Νέα

Σίσυ Γιαννακοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
κατουραει

Συνημμένα

• sisi-3.jpg
    sisi-3.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 107

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
χεζει και διαβαζει

Συνημμένα

• 15.jpg
    15.jpg
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 98

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Σίσσυ. Την ξέρω μέσω της μάνας της την Δήμητρα την οποία ξέρω αρκετά χρόνια, κάποτε βγαίναμε και για ποτάκια, είχε τύχει να βγούμε και με την Σίσσυ αλλά και με την μικρότερη αδερφή της Σίσσυς, την Βασιλική. Παντρεύτηκε μικρή ένα κατά πολύ μεγαλύτερό της, χώρισε, προσπάθησε να κάνει κάποια στοιχειώδη καριέρα ως μοντέλο, με την βοήθεια της μάνας της που έχει κάποιες άκρες στον χώρο (έχει ένα εργαστήρι στην Κολοκοτρώνη και μία επιτυχημένη ιστοσελίδα) αλλά δεν. Όσες φορές είχαμε συναντηθεί μου είχε δώσει την εντύπωση του κακομαθημένου που του κάνουν όλα τα χατήρια και δεν έχει ακούσει ποτέ "όχι" στην ζωή της. Είναι ΠΟΛΥ χαμογελαστή, ΠΟΛΥ πιο όμορφη από κοντά (ακόμα και άβαφτη) και πολύ άνετη με το σώμα της. Ξέρω ότι έφυγε για την Αγγλία, είχα δει κάποιες φωτογραφίες που είχε ανεβάσει από Σουηδία και υπέθεσα ότι μετακόμισε εκεί. Παντρεύτηκε πέρσι, έχω δει και φώτο του Ιρανού ο οποίος δείχνει 40άρης και μόνο για Ιρανός δεν δείχνει . Facebook έχει, ένα ή δύο προφίλ με το Σίσσυ Γιαννακοπούλου και άλλο ένα προσωπικό με "κωδικοποιημένο" όνομα.

Επίσης, όλες οι φώτο της που είδα εδώ είναι παλιές, πριν 2-3 χρόνια έκανε ένα μεγάλο τατουάζ στην πλάτη, κάθετα στην σπονδυλική στήλη (το όνομα του πατέρα της). Έχω φωτογραφίες της (και πιο χαλαρές  :cool2:) αλλά δε νομίζω ότι θέλει να ανέβουν προσωπικές της φώτο. Α, έχει κι έναν μικρό άσπρο σκύλο με τ' όνομα Μπρούνο.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
για πολυ πουτσα ειναι...λογικα ο Ιρανος θα της εχει κανει τον κωλο φινιστρινι ναουμ. :zfuck:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.083
Πόντοι
6.515
αφου εχει εγκαταλειψει το χωρο χρονια ρε παιδια γιατι το αναμασανε? Προφανως δεν υπαρχει αξιολογο νέο αιμα  :S

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Παντρεύτηκε δεύτερη φορά και εξαφανίστηκε τελείως αυτή η καβλιάρα Σαλονικιά. Αν είχε βγει λίγα χρόνια αργότερα-την εποχή που έκαναν τις τσόντες η Τζούλια και η Βαβάτση-πιθανότατα, θα την είχαμε δει να γαμιέται στη sirina. Ήμασταν άτυχοι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom