Νέα

Sites για Download(torrents/rapidshare κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα super2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
μου φαινεται πως θα το παω για φορματ το ρημαδι....

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Επεσε στα χερια μου ενας λογαριασμος HOTFILE ξερει κανεις κανα site που ανεβαζει links σε hotfile

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
dns = Domain Name Server είναι το συστημα που ταυτιζει τα ονοματα με την ip δηλαδη οταν γραφεις πχ bourdela αυτο παει και βρισκει την διευθυνση του δηλαδη το ip

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Επεσε στα χερια μου ενας λογαριασμος HOTFILE ξερει κανεις κανα site που ανεβαζει links σε hotfile
μετα τις γνωστες δικαστικες περιπετειες του χοτφαιλ που συμπαρεσυρε και αρκετους uploaders σε δικη με κατηγορια παραβιασης πνευματικων δικαιωματων δεν ανεβαζει πια κανεις σε χοτφαιλ.....οποτε δυστυχως πλεον ατυχησες.....κριμα γιατι ειχα επι εναν χρονο και ειχε καλες ταχυτητες και καλο υλικο εβρισκες ειδικα σε πορνο κλασικο και καινουριο.....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
dns = Domain Name Server είναι το συστημα που ταυτιζει τα ονοματα με την ip δηλαδη οταν γραφεις πχ bourdela αυτο παει και βρισκει την διευθυνση του δηλαδη το ip
Δεν ξερω τι ακριβως κανει και που χρεισιμευει ομως εχει προκυψει προβλημα στο πισι μου και αναγκαζομαι να κλεινω το ρουτερ καθε τρεις και λιγο....

Μαλλον το φορματ δεν το γλυτωνει.....

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
μετα τις γνωστες δικαστικες περιπετειες του χοτφαιλ που συμπαρεσυρε και αρκετους uploaders σε δικη με κατηγορια παραβιασης πνευματικων δικαιωματων δεν ανεβαζει πια κανεις σε χοτφαιλ.....οποτε δυστυχως πλεον ατυχησες.....κριμα γιατι ειχα επι εναν χρονο και ειχε καλες ταχυτητες και καλο υλικο εβρισκες ειδικα σε πορνο κλασικο και καινουριο.....
Δεν μπορω να το καταλαβω οι πιο πολλοι εχουν rapidshare και δεν τρεχει τιποτα?Και σκιζουν την hotfile  :think:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Δημητρηςς: Κατεβασε το ComboFix.

Κλεισε οτι ανοιχτο προγραμμα τρεχεις(και τον browser).

Διπλο κλικ στο προγραμμα και αστο τρεξει. Σε οτι σε ρωτησει κλικ στο ναι.

Μερικες στιγμες φαινεται παγωμενο μην το πειραξεις μεχρι να τελειωσει.

Μολις τελειωσει φτιαχνει ενα log με report.

Αν χρειαστεις παραπανω επεξηγηση για το προγραμμα κλικ στο λινκ απο κατω (αγγλικα)

EDIT: Το προγραμμα αυτο το λεω last step. Αν αυτο δε λυσει το προβλημα που σχετιζεται με τη συνδεση ιντερνετ, παω για φορματ.  :cheesy:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
Δημητρηςς: Κατεβασε το ComboFix.

Κλεισε οτι ανοιχτο προγραμμα τρεχεις(και τον browser).

Διπλο κλικ στο προγραμμα και αστο τρεξει. Σε οτι σε ρωτησει κλικ στο ναι.

Μερικες στιγμες φαινεται παγωμενο μην το πειραξεις μεχρι να τελειωσει.

Μολις τελειωσει φτιαχνει ενα log με report.

Αν χρειαστεις παραπανω επεξηγηση για το προγραμμα κλικ στο λινκ απο κατω (αγγλικα)
Ευχαριστώ πολυ για τον κόπο σου
Θα το κοιτάξω μόλις γυρίσω σπίτι

Τι ακριβώς κάνει το προγραμματακι ? Αν δεν είναι μεγάλος κόπος μου εξηγεις 5 πράγματα.

Αγγλικά δεν ξέρω.....

Ευχαριστώ και παλι

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Μεταφραση απο το bleepingcomputer.com

Το ComboFix είναι ένα πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε από sUBs, που σαρώνει τον υπολογιστή σας για γνωστό κακόβουλο λογισμικό, και όταν βρεθεί, προσπάθει για τον καθαρισμό αυτών των λοιμώξεων αυτόματα. Εκτός του ότι είναι σε θέση να αφαιρέσει ένα μεγάλο ποσό από τις πιο κοινές και τις τρέχουσες malware, το ComboFix εμφανίζει επίσης μια έκθεση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εκπαιδευμένους βοηθούς για την άρση των κακόβουλων προγραμμάτων που δεν αφαιρείται αυτόματα από το πρόγραμμα.

Εν συντομια καθαριζει / αποκαθιστα τις σωστες ρυθμισεις της επικοινωνιας του pc με το ιντερνετ.

Με εχει σωσει αρκετες φορες (πριν κανω φορματ) και το προτεινω ανεπιφύλακτα.

