You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sites για Download(torrents/rapidshare κτλ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα super2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 236
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Επεσε στα χερια μου ενας λογαριασμος HOTFILE ξερει κανεις κανα site που ανεβαζει links σε hotfile
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μετα τις γνωστες δικαστικες περιπετειες του χοτφαιλ που συμπαρεσυρε και αρκετους uploaders σε δικη με κατηγορια παραβιασης πνευματικων δικαιωματων δεν ανεβαζει πια κανεις σε χοτφαιλ.....οποτε δυστυχως πλεον ατυχησες.....κριμα γιατι ειχα επι εναν χρονο και ειχε καλες ταχυτητες και καλο υλικο εβρισκες ειδικα σε πορνο κλασικο και καινουριο.....Επεσε στα χερια μου ενας λογαριασμος HOTFILE ξερει κανεις κανα site που ανεβαζει links σε hotfile
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 2.637
Δεν ξερω τι ακριβως κανει και που χρεισιμευει ομως εχει προκυψει προβλημα στο πισι μου και αναγκαζομαι να κλεινω το ρουτερ καθε τρεις και λιγο....dns = Domain Name Server είναι το συστημα που ταυτιζει τα ονοματα με την ip δηλαδη οταν γραφεις πχ bourdela αυτο παει και βρισκει την διευθυνση του δηλαδη το ip
Μαλλον το φορματ δεν το γλυτωνει.....
Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Δεν μπορω να το καταλαβω οι πιο πολλοι εχουν rapidshare και δεν τρεχει τιποτα?Και σκιζουν την hotfileμετα τις γνωστες δικαστικες περιπετειες του χοτφαιλ που συμπαρεσυρε και αρκετους uploaders σε δικη με κατηγορια παραβιασης πνευματικων δικαιωματων δεν ανεβαζει πια κανεις σε χοτφαιλ.....οποτε δυστυχως πλεον ατυχησες.....κριμα γιατι ειχα επι εναν χρονο και ειχε καλες ταχυτητες και καλο υλικο εβρισκες ειδικα σε πορνο κλασικο και καινουριο.....
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Δημητρηςς: Κατεβασε το ComboFix.
Κλεισε οτι ανοιχτο προγραμμα τρεχεις(και τον browser).
Διπλο κλικ στο προγραμμα και αστο τρεξει. Σε οτι σε ρωτησει κλικ στο ναι.
Μερικες στιγμες φαινεται παγωμενο μην το πειραξεις μεχρι να τελειωσει.
Μολις τελειωσει φτιαχνει ενα log με report.
Αν χρειαστεις παραπανω επεξηγηση για το προγραμμα κλικ στο λινκ απο κατω (αγγλικα)
EDIT: Το προγραμμα αυτο το λεω last step. Αν αυτο δε λυσει το προβλημα που σχετιζεται με τη συνδεση ιντερνετ, παω για φορματ.
Αν χρειαστεις παραπανω επεξηγηση για το προγραμμα κλικ στο λινκ απο κατω (αγγλικα)
EDIT: Το προγραμμα αυτο το λεω last step. Αν αυτο δε λυσει το προβλημα που σχετιζεται με τη συνδεση ιντερνετ, παω για φορματ.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 2.637
Ευχαριστώ πολυ για τον κόπο σουΔημητρηςς: Κατεβασε το ComboFix.
Θα το κοιτάξω μόλις γυρίσω σπίτι
Τι ακριβώς κάνει το προγραμματακι ? Αν δεν είναι μεγάλος κόπος μου εξηγεις 5 πράγματα.
Αγγλικά δεν ξέρω.....
Ευχαριστώ και παλι
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Μεταφραση απο το bleepingcomputer.com
Το ComboFix είναι ένα πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε από sUBs, που σαρώνει τον υπολογιστή σας για γνωστό κακόβουλο λογισμικό, και όταν βρεθεί, προσπάθει για τον καθαρισμό αυτών των λοιμώξεων αυτόματα. Εκτός του ότι είναι σε θέση να αφαιρέσει ένα μεγάλο ποσό από τις πιο κοινές και τις τρέχουσες malware, το ComboFix εμφανίζει επίσης μια έκθεση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εκπαιδευμένους βοηθούς για την άρση των κακόβουλων προγραμμάτων που δεν αφαιρείται αυτόματα από το πρόγραμμα.
Εν συντομια καθαριζει / αποκαθιστα τις σωστες ρυθμισεις της επικοινωνιας του pc με το ιντερνετ.
Με εχει σωσει αρκετες φορες (πριν κανω φορματ) και το προτεινω ανεπιφύλακτα.
Κατι αλλο σημαντικο. ΜΗΝ το πειραξεις καθολου μεχρι να τελειωσει και ΜΗΝ τρεχεις τιποτα αλλο παραλληλα. Στην περιπτωση σου Θα κανει αυτοματα restart το pc κατα 99%. Αστο να κανει τη δουλεια του.
Καλη επιτυχια.
Το ComboFix είναι ένα πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε από sUBs, που σαρώνει τον υπολογιστή σας για γνωστό κακόβουλο λογισμικό, και όταν βρεθεί, προσπάθει για τον καθαρισμό αυτών των λοιμώξεων αυτόματα. Εκτός του ότι είναι σε θέση να αφαιρέσει ένα μεγάλο ποσό από τις πιο κοινές και τις τρέχουσες malware, το ComboFix εμφανίζει επίσης μια έκθεση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εκπαιδευμένους βοηθούς για την άρση των κακόβουλων προγραμμάτων που δεν αφαιρείται αυτόματα από το πρόγραμμα.
Εν συντομια καθαριζει / αποκαθιστα τις σωστες ρυθμισεις της επικοινωνιας του pc με το ιντερνετ.
Κατι αλλο σημαντικο. ΜΗΝ το πειραξεις καθολου μεχρι να τελειωσει και ΜΗΝ τρεχεις τιποτα αλλο παραλληλα. Στην περιπτωση σου Θα κανει αυτοματα restart το pc κατα 99%. Αστο να κανει τη δουλεια του.
Καλη επιτυχια.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 2.637
Χίλια Ευχαριστώ.....Μεταφραση απο το bleepingcomputer.com
Καλη επιτυχια.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Τιποτα.
Εχε το στην καβατζα. You Never Know. ;)
Εχε το στην καβατζα. You Never Know. ;)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
πρωτον η ραπιντ τις δικαστικες της περιπετειες τις περασε πολυ πιο πριν ως εταιρεια....δευτερον ειναι κολοσσος σε σχεση με την χοτφαιλ...τριτον μετακινησε τους σερβερ της σε ουδετερη φυλασσομενη περιοχη στην ελβετια.....τεταρτον και παλι στην ραπιντ γινεται αγριος πολεμος δικαιωματων και τα πρωτα λινκς που τρωνε αναφορα ειναι τα δικα της οπως ολοι πολυ καλα εκ της πραξης γνωριζετε...Δεν μπορω να το καταλαβω οι πιο πολλοι εχουν rapidshare και δεν τρεχει τιποτα?Και σκιζουν την hotfile
pervert_74
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οποιος θελει απο ενα invite για mytog και tsibato να μου στειλει π.μ με τη διευθυνση μαιλ του
Να το αναφερει ομως και εδω (οχι το μαιλ αλλα οτι ζητησε την προσκληση) για να μη μπουν στο κοπο αλλοι χρηστες να στελνουν αδικα π.μ και να τους απαντω οτι δεν εχω
Δυστυχως δεν μπορω αυτη τη στιγμη να δωσω παραπανω
Να το αναφερει ομως και εδω (οχι το μαιλ αλλα οτι ζητησε την προσκληση) για να μη μπουν στο κοπο αλλοι χρηστες να στελνουν αδικα π.μ και να τους απαντω οτι δεν εχω
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η RS πήρε φράγκα κάτω από το τραπέζι για να τελειώσει την ιστορία με τα points. Οι δικαστικές διαμάχες άλλωστε είχαν καταλήξει στο σημείο ότι τα rewards είναι και το αποδεικτικό στοιχείο ότι ο κόσμος ανεβάζει copyrighted υλικό.πρωτον η ραπιντ τις δικαστικες της περιπετειες τις περασε πολυ πιο πριν ως εταιρεια....δευτερον ειναι κολοσσος σε σχεση με την χοτφαιλ...τριτον μετακινησε τους σερβερ της σε ουδετερη φυλασσομενη περιοχη στην ελβετια.....τεταρτον και παλι στην ραπιντ γινεται αγριος πολεμος δικαιωματων και τα πρωτα λινκς που τρωνε αναφορα ειναι τα δικα της οπως ολοι πολυ καλα εκ της πραξης γνωριζετε...
Αυτό είχε σαν αποτελέσμα βέβαια να φύγουν όλοι προς filesonic, oron klp και η κατάσταση να μπουρδελοποιηθεί.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Τελικά το μοντεμ ρούτερ τα εφτυσε και ψάχνω για άλλο......Χίλια Ευχαριστώ.....
Ελπίζω μέχρι την Πέμπτη να έχω καθαρισει με δαυτο....
εστειλα μηνυμα για προσκληση στο mytogοποιος θελει απο ενα invite για mytog και tsibato να μου στειλει π.μ με τη διευθυνση μαιλ του
pervert_74
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η προσκληση για mytog εσταλη, μενει μια για τσιμπατο
magadaskar
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εδώ έχει τα πάντα ? είναι ελληνικό φόρουμ, έχει τόσες κατηγορίες που χάνεσαι
Υγ. αν έχει κάποιος invite για torrentleech,bitme ας μου στείλει ένα πμ, ψάχνω πολύ καιρό να βρω
Υγ. αν έχει κάποιος invite για torrentleech,bitme ας μου στείλει ένα πμ, ψάχνω πολύ καιρό να βρω