paris2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ξέρετε καθόλου ελληνικά site με torrents;;
Μετά από 2-3 χρόνια που ήταν τα torrent sites είδος υπο εξαφάνιση υπάρχουν σημεία ζωής πάλι με τη συνέχιση λειτουργίας του demonoid ενώ το piratebay σταθερό σε ποιότητα,καλό και το kickasstorents
Αλλά από ελληνικα site με torrents ώστε να βρίσκω ελληνική μουσική,τηλεοπτικό πρόγραμμα και σειρές δεν ξέρω..Κανέίς που να μπορεί να μου συστήσει κάποιο και ενδεχομένως να με κάνει invite?Έχω τιμήσει για σχεδόν 7 χρόνια τα torrents κάνοντας διαρκές upload με ratios τουλάχιστον 1,40. Ευχαριστώ
Ένα κάλο site για torrents που χρησιμοποιώ και από μια γρήγορη αναζήτηση είδα ότι δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής είναι το ]
Δεν χρειάζεται να κάνεις έγγραφη, δεν χρειάζεται να σου στείλουν πρόσκληση για να γραφτείς κτλ.. Ψάχνεις βρίσκεις και το κατεβάζεις.
Είναι full και από ταινίες και από τσόντες. Bέβαια αφού κατεβάσεις την ταινία πρέπει μετά να ψάξεις στο google για greek subtitles.
Και το μονό μου πρόβλημα είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχω βρει ένα site με υπότιτλους που να μην είναι γεμάτο spam.
Η διευθυνση ειναι η ή στο browse.php?all=1
εχει κανεις συναδελφος invite ( προσκλεισει ) για αυτο το site ?
Βαλε ΒSPLAYER που κατεβάζει τους υπότιτλους μόνος του.Και το μονό μου πρόβλημα είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχω βρει ένα site με υπότιτλους που να μην είναι γεμάτο spam.
Καλο ειναι το galaxy tracker που τα εχει ολα ετοιμα με υποτιτλους και μετα το Torrentz eu που κανεις αναζητηση και σου βγαζει ολα τα sites που εχουν διαθεσιμο αυτο που ζητας
Να σημειώσω ότι είναι ανοικτές οι προσκλήσεις αυτήν την περίοδο και για power users!!!Yπάρχει ενα πολύ καλό κατεβαστήρι(torrents or τορενταδικο) με ταινίες,σειρές,τσόντες,παιδικά,παιχνίδια,μουσικές,Μικυ-Μαους και οτι ζητάει η καρδιά μας.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ήδη μέλος να σου στείλει πρόσκληση σε μειλ που ισχύει.
Η διευθυνση ειναι η ή στο browse.php?all=1
Υ.Γ. Κάποιο που 'εμοιαζε το βρήκα και παραπάνω αλλά γραμμένο λάθος.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΕ srt!!!!
Για να κατεβάσω χρησιμοποιουσα πάντα μtorrent.
Γατάκι!!! Εγώ έχω 4 προσκλήσεις!!!εχω 2 προσκλησεις για greek-team οποιος θελει πμ
ειμαι μελος 5 χρονια και εχω στειλει πανω απο 30 προσκλησεις , ειμουν και ποιο παλια σαν mytog kai gtnetΓατάκι!!! Εγώ έχω 4 προσκλήσεις!!!