Κατι αλλο σημαντικο. ΜΗΝ το πειραξεις καθολου μεχρι να τελειωσει και ΜΗΝ τρεχεις τιποτα αλλο παραλληλα. Στην περιπτωση σου  Θα κανει αυτοματα restart το pc κατα 99%. Αστο να κανει τη δουλεια του.

Καλη επιτυχια.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
Μεταφραση απο το bleepingcomputer.com

Το ComboFix είναι ένα πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε από sUBs, που σαρώνει τον υπολογιστή σας για γνωστό κακόβουλο λογισμικό, και όταν βρεθεί, προσπάθει για τον καθαρισμό αυτών των λοιμώξεων αυτόματα. Εκτός του ότι είναι σε θέση να αφαιρέσει ένα μεγάλο ποσό από τις πιο κοινές και τις τρέχουσες malware, το ComboFix εμφανίζει επίσης μια έκθεση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εκπαιδευμένους βοηθούς για την άρση των κακόβουλων προγραμμάτων που δεν αφαιρείται αυτόματα από το πρόγραμμα.

Εν συντομια καθαριζει / αποκαθιστα τις σωστες ρυθμισεις της επικοινωνιας του pc με το ιντερνετ.

Με εχει σωσει αρκετες φορες (πριν κανω φορματ) και το προτεινω ανεπιφύλακτα.

Κατι αλλο σημαντικο. ΜΗΝ το πειραξεις καθολου μεχρι να τελειωσει και ΜΗΝ τρεχεις τιποτα αλλο παραλληλα. Στην περιπτωση σου  Θα κανει αυτοματα restart το pc κατα 99%. Αστο να κανει τη δουλεια του.

Καλη επιτυχια.
Χίλια Ευχαριστώ.....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
Τελικα εκανε δουλεια το προγραμματακι αυτο....

Σε ευχαριστω και παλι φιλε.... να σαι καλα

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Τιποτα. :thumbsup:

Εχε το στην καβατζα. You Never Know.  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Δεν μπορω να το καταλαβω οι πιο πολλοι εχουν rapidshare και δεν τρεχει τιποτα?Και σκιζουν την hotfile  :think:
πρωτον η ραπιντ τις δικαστικες της περιπετειες τις περασε πολυ πιο πριν ως εταιρεια....δευτερον ειναι κολοσσος σε σχεση με την χοτφαιλ...τριτον μετακινησε τους σερβερ της σε ουδετερη φυλασσομενη περιοχη στην ελβετια.....τεταρτον και παλι στην ραπιντ γινεται αγριος πολεμος δικαιωματων και τα πρωτα λινκς που τρωνε αναφορα ειναι τα δικα της οπως ολοι πολυ καλα εκ της πραξης γνωριζετε...

pervert_74

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
οποιος θελει απο ενα invite για mytog και tsibato να μου στειλει π.μ με τη διευθυνση μαιλ του
Να το αναφερει ομως και εδω (οχι το μαιλ αλλα οτι ζητησε την προσκληση) για να μη μπουν στο κοπο αλλοι χρηστες να στελνουν αδικα π.μ και να τους απαντω οτι δεν εχω
Δυστυχως δεν μπορω αυτη τη στιγμη να δωσω παραπανω

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
πρωτον η ραπιντ τις δικαστικες της περιπετειες τις περασε πολυ πιο πριν ως εταιρεια....δευτερον ειναι κολοσσος σε σχεση με την χοτφαιλ...τριτον μετακινησε τους σερβερ της σε ουδετερη φυλασσομενη περιοχη στην ελβετια.....τεταρτον και παλι στην ραπιντ γινεται αγριος πολεμος δικαιωματων και τα πρωτα λινκς που τρωνε αναφορα ειναι τα δικα της οπως ολοι πολυ καλα εκ της πραξης γνωριζετε...
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η RS πήρε φράγκα κάτω από το τραπέζι για να τελειώσει την ιστορία με τα points. Οι δικαστικές διαμάχες άλλωστε είχαν καταλήξει στο σημείο ότι τα rewards είναι και το αποδεικτικό στοιχείο ότι ο κόσμος ανεβάζει copyrighted υλικό.

Αυτό είχε σαν αποτελέσμα βέβαια να φύγουν όλοι προς filesonic, oron klp και η κατάσταση να μπουρδελοποιηθεί. :P

pismir

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
0
οποιος θελει απο ενα invite για mytog και tsibato να μου στειλει π.μ με τη διευθυνση μαιλ του
Να το αναφερει ομως και εδω (οχι το μαιλ αλλα οτι ζητησε την προσκληση) για να μη μπουν στο κοπο αλλοι χρηστες να στελνουν αδικα π.μ και να τους απαντω οτι δεν εχω
Δυστυχως δεν μπορω αυτη τη στιγμη να δωσω παραπανω
εστειλα μηνυμα για προσκληση στο mytog

pervert_74

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
η προσκληση για mytog εσταλη, μενει μια για τσιμπατο

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Αν δεν έφυγε ήδη.... μου στέλνεις αν θες. ;)

magadaskar

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ έχει τα πάντα ? είναι ελληνικό φόρουμ, έχει τόσες κατηγορίες που χάνεσαι
Υγ. αν έχει κάποιος invite για torrentleech,bitme ας μου στείλει ένα πμ, ψάχνω πολύ καιρό να βρω :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom