πρεπει ναχα εκει λογαριασμο.πρεπει να ζηταγε λεφτα,απ αλλου θα με ξερεις. ;)Το είναι η εξέλιξη του BebekosPlace, γενικά ο Bebekos δεν ασχολούνταν πολύ πέρα από τα καθήκοντα του admin, εκτός που είχε μια καψούρα με τη Μενεγάκη.. Αν δεν κάνω λάθος, μετά απο κάποια χρονική στιγμή παρέδωσε και τα κλειδιά σε άλλο άτομο.
@dimispagrati7 κάτιτι μου θυμίζει το ονομά σου εσένα..
ο παπαρατζι εβαλε για μελη το βιντεο γνωστης ελληνιδας σημερα. εχει κανεις κονε;
Υπάρχει και το www.grcelebs.com]http://www.grcelebs.com[/url], το παλιό BebekosPlace δηλαδή, από τα πρώτα site του είδους στο ελληνικό διαδίκτυο μαζί με το αλήστου μνήμης Thanos Movies.
Στο GrCelebs/BebekosPlace είχα μια κάποια παρουσία από το 2003 ως το 2010 περίπου. Στις αρχές ήτανε μια πολύ καλή παρέα και υπήρχαν αρκετά παιδιά που μοιραζόντουσαν υλικό από περιοδικά και ταινίες/σειρές. Είχε δημιουργηθεί μια αρκετά καλή βάση δεδομένων με ποιοτικό υλικό από ελληνίδες διάσημες, σε αντίθεση με τις φωτογραφίες/βίντεο που ψαρεύουν διάφορες σελίδες της σειράς από τα προφίλ κάθε βιζιτομοντέλας στο Facebook. Κάποια παιδιά τότε είχανε μπεί στη διαδικασία να πάρουνε Scanners και TV-Tuners για να συνεισφέρουν, δίνοντας αρκετά λεφτά τότε, στα early 2000s. Υλικό από τότε κυκλοφορεί ακόμα και τώρα στο διαδίκτυο σε πολλές σελίδες, κι εδώ φυσικά.
Μετά κάπου στο '07-'08 γαμήθηκε η υπόθεση, περιόρισαν σε μεγάλο βαθμό την πρόσβαση στο υλικό και χώρισαν τους χρήστες σε βαθμίδες. Για να έβλεπες το υλικό έπρεπε να συνεισφέρεις κι εσύ σε υλικό αλλιώς έπεφτες σε περιορισμένη βαθμίδα. Και τότε και καλά για αυτούς που δεν είχαν χρόνο να συνεισφέρουν δώθηκαν οι εξής επίλογες:
μήπως?υπηρχε περιπου ιδια περιοδο ενα αλλο που ειχε world celebs ξεχωριστα ανα χωρα και ειχε πολυ πραμα απο Ελλαδα scanαρισμενα ειχε την αλφαβητα και παταγες ανα γραμμα και σουβγαζε ονοματα
μπλε φοντο ειχε περιεργο url νομιζω αλλα δεν θυμαμαι το ονομα
Φίλε jimy.m τι κάνεις,καλά?γεια σου γιγαντα yorkie
τελικα θα με συνοδεψεις απανω?